Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VDSL Modem (TTNET Aboneliği)

bingildak

Öne çıkan mesajlar

said:
ttnet müdürlüğündeki eleman sizin evden max 16mbit alabilirsini diyince

ya benimde bunu öğrenmem gerek işte. herifler sitedeki "fiber var mı" arayüzünden bakıp sizin orada hiper var diyip geçiyorlar fakat 50 mpbs başvurusu yaptım, o hızı verecekler mi belli değil. "E KADAR" deyip geçiyor ipneler. baktım 50 üzerinden güzel bir rakam alabiliyorum devam edeceğim taahüt yapıp, baktım 16 mpbs üstüne çıkamıyor direkt daha ucuz bir pakete geçicem.

alamadığım hizmete fazla para ödemenin manası yok, zaten bütün gün ofiste sınırsız internet olacak, indirim bindirimleri orada yaparım. en kötü ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ttnet müşteri hizmetlerini 3-5 kere aradım her seferinde ''efendim sizin hat 50mbsi destekliyor dediler.'' başıma gelceği biliyorum tabi kendim gittim ttnet müdürlüğüne oradaki elemanda ''sizin evinizinden 50mbs alamazsınız max 16mbs alabilirsin'' diyince 16 mbs / 75 akk olanı aldım. bende daha önce ödediğimin yarı fiyatı ödüyorum.

bu arada evim ttnet merkez dağıtıcısına uzaklıgı 200 metre..
Sosyal ağlarda paylaş

benim beklediğim sonuçta o ya, modemle direkt deniycem baktım 16mbps veriyor, direkt olarak düşürücem paketi.

16bmps'ı sağlıklı versin ona da razıyım da neyse.

modemide huawei hg655d alıyorum.

bu torrent morrent konusunda ne yaptınız yeni modem alanlar? dh'de baya ağlamış millet hiçbir ayarı değiştirtmiyor modem arayüzü diye. sorun yaşıyan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bence torrent için gidip DigitalOcean'dan bir tane VPS alın. Aylık 5$'a gerçekten mis gibi torrent'ten VPN'e kadar her şeyi rahatça halledebilirsiniz. Torrent için harcadığınız maddi kaynak oraya gidiyor gibi düşünün. 20GB kapasite biraz sıkıntı ama dizi ve film indirip indirip siliyorsanız bence rahat yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

pfftt gittim ttnet'e memur zihniyet tam gaz devam.

call center'dan dediler ki : "eğer call center üzerinden talepte bulursanız adresinize getiriyoruz fakat hangi modem geldiğini seçemiyorsunuz, stokta ne varsa onu gönderiyoruz, eğer merkez ofislere giderseniz orada istediğiniz modeli seçip alabilirsiniz"

sabah kalktım göztepeye gittim, mezartaşı gibi surat: "sadece airties var, verelim mi?" - dedim böyle böyle bana bu şekilde bilgi verdiler, nasıl yardımcı olabilirsiniz, yanıt direkt :"isterseniz şikayet oluşturun".

ebenin örekesi diyecektim diyemedim. başka merkezlerde farklı modemler olabilirmiş ama o konuda nerede neyin olduğu bilinmiyor. gerçekten reziller ya. tek tek gidip soracakmışım.

burnumdan soluya soluya airties 5650v2 aldım.

this:
http://store.donanimhaber.com/2f/d3/62/2FD362AA8BEDB39721FE59E6D8C465C1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...