Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan nip'e basıp dışarı çıktım. duruma göre telefondan basarım ldlc'e diyordum.

iki maçı da unuttum. telefondan açtım bitmiş bile ldlc almış...

nip kaybetmiş, kasa kötü durumda, evde çocuklar ağlıyor. çok rezil oldu bu gün pff
Mesaj tarihi:
http://steamcommunity.com/market/listings/730/M4A4%20%7C%20Radiation%20Hazard%20%28Field-Tested%29

şu işte,betten çekerken temizini çekerim mw look,bide howl sticker yapıştırdınmı tamam işte 150$ lık skin olur sana fhdhdfh

http://steamcommunity.com/market/listings/730/M4A4%20%7C%20Radiation%20Hazard%20%28Minimal%20Wear%29

şöyle gözükür sdgsdg
Mesaj tarihi:

scam tips vol 1

önce 150 veya 200 $ lık item verip ft veya mw m4a4 howl alıyon,diyon işte trade offer cart curt biri geliyo,şunu şunu vercem diyo 150$ veya 200$ lık item koyuyo trade e,sende howl u koyuyon,o sırada çantasından dandik bişey daha ekle diyosun adam eklediğinde trade de bi uyarı cıkıyo itemler değişti falan diye,o sırada sende howl yerine bu skini koyuyon,acelem var falan tarzı şeyler yazıp adamı scamlamaya kasıyosun işte,verirse 150-200$ havadan geliyo öyle (bunu yutan malda baya çokmuş) bide kafası güzelse howl alıyorum diye basar eder direk,ilk koyduğunda oyuna girip bakıyolar zaten itemin durumuna çiziklimi dğlmi diye,bu sonradan değiştirme olayını yapınca yiyende varmış işte

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

o zaman benim skin'i posta ile atarsın bekliyorum :D

bu arada bu nip'e noldu böyle ?

adamlar ESL-ONe da efsane oynuyorlardı. Şampiyon olduktan sonra maç kazanamadı adamlar resmen

ciddiye almıyorlar tahminen, yayılıp mayışları yiyorlar. Bu da basit hazırlık maçı olarak görüyorlar.

dignitas, nip ve hatta navi için hedefi olan lan turnuvalarında başka bir hale bürünüyorlar demişti orta okul yerine internet kafede csye gidip bırakmayan bir arkadaş sdfasd

kış turnuvasını bekliyorum, nip tahminen çoşturur.
Mesaj tarihi:
ben de VP'ye bastım ama Michu'lu takım daha iyi gibiydi.

Aslında bu hıyar ara elemanlardan birini atıp Michu'yu komple takıma alsalar herifler çok daşşaklı takım olabilirler. Bu NEO-Snax ikilisinden birini yollasınlar mesela sdafas
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

lan geçen sen değilmiydin pasha bu takımın %40 i diyen sdsafas

michu'yu ben de begendim.

taz ve byaili vazgeceilmez bence. snax da öyle, giderse NEO gider sadece

Hacı pasha gitsin demedim ki asdfsd Michu'yu beğendiğim için söyledim de evet aslında pasha'sız da olur anlamı çıktı sanırım asdfsda

Snax'ta bazen iyi tepkiler veriyor evet, Neo'yu yollasınlar alsınlar Michu'yu asdfsda
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...