applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 evet fark ettik, 30 kere bağırdık adam midde gel diye, ben öldükten sonra geldin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 aldım ama eli,bide ctdeki muhabbeti diyom ya asdas herifler full a gitti anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 aynen cok nadir B gittiler onda da sen öldün biz korumaya geldik zaazazahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 unutmadan sonunda ÇİFT KELEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 abi ben bişey sormak istiyorum. ben rankımı sıfırlayabiliyomuyum? eski pc ile 15 fps ile oynarken 2 yıldız olan bilmiyorum ismini 0-12 yaş grubu ile oynuyorum sürekli. 123897123981 e 0 oynasam bile o kadar fail team ler denk geliyo ki kafa kaldıramıyorum resmen. varmıdır bunun bi imkanı? laptopu ters çevirip su mu dökeyim napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 montla sıçarken format at geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 OOOOOOO MANYAK LAF srsly varmı böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 sen o zaman laptopu ters çevirip su dökmeyi bir dene. bilmiyorum böyle sezon sezon bir durum olmadığı için yoktur diye düşünüyorum. eğer sezon sezon olsa her sezon başı 10 tane placement maçı oynardık falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 yeni acc alcan anca öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ya ben crosshair a bişe yaptım, boşa sıkınca sorun yok, karşıda adam olunca burst yapamıyorum, tekliyor silah asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Silahi burst moda almissindir Kardes. 3 tane atar durur o sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 hangi silah o gsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 glock ve famas dicem de şimdi sazan.avi yi koyacak biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 abi siz daha evcilik oynarken ben cs oynuyodum büyük ihtimal :) her silahta yapıyor, m4a1, keleş farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ben evcilik oynarken cs oynuyordun doğru asjkdklasjdasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 bi gazetede çıkmıştım ben ya 2000 di sanırım, net kafelerle ilgili haberdi, arkadan çekmiş herif, ölmüşüm ama hala wasd + mouse da elim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 dreagloth said: bi gazetede çıkmıştım ben ya 2000 di sanırım, net kafelerle ilgili haberdi, arkadan çekmiş herif, ölmüşüm ama hala wasd + mouse da elim :) bende diyodum bu videodaki çocuklardan biri tanıdık diye meğer bu forumdanmış. http://www.youtube.com/watch?v=EoKEzpB0kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 şeker şey seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Kurt kocayinca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=6c6DbiG-o_k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 hile işi iyice boka sardı 36 adam vurmuşum takımı taşıyorum, hile hile diye ağladılar. sonra karşıdan biri hile açtı, 4 round üstüste geldi beni vurdu. ondan sonra berabere bitti oyun sdfgdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 türkler yok olsun fakirler ölsün csden sevgiler. bu kadar mal beyinsiz bir millet olamaz ya, kendi başımıza bunca yıl nasıl yaşadık bilmiyorum. takıma 2 tane türk geldi, durduk yere team kill yapmalar, yer tutmayı bilmemeler. allahım yine sinir katsayım yükseldi, cıkardım pompalıyı vurdum 30dk ceza, rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 >paticik http://i.imgur.com/mTCpcdO.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 sen dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar