Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tube Thread #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bencede güzel çalışma.Ama belli bi yaş üstündekilerin direk gider yapması kötü olmuş böylelerine direk yardıracan amk sanane kaplumbağanın gay olmasından senin için ne farkeder sanki çiftleştirip bu işe mi girecen
Mesaj tarihi:
Bi de insan gay olabilir ama adam gibi adamdır yani onun cinsel tarafı beni zaten ilgilendirmez.Ama bu kerimcan durmaz ve kankileri tipli adamları görünce gayliklerinden değilde yapmacık ve gereksiz hareketlerinden bana tiksinti geliyo

ÖRN;
https://www.youtube.com/watch?v=5FHtiSymwrg
Mesaj tarihi:
ibnelik ile gayliği aynı kefeye koyan adam gandalf ile barda çalışan solist sertaçı aynı kefeye koymuş olur. buda allah şırk koşmakla aynı günah derecesine sahiptir.
Mesaj tarihi:
Peki arkadaşlar insanların ibne olmaya hakkı yok mu? Bütün gaylerin böyle maço hunk tipler mi olması gerekiyor, gandalf kadar karizmatik değillerse kabul etmiyor muyuz gayliği?
Mesaj tarihi:
yukarıdaki videodaki ister akp'li gay olsun, ister yahudi bir kürt olsun, isterse siyahi çekik gözlü feminist olsun insan gibi otur der ağzına çakarım. o tip bi davranışta asıl kıstas yaşın 9'dan büyük olup olmaması.
Mesaj tarihi:
tabii taksiciyle anlaşıp çekmediyseler. 10-20 fazla atıp abi bizim vine'ları çoşturucaz sesini çıkarma da demiş olabilirler. şimdi baktım da elemanın diğer videoları da kurgulu falan, biz de oturmuş tartışıyoruz burada lol.
  • Yeni Oluştur...