Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 yağ gibi aksın istiyorsanız razer sphex kullanın. bozulma ihtimali de pek yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Olay speed mi control mu. Kimi hard pad ustunde mouse yag gibi kaysin ister, kimi cloth padle daha iyi hakimiyet ister. Ikisinin de ortak ozelliklerini kullanan padler var da cok anlamsiz pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bende razer ın hard pad i var. 1 side speed 1 side control :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Dün nukete maç atıyorum , bizde herifin biri çatır çutur vuruyo karşı takımı ama fragi 13-7 filan.. karşıdakiler ağlamaya başladı , buda uzun cümlelerle açıklama yaptı adamlara , "işte bu yeni accountum , bunu boostluyorum kendime arkadaşlarımla oynamak için vs. diye" bende izledim adamı ama hile var mı gözüyle değil öldükten sonra izlemelerden.. çok rahat oyuyordu sadece bende dedimki herif harbi proymuş filan.. neyse nuke'te ct yiz skor oldu 13-2 öndeyiz.. nukete çok acaip bir durum değil, son el heri oyun içi çat diye Vac ban aldı :) vay babayın kemiğine dedik biz de , sonra bize sardı karşı takım niye hileci filan oynatıosunuz diye.. ama 13-6 olan maçı 16-6 aldık tabi 4v5 :) buda böyle bir anımdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 o maçı silerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bu geceleri oyuna giren gülben ergen var son günlerin efsane oyuncusu diyolar çok iyi adam harbi izledim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 burda şair bişey mi demek istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 kandıramassın beniğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 yeni çıkan hacklerı denemek için insanlar smurf acc alıyormus onu diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 vayy gülben ergeni biz böyle bilmezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 suBzer0 said: sonra bize sardı karşı takım niye hileci filan oynatıosunuz diye... 1) anlamak zorunda mıymışsınız? 2) onlarda olsa ve hile yapsa kickleyecekler miydi? yav hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Aiko said: Silphatos said: qck omru 1 bilemedin 2 yil max. Ben her yil sanalmarketimin qckdan aliyorum, ayni fabrikadan steelseriesle tamamen ayni sadece sol altda steelpad logosu yerine sanalmarketim bastirmislar fail. rahat 5 6 yıldır kullanıyorum. kullandığım taraf biraz eskidi ama herhangi bi durumda yan çevirip diğer tarafını kullanmaya başlayabilirim. nası bi güç kullanıyorsanız artık mausa lan kumaş 6 yıl dayanır mı nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 dayanıyor da ilk günkü gibi olmuyor tabi, kayganlığını tamamen kaybediyor. üstüne bir şeyler dökmesem hala kullanırdım da 6-7 defa dökmüşümdür. duşakabinde yere serip şampuanla falan yıkadım 2 ay önce sdfs. bileğimin geçtiği yerde alttaki kauçuk falan parçalanmaya başlamıştı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 resmen tiksinti geldi oyundan. golden nova 4 ten golden nova 1 e kadar düştüm. bakalm nereye kadar inicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 kopup duruyor bugün çıldırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 abi bende de durup dururken 300 400 lere cıkıp iniyo ping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 evet var bi nane ama bilemedim ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 abi bi yunan elemanla tanıştım demin oyunda ulan uzun zamandır böyle kral muabbet etmiyodum he iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 sen bizim oyunlara gel geyiğin kralını gör sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Pv1Vyd5wjjs bu açıldı mı ya afasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bir silah piyasası ss'i ile daha karşınızdayım. Bu günün konusu "BU FİYAT FARKLARI NE LAN?" http://i.hizliresim.com/gjDqJ3.jpg Overpass Mission düştü de droplara bakıyordum. Ne kaç eder diye, bu kardeş silahımız adedi az olmasına rağmen düşük fiyatlara sahip ama Factory New'i 2 adet, satıldığı fiyat malum. Hadi bunu geçtik son dönemlerde en düşük 100 dolara falan gitmiş. 6-8 dolara azıcık eskisi bulunurken factory new'in bu kadar yüksek olması mantıklı mı? Üstüne üstlük halen düşme şansı olan bir silah için? Az düşüyor olsa diye ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 abi biri düdüklüyo işte çekmiş herhalde ucuzdan koymuş o fiyata yerse diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 ya ben de öyle düşündüm de, ortalama fiyatı yine 100-120 dolar arasında değişiyor satılanlar vs. Fark yine çok fazla ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar