DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 gecen bunu kullanayim dedim az kaldi aleti 22. kattan asagi atiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Bugun cikti, alfaya oyle demen normaldir ama public beta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 4dk kaldı yazdıktan sonra 3 saat daha kurulum yaptı, 3-4 saat kullandım üstüne. Şu ana kadar end-user olarak karşılaştığım tek problem fusion'ın 5.0.3 sürümünü kullanamıyor olmak. İlk izlenimlerim (özellikle görsel anlamda) olumlu bayağı. Bir tek spotlight'ın search screen'i ortada açmasını beğenmedim, bilmiyorum eskisi gibi kullanma şansı var mı, yok mu? Onun haricinde notifications center ve safari bayağı güzel olmuş. IOS 8'in düzgün bir betası çıksın diye beklemedeyim artık; telefonunu masada kaybeden, sessizde unutup sonra 10 tane missed call'la karşılaşan, sms'leri falan görmeyen bir adam olarak hayat kalitemi arttıracağını düşünüyorum laptop+telefon kombosunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Arkadaslar ben yaptim siz yapmayin, iCloud drive henuz geri uyumlu degil. Benim gibi telefonda whatsapp history, numbers, pages vs kullaniyorduysaniz ios8 yuklediginizde icloud drive i aktive ETMEYIN. yedeklerinizi cekmeden yuklediginizde tertemiz bi drive iniz olucak, ve aktive ettiginiz cihazlardan geri erisemiyor olucaksiniz. Henuz contuinuity ve handouts calismiyor yosemite ve ios8 arasi, health icin de bisey soylemek zor appler olmadan. Benim devamli kullandigim sleepcycle, polar HR monitor, runkeeper, vs taninmadi health tarafindan. Onun disinda bi stabilite sikintisi yok. Calismayan app henuz yok. BT senkron calismiyor yosemite ve ios8 arasi, otomatik hotspot calismiyor. (bu beta5 de gelicek demislerdi ztn) gecmeye heves edip gecmek isteyenler neden gecsin bi sebep goremiyorum, ama problem gozukmedigi icin merak eden de neden mahrum kalsin yine bi sebep gormuyorum. Son soz; hem yosemite hem ios8 icin, yuklemek zararli degil eskisi gibi, ama faydasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 iCloud neredeyse bombos benim, kullanmiyorum zaten. Magic desteleri ve database'leri vardi sadece, onlari da yedekledim simdi, sagol uyardigin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Helvetica iyi olmus. TotalFInder calismadi bende bir. Onun disinda bir degisiklik yok, Safari daha bir hos gibi ama kozmetik benim icin iPhone da kullanmadigimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Adamlar yosemite installunda uyarmislar icloud drive icin :P. Benim telefon laptop vs. senkronize ve bayagi kullaniyorum icloudu. Okumayip nextlesem nasil patlardim kim bilir. Pil omrunu yine iyilestirmisler sankim? Dunden beri 3 saatten fazla kullandim, simdi yolda telefonu sarj ettim usbyle hala %84. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Dark mode u begenmedim, helvetica neu ile tertemiz hale gelmis ui i tekrar bilincli sekilde batirmaya yariyor. Iconlar vs ise hala uyumlu gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Tum programlari denemeyi bitirdim. Viscosity de calismadi, Tunnelbrick yukledim. Sonuc olarak Viscosity ve TotalFinder calismadi. Bir de Safari'yi tasarim olarak begenmedim. Yeni tab acinca mesela adres cubuguna odakli gelmiyor, niye ki? Sacma. Command + T yapip hemen arayacagim seyi girmek yerine Command + T'den sonra bir de fare kullaniyorum aramadan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ⌘+T'den sonra ⌘+L yapinca da oluyormus, ona alisacagiz simdi. Bug olabilir ayrica bu, herkesde olmuyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 O bence de bug'dır çünkü gerçekten çok saçma. Normal durumda da cmd+L yapınca adres çubuğuna geliyodu Çok istiyorum kurmak da çekiniyorum ya, çok bug vardır şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 TotalFinder ve Viscosity calismiyor, onlar en buyuk sorunlar yasadigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Favoriler cok silik gorunuyor bir de: http://cl.ly/image/2c181k0Q1c2M/Screen%20Shot%202014-07-27%20at%2013.20.31.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 VM'lerin calismasi icin kernele mod yuklemeniz lazim: sudo nvram boot-args="kext-dev-mode=1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 GERGE said: Bir de Safari'yi tasarim olarak begenmedim. Yeni tab acinca mesela adres cubuguna odakli gelmiyor, niye ki? Sacma. Command + T yapip hemen arayacagim seyi girmek yerine Command + T'den sonra bir de fare kullaniyorum aramadan once. Beta 2 geldi bu gun, bu da duzeldi. Daha bir akici oldu ayrica, Safari takiliyordu yer yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Macbook Pro'mu özledim. 2007'de almıştım yaklaşık 8-9 ay önce ekran kartı yandı. Logicboard değişimi için 1200$'a yakın ücret isteyen Apple servisine selamlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Yosemite iyice adam oldu, istiyorsaniz kurabilirsiniz rahatca; Apple'dan guncellemeler cok yavas geliyor ama, suradan torrent ile cekiyorum ben: https://imzdl.com/osx.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 10.9.4 kullanıyorum.Telefona ios8 kurdum.Bu gün belki ios 7 de olan bişeyi keşfettim.Bilgisayarın yanındayken facetime ile görüşme yaptım.Telefon çalarken mac bookun ekranında sağ tarafta telefonun çalıyo diye bir uyarı kutucuğu çıktı. Yosemiteden beklediğim yegane şey bu şimdilik.Telefon bilgisayar entegrasyonu çok işe yarayacak gibi duruyor.Betada bunu deneyen var mı?İlk izlenimler nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ios7'de yoktu o olay. 8'de geldi. benim de en çok beklediğim handoff ve instant hotspot ile birlikte bu özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Henuz yosemite ve ios8 arasi handoffs ve call transfer ozellikleri kapali. bir sonraki yosemite betasina gelir diye dusunuyorum, 2 ay once bi ucundan koklattilar sonra ertesi hafta iptal ettiler. Hala daha yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Performans olarak Maverick'e göre çok daha iyi. Maverick'de her tıktan sonra resmen beklemek zorundaydım, şimdi baya hızlı. 4gb ram var bende. ram alacam yeni. o zaman daha da iyi olur gibi. Şu icloud drive yapmayın kısmını telefonda mı kapatalım onu anlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Betadan konuşuyorduk, o zaman icloud drive'ı açınca problem oluyordu henüz drive IOS'a gelmediği için. Şu an ne durumda bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 yükselttiğimden beri uyumuyor bilgisayar. uyku moduna geçmeden önceki yarı ekran karartmasını yapıyor, o aşamada 3-4 saniye kalıyor sonra kendiliğinden uyanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Nick-post uyumu asfdasd syslog |grep -i "Wake reason" ile neyin uyandirdigina bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 çok şeker olmuş dizayn mizayn hoşuma gitti hands-off'u nasıl ayarlıyoruz bilemedim ama, iphone4 var bende daha tam olmdı mı o iş acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar