Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Kahve icmeye yeni baslayacak olanlar, icip de ne ictigini daha cok merak edenler, daha once merak edip de bilgisini sinamak isteyenler icin profesyonel bir platform hazirladik. Kahve Candir Fava atip bekleyin. Demlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 hayırlara vesile olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 attım fav'a. browser bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 gezdim, içtim bölümü için istiklal'deki mandabatmaz'ı tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 dekafeinasyon ne biçim bi kelime ya kasjdasjdlk hayırlı olsun kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Tam aradığım bilgi kaynağı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 hayırlı olsun eshreff ekledim sık sık kullandıklarımın yanına ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Eywalla Hedefimiz nescafe makinasiyla hakiki kahve ictigini zannedenleri kezzapla yok etmek. Ama bu gizli hedef. Bi de Anani makiyato cular var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 vayt çaklık mokaçino mokoko ananı makiyato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Dün ikea kahvesi aldım merak ettim, hoşuma gitti. Ama her iki demlemede aynı tadı alamadım mesela, her demlediğimde farklı sertlikler yüzünden sıkıntılıydım, şimdi burdan çözerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Abi sorma. Daha çok mekan ekleme gibi bir planınızda vardır herhalde ben baya bu starbucks ve türevlerinden sıkılıp. Bu butik kahvecileri gezmiştim bir dönem İstanbulda. Fantastk demleme türleri falan (sphyon vs.) denedim. Cold brew falan. İstanbulda yeni trendlerden biri zaten butik kahveciler. O yüzden zamanlamanız çok iyi web sitesi için. Edit: Dur sosyal medyada falan paylaşalım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Super olur valla, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Yorumlar için teşekkürler. Uzun süredir Esh ile böyle bir planımız vardı. 3. Dalga kahve dükkanları (Butik kahveciler) hergün simit sarayı modunda çoğalıyo, o anlamda epey önem vereceğimiz bir bölüm olacak. Şu aralar daha çok temel bilgilere konsantre olduğumuz için, mekanların bir kısmında daha önce yazılmış yazıları referans gösterdik. Pek vakit harcamadık. Birkaç hafta sonra kendi röportajlarımızı yayınlayacağız. Şu aralar mekanlarla tanışma fazındayız. Site içeriği ilginizi çekecek olursa, görmek istediğiniz başlıkları burdan veya öm'den iletirseniz, en çok 1 hafta içerisinde ekleriz. Bir sonraki yazı, kahve çekirdeği distribütörleri ve Türkiye'de çeşitlerine göre temin edilebilecek bütün kahve çeşitleri olacak. Sosyal medya paylaşımlarınız da ilaç gibi gelir valla. Bütün mecralardaki adreslerimizi de aşağıya yaziyim; Blog Instagram Facebook Google+ Twitter Pinterest Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 dğnyanın en güvenli kahvesi cafelatte.. etliye dokunmas da sütlüye dokunan türden. ama "latte" demeyin bildiğin süt verebiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Esh said: Eywalla Hedefimiz nescafe makinasiyla hakiki kahve ictigini zannedenleri kezzapla yok etmek. nescafe gold u çubukla karıştırıyorum ben makinam bile yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 chrounos said: Yorumlar için teşekkürler. Uzun süredir Esh ile böyle bir planımız vardı. 3. Dalga kahve dükkanları (Butik kahveciler) hergün simit sarayı modunda çoğalıyo, o anlamda epey önem vereceğimiz bir bölüm olacak. Şu aralar daha çok temel bilgilere konsantre olduğumuz için, mekanların bir kısmında daha önce yazılmış yazıları referans gösterdik. Pek vakit harcamadık. Birkaç hafta sonra kendi röportajlarımızı yayınlayacağız. Şu aralar mekanlarla tanışma fazındayız. Site içeriği ilginizi çekecek olursa, görmek istediğiniz başlıkları burdan veya öm'den iletirseniz, en çok 1 hafta içerisinde ekleriz. Bir sonraki yazı, kahve çekirdeği distribütörleri ve Türkiye'de çeşitlerine göre temin edilebilecek bütün kahve çeşitleri olacak. Sosyal medya paylaşımlarınız da ilaç gibi gelir valla. Bütün mecralardaki adreslerimizi de aşağıya yaziyim; Blog : www.kahvecandir.com Instagram : www.instagram.com/kahvecandircom Facebook : www.facebook.com/kahvecandir Google+ : plus.google.com/112297428629626105068/ Twitter : www.twitter.com/kahvecandirblog Pinterest : www.pinterest.com/kahvecandir Şimdiden teşekkürler. şunu akşam feybuk dan yayalım madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 BabacumMostors said: dğnyanın en güvenli kahvesi cafelatte.. etliye dokunmas da sütlüye dokunan türden. ama "latte" demeyin bildiğin süt verebiliyorlar Güvenli kahve ne abi? Yoksa krema zannettiğimiz şey töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Selam, Kahve çok önemli bir konu. Bu önemli konuya ciddiyetle yaklaştığınız için teşekkürler öncelikle. Kahve müptelası olarak (Genelde makineden taze çekilmiş acı kahve müptelası diyelim.) sizlerin için uzun soluklu bir proje olmasını diliyorum. Wordpress, hosting vb. gibi yardım gerekiyorsa çekinmeden özel mesaj atabilirsiniz. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Yankı sen yaşamayı seviyorsun gerçekten ya, gel seninle bar açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 çok güzel bir tema seçmişsiniz, tebrik ederim. birde şöyle bir hata alıyorum sayfanızda anasayfa yapınca haberiniz olsun. hata "Fatal error: Out of memory (allocated 41943040) (tried to allocate 8192 bytes) in /vhosts/kahvecandir.com/http/wp-content/themes/gonzo/header.php on line 1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Tesekkurler, Ufak tefek hatalar oluyor daha yeni site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 abi iyi olmuş lan. zenginsiniz ki kahvenin pezevenkliğine vardırmışsınız işi. site ve fikir iyi olmuş. kıskandım. inşallah sizden daha kötü ama ciks ve tikiconconlar arasında yayılan bir site açılır sizden content çalar ve ucuz reklamdan starbax övmekten zengin olur. anadoluda kahve yok. kendi küçük dar bağdat caddenizde satar bu. inşallah ışid kafanızı keser :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ohh patladı site. rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Hayirli olsun,boklu kahveyi bizlere tanıttığın için teşekkür ederim. şaka bir yana,yazılar biraz yüzeysel geldi detaya inilirse daha iyi olur gibin. Bir de niye tüm makaleler kahve türleri adı altında bir çoğu kahve türü degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar