xaty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 hangi seriden çıkacağı, o seriden olan silahların sayısıyla mı ilgili yoksa eşit mi dağılıyor? örn. a serisinden 2, b serisinden 5, c serisinden 3 silah koyarsak; b çıkma şansı %50 mi oluyor, yoksa %33 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 oyunu ilk aldigimda direk competitive girdim, silver 1'e dustum son 10 oyun falan baya ezdim karsi takimi tek basima, neredeyse hep 1. falan oldum takimda kazandik falan ama silver 2 olmuyor bi turlu kac oyun kazanmak lazim ust uste ki? yoksa hic cikilmiyor mu bomba kullanan silver 1'de hep kazaniyor sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Monitor kapali oynasan 10 mac nova olursun. Silver nasil oluosunuz olm, kalin orda zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 valla silver 1 oyununa girmek istiyorum bi ara meraktan. 1 kişi var listemde silver 1 arada giriyor beraber gircem oyuna onunla. yani libenin şerif denonun gold nova olduğu bi ortamda nası silver olabiliyonuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 beni ilk 10 oyundan sonra gold 3 star başlattı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 benden kötüler olmasını görmek sevindirdi fakirler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Silphatos said: Monitor kapali oynasan 10 mac nova olursun. Silver nasil oluosunuz olm, kalin orda zaa terbiyesizsiniz işte. havanız batsın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Aiko said: valla silver 1 oyununa girmek istiyorum bi ara meraktan. 1 kişi var listemde silver 1 arada giriyor beraber gircem oyuna onunla. yani libenin şerif denonun gold nova olduğu bi ortamda nası silver olabiliyonuz ? gel gel benimle gir su çokzel silverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 lan 10 sene sonra ilk kez cs oynayip direk competitive dalinca oyle oldu su an gelse operim reset dugmesi niye yok bunun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bingildak said: benden kötüler olmasını görmek sevindirdi fakirler sizi üstüme alındım, benim olayım tamamen 1k+ hr CoD tecrübesi üzerine cs:go oynamak oldu. Hayır gir DM de alıştırma yap dimi? Yok. Hemen kompetitif girip "anaaa ne tuhafmış" diye diye 10 maç yaptım. Ha o ara "10 maç üzerinden belirlenio başlangıç rank i" olayını fln bilmiyorum öyle düşün. Bir de CoD u hep h.core oynamış olmanın olayı da var tabii. HC da adamı 1 vurdun mu inio zaten kasmıosun (oynamışlar bilir). Burada adamı öldürebilmek bile zordu benim için başlangıçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ya bırak sanki biz cs oynadık anasını satayım öncesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Ayrıca sizleri BO2'nin daracık haritalarında HC Domination'da (KC de olur) 55+ k/d ratiolarda da görmek isteriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bingildak said: ya bırak sanki biz cs oynadık anasını satayım öncesinde valla eğer CoD ve CS sistemi farklı değil diosan senin CoD hayatın Normal TDM de geçmiştir. (O bile farklı ama hani bir derece) Ya da hayatında ilk FPS gidip cs oynamışsındır djsaldkjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 lan get hepiniz inek gibi casual kastiniz oyunu indirdikten sonra iste eski cscilerden kim kaldi olm bunlar dsl zamani yeti yetmeleri silver 1 halimle doverim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 cod ne abi ben oynamıyorum öyle oyunlar cs'i en son lisede oynamıştım ondan sonra girdim csgo oynadım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 işte abi. ben cs:go yükledim, 1 2 el dm atıp sonra competitive girdim. bilseydim ilk 10 maç olayını, kasardım 50 60 saat casualda tabii o da benim saflığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bingildak said: cod ne abi ben oynamıyorum öyle oyunlar cs'i en son lisede oynamıştım ondan sonra girdim csgo oynadım işte hah işte. o yüzden diyorum. toplam CoD oynamam (ki her gün oynuodum) 3bin saat fln olabilir benim. O kadar alışınca cs:go tamamen farklı bir fps abi. EDİT: baktım toplam cod multi 3096 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bos bos konusacaginiza silver 1 den nasi cikilir onu soleyin daha kac oyun kazanmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 üst üste kazanman lazım abi. üst üste kazanmadığın sürece ilerleyemiosun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 la 10 mac falan kazandim en son heralde hala silver 1 nerden bakiyoz son maclara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 10 senelik aradan sonra benim gibi yeni oynamaya başlayan arkadaşlar güçlerimizi birleştirelim. 10 win 5 lose silver 2 ye attı. zaten maçların 3-4 ünde botlarla oynadım. Yani onca seneden sonra bence iyi bir başlangıçtı benim için. Ama silver 2 görünce üzüldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 şerif rütbesine kadar 2 3 maç kazanıp birer rütbe atlayabiliyosunuz. sonrası biraz sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 şerif ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=167006313 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Lvl atlamaniz sadece oyun kazanma sayinizla ilgili degil ama , bi oyunda kac yuzdeyle hs attiginiz , dmg yediginiz, ne kadar az olup ne kadar cok oldurdugunuz, gorev yaptiginiz vs ile de ilgili. Sadece kazanmak olarak bakmayin olaya. Siz kazanirken sneijder sakatlaniyosa yapay zeka onu algiliyo, bi dahaki oyuna sneijdersiz eline alacagini gorup ona gore rakip veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar