xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bağlantı çok kötü bugün ya, cuma gecesi olcak iş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Eet simdi ben de onu fark ettim. Birileri internetimizi trolluyor gene. Dusup duruyorum oynayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 5 şerif matchmaking 5 winz 30 küsür pingdim ben bugün hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bugün ping süper 7 maç üstüste kazandım, go go kartal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 daha yeni şerif oldun amelie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 kartal olana kadar oynucaz hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 invite atın oynayacağınız zaman. Silverdan kurtulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Grup falan yok mu ya? L4D icin vardi iyi oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 kasaba karakolu var şerifler birliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 başlayacağız birazdan gelecek olan varsa ses atın. ekli değilseniz nickinizi verin konusalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 newbie'yim competitive oynuyorum inferno'da terörist olarak b kısmına gitmeye çalışırken adamı görüp molotov attım geri çekilip. napalm köşede bi yerde idi. adam molotovu görüp kaçmıştır diye beklemeyeceğini tahmin ederek alevleri aşıp onu çökmüş alevlerin dinmesini beklerken buldum. vurdum vurdum durmadım. eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 faceit turnuvasına gircek var mı 2 şerifiz yancı lazım 3 tane http://www.faceit.com/dashboard/csgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Aylarca serif kaldi tum forum ya. Resmen lanet dfdcsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 çoğu kartaldan iyi olduktan sonra sorun yok lel, k/d ağırlıklı individual hesaplasa volvo sanki ölür. sadece win lose rank sistemi mi olur ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 dun gece şu aptal cobblestone görevini 3.de yaptim ve 16 round windi yani. ilk mac 16-1 bitti 3 kişilik ruslar geldi. mal mal hareketler birbirlerini beni vurmalar falan. sonraki oyunda kafasi guzel 3 arkadas geldi. onlar da garip yerlerde bicak cekip kosarak falan full fantezi kovaladilar. 3. oyunda yaptim sonunda görevi. benim rütbe olayı yine yalan oldu ne güzel win Streak kasiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 k/d point e de bakıyor, accuracy ve hs percentage a da . deagle ve awp örneği yine. 8 maçla atlayamıyorsan accuracy ya da çok düşük puan problemi vardır. ayrıca death e bakmıyor ona da eminim. edit: tertemiz bi hardened düşürdüm 112 ye :) pazardakilerden bariz iyi. hatta hoşuma bile gitti lan. 1 gün içinde tüm deagle çeşitleri elime geldiği oldu ya nasıl birşeymiş bu trade :D tüm skin/bıçak deneme fırsatı buldum.. http://steamcommunity.com/profiles/76561198116674809/screenshots/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 bakıyordurdan %10dur falan anca onların değeri %90 win/lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 allahım çıldırcam 4v2 bomb site savunuyoruz. tek tek öldü salak ruslar. ya yok olup gitsinler nolur ya. 16-14 kaybettik ruskyler yüzünden yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 $0.03'e hellraisers skini almışım 60 centten mi ne order verdiydimsdf yanlış koydu herhalde gariban bu kadar yeter, nip alcaktım bi de ama pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 bunlardan ne kazanacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 stattrak kelebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 uyaninca mesaj at oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 baya kişinin winler silinip rütbe gitmiş yine, heralde ban oldu dün geceki update ten sonra. ilk kez benimki gitmedi jkhhsaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Yillar sonra tekrar oynayim dedim de yok russian = cancer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 dust, nuke vs gibi leş mapleri çıkarınca competitive den alman isveç vs ile güzel güzel oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar