Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hangi seriden çıkacağı, o seriden olan silahların sayısıyla mı ilgili yoksa eşit mi dağılıyor?

örn. a serisinden 2, b serisinden 5, c serisinden 3 silah koyarsak; b çıkma şansı %50 mi oluyor, yoksa %33 mü?
Mesaj tarihi:
oyunu ilk aldigimda direk competitive girdim, silver 1'e dustum

son 10 oyun falan baya ezdim karsi takimi tek basima, neredeyse hep 1. falan oldum takimda kazandik falan

ama silver 2 olmuyor bi turlu

kac oyun kazanmak lazim ust uste ki? yoksa hic cikilmiyor mu

bomba kullanan silver 1'de hep kazaniyor sfsdf
Mesaj tarihi:
valla silver 1 oyununa girmek istiyorum bi ara meraktan. 1 kişi var listemde silver 1 arada giriyor beraber gircem oyuna onunla. yani libenin şerif denonun gold nova olduğu bi ortamda nası silver olabiliyonuz ?
Mesaj tarihi:
Aiko said:

valla silver 1 oyununa girmek istiyorum bi ara meraktan. 1 kişi var listemde silver 1 arada giriyor beraber gircem oyuna onunla. yani libenin şerif denonun gold nova olduğu bi ortamda nası silver olabiliyonuz ?

gel gel benimle gir su çokzel silverda
Mesaj tarihi:
bingildak said:

benden kötüler olmasını görmek sevindirdi

fakirler sizi

üstüme alındım, benim olayım tamamen 1k+ hr CoD tecrübesi üzerine cs:go oynamak oldu. Hayır gir DM de alıştırma yap dimi? Yok. Hemen kompetitif girip "anaaa ne tuhafmış" diye diye 10 maç yaptım. Ha o ara "10 maç üzerinden belirlenio başlangıç rank i" olayını fln bilmiyorum öyle düşün.

Bir de CoD u hep h.core oynamış olmanın olayı da var tabii. HC da adamı 1 vurdun mu inio zaten kasmıosun (oynamışlar bilir). Burada adamı öldürebilmek bile zordu benim için başlangıçta
Mesaj tarihi:
bingildak said:

ya bırak

sanki biz cs oynadık anasını satayım öncesinde

valla eğer CoD ve CS sistemi farklı değil diosan senin CoD hayatın Normal TDM de geçmiştir. (O bile farklı ama hani bir derece)

Ya da hayatında ilk FPS gidip cs oynamışsındır djsaldkjsa
Mesaj tarihi:
bingildak said:

cod ne abi

ben oynamıyorum öyle oyunlar

cs'i en son lisede oynamıştım ondan sonra girdim csgo oynadım işte

hah işte.

o yüzden diyorum. toplam CoD oynamam (ki her gün oynuodum) 3bin saat fln olabilir benim. O kadar alışınca cs:go tamamen farklı bir fps abi.

EDİT: baktım toplam cod multi 3096 saat
Mesaj tarihi:
10 senelik aradan sonra benim gibi yeni oynamaya başlayan arkadaşlar güçlerimizi birleştirelim.

10 win 5 lose silver 2 ye attı. zaten maçların 3-4 ünde botlarla oynadım. Yani onca seneden sonra bence iyi bir başlangıçtı benim için. Ama silver 2 görünce üzüldüm :)
Mesaj tarihi:
Lvl atlamaniz sadece oyun kazanma sayinizla ilgili degil ama , bi oyunda kac yuzdeyle hs attiginiz , dmg yediginiz, ne kadar az olup ne kadar cok oldurdugunuz, gorev yaptiginiz vs ile de ilgili.

Sadece kazanmak olarak bakmayin olaya. Siz kazanirken sneijder sakatlaniyosa yapay zeka onu algiliyo, bi dahaki oyuna sneijdersiz eline alacagini gorup ona gore rakip veriyo.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...