Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

moriarty ile sıkı kalçalar (jpeg + gif)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
moriarty said:

abi 4-5 gün yüzme, haftasonları bisiklet su an ben ne çıkarsam zaten recovery time'ın sıfıra yakın olduğu için fitnessa yer yok gibi bu programda.

mesela 3 gün fitness 3 gün diğerleri desen yine yazayım ama bu şekilde yazsam vucut ölür sanırım.şu an ki haliyle hani yüzmede geliştiğiyle kalır.

kratos gibi olman için strength çalışman lazım çok. ama haftada 5-6 gün endurance yaparken imkansız.

sen mesela endurance seviyosun diye yazıyorum bunu 3-4 gün ağırlık 2 gün bu dediklerini yapsan yine çok ciddi beslenme yapman lazım

boş zamanı, disiplini ve ilgisi bol olan 3-4 yıldır çalışan bir arkadaşım şöyle bir program izliyordu, sabahları 6 da kalkıp cardio (30 dk koşu ya da yüzme vs.), akşam da 8 gibi ağırlık çalışması bölge odaklı. Bunu haftada 6 yapıyordu efektif olduğunu söylüyordu. Beslenme kısmı tabi ki güçlü olmalı buna göre de. Burda tecrübesi olanlar yorumlayabilirler belki.

Yo Elliot her sabah 1 saat slow cardio yapıp yürüyorum diyor videolarında, slow cardio tavsiye ediyordu, ki o adam ağırlık falan da çalışıyor günün sonunda. Bunu tecrübe etmek lazım, insanlar her sabah 1 saat yürüyüş rutini yapıyor ağırlıktan bağımsız, hem mental olarak güne hazırlıyor hem daha stabil kalori yakarak vücudu daha iyi hazırlıyor diyorlar. 2 gün üstüste yürüyüp 600 kalori harcasan, 1 gün koşup 600 kalori harcamaktan daha iyi sanırım metabolizmanın aktif olması açısından. Proların yorumlarını bekliyorum, sevgiler.
Mesaj tarihi:
Yenilen zararlı gıdaların bu sistemi bozduğuna da değinseymiş. Fazla değinmemiş çünkü olayı şuna getiriyor: Şeker de yesen normal şeyde yesen kilo almaya sebep olan "stres" o yüzden sana stresle nasıl başa çıkılacağını öğretelim. Birde ordan para kazanalım ama sen fast food yemeye devam et. Ordan da para kazanalım. Ne şiş yansın ne kebap.
  • Yeni Oluştur...