Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Masakari said: Düşme değil de bana şey oluyor, hani böle bubi tuzağı kurarlar, çukur kazar üzerine çalı çırpıdan örtü koyar, üstüne basınca boşluğa basar ayağın. Bana öle oluyor, ayağımı sanki boşluğa basmışım gibi aşağı çekiyor. senin ataların çukura düşüp ölmüş hep demek ki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 sebebi stres ve huzursuzluktur muhtemelen. sarı kantaron çayı ve/veya hapı ya da 5-htp denen amino asidi deneyebilirsin. ikisi de bitkisel olduğu için zararsız. ikisi de solgar'ın var. bilhassa 5 htp bana çok iyi geldi. yemekten önce yutmak, mümkünse yemekte protein almak etkisini artırıyor, bebek gibi uyuyorsun. bu uykuda düşme işinin bu kadar sarsıcı olma sebebini okumuştum zamanında, primal fear olduğu için şiddeti bu kadar ağırmış. atalarımız hayvanlardan korunmak için bir dönem ağaç tepesinde yaşamış. o dönemde uykudayken düşmek yırtıcılar tarafından parçalanmak anlamına geldiği için bu kadar ağır tepki veriyormuş bünye. ema - trivia'da kalite :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Korktuğunu söylemişsin. Korkma. Uyuduğunu hatırla, rüyaydı yea mehe de geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 yatmadan önce osbir çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 eskiden araştırmıştım. bir sürü çalışma var hala tam anlaşılamamış gerçek sebebi ama çok sağlam fikirler var. benim en aklımda kalan: tam uykuya daldığın anda kaslar gevşiyor uyku moduna geçtiğin için, ancak bu sırada beyin tam sızmadığı için lan kontrolü kaybediyorum diye panik olup kontrolü ele almaya çalışıyor ve sana bu düşme hissini yaşatıyor. bir de emaleth'in dediği evrimsel adaptasyon var. bizim atalarımız 40 milyon yıl falan ağaçlarda yaşamışlar. 40 milyon lan. onbin değil, yüzbin değil. o da baya mantıklı. bu olayın bilimsel adı hipnagogi. sadece düşmek değil göğse ağırlık binmesi, ölüyor gibi olma falan birsürü var. bana mesela bazen ses geliyor. böyle tam sızarken bir ses patlaması duyuyorum ama ne olduğunu açıklayamıyorum. astral seyahat dedikleri de hipnagogi, rüya görüyosun tam uyumak üzereyken uçuyor gibi oluyosun falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 lan bende bu evrimsel adaptasyonun türk versiyonu nu dinlemiştim hemde bi doktordan adasda şöyleki; biz türkler(moğolluk falan da var bende) orta asyada yaşarken yırtıcı hayvanlardan korunmak için yüksek ağaç dallarında uyurmuştuk bunun neticesinde düşmemek için geliştirdiğimiz bi savunma refleks oluşmuş zamanla o da nesilden nesile aktarım.. valla küçükken baya mantıklı gelmişti bu asd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 herkes uyurken yaşadığı deneyimleri söylemiş. bende uyurken müzik sesi duyuyorum. hani tam uykuya geçiş aşaması var ya, işte o sırada müzik başlıyor hatta ben "aha birazdan uyuyacağım" diyorum. sonrasında işte uyku, bilinç yok. sizin atalarınız ağaçlarda gezerken, benimkiler müzik yapıyordu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 one lan çok acayipmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 neden düştüğümüzün cevabı burda http://www.finalpazarlama.com/images/product/9786053541646.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 said: Emaleth sarı kantaron çayı ve/veya hapı ya da 5-htp denen amino asidi dün akşam da aynıydı. bugün bunları alıp denemeye başlarım. adam gibi uyuyamadım gitti hayret bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Bunun tek bir açıklaması olabilir, cin hoplatıyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Harika teori. Senin yüzünden iş yerinde kahkaha attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 İbni Abbas (Radiyallahu Anh) şöyle buyuruyor: “Cinler ateşin duman tarafından yaratılmıştır.” Duman ise insan vücuduna rahatlıkla girebilir. (Sigara dumanının girmesi gibi.) Ekseriyetle beyinde karar kılarlar. Çünkü oradan diğer uzuvlara kolay etki edebilirler. Hastanın dilinden konuşan bazı cinlerde, beyinde olduklarını haber verirler. Cinler beyne girip orada yerleştikleri gibi, vücudun herhangi bir yerine de girip yerleşebilir, ağrı ve sancıya sebep olabilirler. Fakat bu ağrı ve sancılar cinni olabileceği gibi, tıbbi de olabilir. Cin Çarpan insanda Uykuda Olan Rahatsızlıklar Cin çarpması belirtileri 1- Uzun süre sağa sola döner, uyumaz. Ancak iyice dinlendikten sonra uyuyabilir. 2 – Sebepsiz yere üzülür, gece boyunca sıkılır. 3 – Bazı insanları gördüğünde, onlardan çok sıkılır. Sanki bir yerden yardım beklerde, o yardımı da göremez. 4 – Çok korkunç rüyalar görür. 5 – Rüyasında kedi, köpek, kurt, tilki, aslan, inek ve fare gibi hayvanlar görür. 6 – Dişlerini sıkar. 7 – Uykuda çok ağlar, çok güler veya çığlık atar. 8 – Uyurken ah vah eder. 9 – Uykuda şuursuz olur. 10 – Yüksek bir yerden düşüyormuş gibi olur. 11 – Rüyasında kendini kabirde, pis yerlerde, korkunç yollarda görür. 12 – Garip insanlar görür. Örneğin, siyah çok kısa veya çok uzun boylu gibi… 13 – Çizgiye benzer çok garip şeyler görür kesin bilgidir yayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Black-ice said: bana mesela bazen ses geliyor. böyle tam sızarken bir ses patlaması duyuyorum ama ne olduğunu açıklayamıyorum. astral seyahat dedikleri de hipnagogi, rüya görüyosun tam uyumak üzereyken uçuyor gibi oluyosun falan işte. Bazen birisi ismimi sesleniyor. Genellikle annem oluyor. Çok güzel bir ses, çok tanıdık ve yakından geliyor. Gerçekten daha gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 2 günde bir uyuduğum zamanlar bana da tam uykuya dalacakken olurdu aynısı. Beyin uyuyup uyumadığını anlamak için vücuttaki sinirleri dürtermiş falan diye bişeyler okumuştum o dönem, totomdan sallıyor da olabilirim tabi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 astrale cikan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 mümkünse sen çık ve geri gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 iki üç saate bünyede ciddi miktarda alkol oranıyla tekrar deniycem bakalım yine oluyor mu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 ya benim de şöyle bir sıkıntım var. yüz üstü yatmak boynumu ağrıtıyor diye cenin şeklinde uyumaya çalışıyorum. fakat bu sefer testisler sıkışıyor bacak aramda rahat edemiyorum sjdflkdjsl nasıl uyuyorsunuz lan yastık falan mı koyuyorsunuz bacak arasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Ölü gibi uyuyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Red said: ya benim de şöyle bir sıkıntım var. yüz üstü yatmak boynumu ağrıtıyor diye cenin şeklinde uyumaya çalışıyorum. fakat bu sefer testisler sıkışıyor bacak aramda rahat edemiyorum sjdflkdjsl nasıl uyuyorsunuz lan yastık falan mı koyuyorsunuz bacak arasına. aynen yastık veya bacaklarını yay abi sdf . | < şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 evet işe yaradı. çözümü buldum. dağılabiliriz lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 31 tabii ki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Certhas said: herkes uyurken yaşadığı deneyimleri söylemiş. bende uyurken müzik sesi duyuyorum. hani tam uykuya geçiş aşaması var ya, işte o sırada müzik başlıyor hatta ben "aha birazdan uyuyacağım" diyorum. sonrasında işte uyku, bilinç yok. sizin atalarınız ağaçlarda gezerken, benimkiler müzik yapıyordu herhalde. ben uykuya dalmadan önce de kamera titriyor. gerçi bunu uzun zamandır yaşamıyorum eskiden çok daha sık olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar