Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu VP kadar tiksindiğim takım yok. bir kez olsun kazanamadım bette bir şey, onlara alırım cw ayarındaki takımlara yenilirler. Rakibe alırım çoşar vurup geçerler. 6-1 öne geçtiler de T avantajı diyelim...
Mesaj tarihi:
evet varınızı yoğunuzu nip'e basın sıradaki maçta, ben sabahtan TBD'ye girmiştim Titan gelecek diye de VP olduğuna göre ve ben onlara oynadığıma göre NIP fark atacak. 16-4 falan bekliyorum lel
Mesaj tarihi:
ağlaya ağlaya bu beti de getirdik. sıradaki plx safasd

he bir de harbi esl cologne'in ilk tur ilk maçlarından sonra ilk defa için VP'nin olduğu bir maçtan skin kazandım. Gözlerim yaşlı şuan biraz :(
Mesaj tarihi:
1 dolar atmıştım sabahtan tbd'ye, titan alırsa bunu da ufaktan bir şeyler gelecek yine lel

bu 50 centlik silah ile büyüte büyüte gitmeye çalışma olayı ben de yaramıyor ya, bir gün gözü karartıp inventory dayayacağım da gidecek diye korkuyorum asfasd
Mesaj tarihi:
abi zaten son dk lari beklersen yalan. Ya overload oldu deyip duruyor yada botlar dolu falan diyor. O yuzden onceden yatirip sonradan takim degistirmek daha garanti
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

csgolounge'un şu olayına ayar oluyorum ya.

maç yeni bitti diğerine en az 10dk var, izin ver bet yapalım of ya.

oynayamıyoruz suan bu maca :S

sesini duydular, açtılar beti koş asfasd

gerçi tabii ki yeni itemleri kabul etmiyor her zaman ki gibi ama yatırmayı başarabilirsiniz belki
Mesaj tarihi:
koşmaz olaydım.
NiP kendine gelir dedim, oranın da gazına geldim nip bastım :(

adamlar en iyi oldukları mapte rezil oluyorlar

mapler görünüyordu betler acıkken.

ilk mapı ınferno görünce bastım nip :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...