Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 ulan nip'e basıp dışarı çıktım. duruma göre telefondan basarım ldlc'e diyordum. iki maçı da unuttum. telefondan açtım bitmiş bile ldlc almış... nip kaybetmiş, kasa kötü durumda, evde çocuklar ağlıyor. çok rezil oldu bu gün pff
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 nipte kaybettiğimi tradeden götürdüm allahtan üstünede 3$ kar yaptım sdgsdg
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 o zaman benim skin'i posta ile atarsın bekliyorum :D bu arada bu nip'e noldu böyle ? adamlar ESL-ONe da efsane oynuyorlardı. Şampiyon olduktan sonra maç kazanamadı adamlar resmen
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 http://i.hizliresim.com/q2Gj65.jpg bak senin skin vp maçında şu an çakma howl vericem kazanırsa asfasf
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 o nasıl skin lan, normalinin aynısı simsiyah bişey
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 http://steamcommunity.com/market/listings/730/M4A4%20%7C%20Radiation%20Hazard%20%28Field-Tested%29 şu işte,betten çekerken temizini çekerim mw look,bide howl sticker yapıştırdınmı tamam işte 150$ lık skin olur sana fhdhdfh http://steamcommunity.com/market/listings/730/M4A4%20%7C%20Radiation%20Hazard%20%28Minimal%20Wear%29 şöyle gözükür sdgsdg
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 adam açık açık ta**k geçiyor banlayın şunu başlıktan ya sdafasdf
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 radiation hazard guzel skin bende de var FT. orda belli olmamis normalde turunculu morlu falan
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 applev0dka said: adam açık açık ta**k geçiyor banlayın şunu başlıktan ya sdafasdf abi scam işine girsek o beğenmediğin skini verip 150-200$ lık item götürebiliriz biliyonmu dfhd
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 nasıl oluyormus o anlat bakalım lel :D
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 scam tips vol 1 önce 150 veya 200 $ lık item verip ft veya mw m4a4 howl alıyon,diyon işte trade offer cart curt biri geliyo,şunu şunu vercem diyo 150$ veya 200$ lık item koyuyo trade e,sende howl u koyuyon,o sırada çantasından dandik bişey daha ekle diyosun adam eklediğinde trade de bi uyarı cıkıyo itemler değişti falan diye,o sırada sende howl yerine bu skini koyuyon,acelem var falan tarzı şeyler yazıp adamı scamlamaya kasıyosun işte,verirse 150-200$ havadan geliyo öyle (bunu yutan malda baya çokmuş) bide kafası güzelse howl alıyorum diye basar eder direk,ilk koyduğunda oyuna girip bakıyolar zaten itemin durumuna çiziklimi dğlmi diye,bu sonradan değiştirme olayını yapınca yiyende varmış işte
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 applev0dka said: o zaman benim skin'i posta ile atarsın bekliyorum :D bu arada bu nip'e noldu böyle ? adamlar ESL-ONe da efsane oynuyorlardı. Şampiyon olduktan sonra maç kazanamadı adamlar resmen ciddiye almıyorlar tahminen, yayılıp mayışları yiyorlar. Bu da basit hazırlık maçı olarak görüyorlar. dignitas, nip ve hatta navi için hedefi olan lan turnuvalarında başka bir hale bürünüyorlar demişti orta okul yerine internet kafede csye gidip bırakmayan bir arkadaş sdfasd kış turnuvasını bekliyorum, nip tahminen çoşturur.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Bence sonraki büyük turnuva için oranlarını arttırıyorlar, voliyi vuracaklar kendilerine oynayıp.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 pasha'nın doğum izni bitmiş sdafa bugun dönüyor maçlara, VP oynanır özellikle dignitas'a karşı
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ben de VP'ye bastım ama Michu'lu takım daha iyi gibiydi. Aslında bu hıyar ara elemanlardan birini atıp Michu'yu komple takıma alsalar herifler çok daşşaklı takım olabilirler. Bu NEO-Snax ikilisinden birini yollasınlar mesela sdafas
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 lan geçen sen değilmiydin pasha bu takımın %40 i diyen sdsafas michu'yu ben de begendim. taz ve byaili vazgeceilmez bence. snax da öyle, giderse NEO gider sadece
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 noluyo la cs loungedan çıkarın oyunu diye agladı taz?
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 neyse beyler size yaptığım VP tavsiyesinden gelen silahların en ufağını atarsınız artık :) applewodka steam id sdafas
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 applev0dka said: lan geçen sen değilmiydin pasha bu takımın %40 i diyen sdsafas michu'yu ben de begendim. taz ve byaili vazgeceilmez bence. snax da öyle, giderse NEO gider sadece Hacı pasha gitsin demedim ki asdfsd Michu'yu beğendiğim için söyledim de evet aslında pasha'sız da olur anlamı çıktı sanırım asdfsda Snax'ta bazen iyi tepkiler veriyor evet, Neo'yu yollasınlar alsınlar Michu'yu asdfsda
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 neyse ez skinz. VP'ye 29 verecek nasıl bir hype olabilir ya
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 demin property hr maçında emilio live VAC ban yedi canlı yayında top lel
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 live ban için baya baya program falan kullanmak gerekmiyor mu?
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 fdsfsdf newbie hacker demek patlamış
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=RFAj_tOjKbg
Öne çıkan mesajlar