Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi zeus 2 haftadır her maç ddos yiyor.

kendini korumayı bilmiyor resmen.Yakında buna karşı bir yaptırım falan gelir ya.

geçen hafta da Na'Vi nin farkla önde olduğu maçta ddos olmuştu, karşı takım çekilince Navi kaznadı sayılmadı itemler gelmedi falan.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

sakın evde denemeyin :

ben tam tersi oynadim :) ufak ufak ama hepsi geldi

cevoda dikkat edin. 1. takim ev sahibi oldugudan bicak yapmaya gerek kalmadan ct basliyor. mapde nuke idi ct baslayan kazanir :)
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

complexity maçına yüksek oynayacaktım da.

allahın cezası virtus pro yüzünden her böyle oran görünce throw olcak korkusu yaşıyorum

ben ona yatmadan yuksek girdim 3 $ getirisi vardi ama dusmus olabilir. artiyodu cunku oran.

col ibp falan yatmazlar cunku bunlarin birbirleriyle oynadigi maclar sampiyonu belirliyor. baska bi yerde puan kaybederse zaten sicar. gecen sene namalup aldi cevoyu mesela
Mesaj tarihi:
Odeon said:

applev0dka said:

complexity maçına yüksek oynayacaktım da.

allahın cezası virtus pro yüzünden her böyle oran görünce throw olcak korkusu yaşıyorum

ben ona yatmadan yuksek girdim 3 $ getirisi vardi ama dusmus olabilir. artiyodu cunku oran.

col ibp falan yatmazlar cunku bunlarin birbirleriyle oynadigi maclar sampiyonu belirliyor. baska bi yerde puan kaybederse zaten sicar. gecen sene namalup aldi cevoyu mesela

hmm anladım abi bilmiyordum Sağol. Bugünkü maçlar için fikrin var mı ? navi nip tekrar oynuyor. titan navi mmaçında titan a gidiyor elim ama kararsizim.
bir de esc ile uni.ain oynuyor eski reason gaming
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...