bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Arkadaşlar eve hiper net taktırmaya karar verdim, diğer başlıkta bu çelişkiyle ilgili baya bıdıbıdı yapmıştım. TTNET ile anlaşma yaparken taahüt anlaşması yapmadım çünkü söz verdikleri hizmeti deliver edebileceklerinden emin değilim. 25mpbs bağlantı sözü verildi, eğer gerçekten bunu alırsam taahüte gireceğim. şimdi taahüt olmadığı için sanırım modem vermemişler veya direkt ayrı olarak alınıyor. TTNET'in kendi modem satışı varmış, 96TL'e vdsl modemi satıyorlar. eğer çağrı merkezinden talepte bulursan, random hangi model gelirse geliyormuş, bunu direkt eledim zaten. bir de merkeze gidip oradan seçerek alabilirsiniz dedi. en mantıklı seçim bu gibi. hangi markalar var, hangileri iyidir vs. hiç bilmiyorum. okuduğum kadarıyla airties, huwaie (yanlış yazmış olabilirim), zte olan markalar. bunlardan farklı markalarda olabilir. bu modemlerle torrent vs. ile ilgili ayar yapıldığı söyleniyor. bunun ne olup, ne olmadığını anlayamadım, torrent kullanımını engellemek için yazılımla mı oynuyorlar? too long oldu, soruyu kısaca yazıyorum: 1) VDSL kullananlar hangi modemi tavsiye ediyor, 2) 2 duvar sonra sinyal patates olur mu (duvara monte edicem direkt), 3) ttnet'ten alınan modemde software yüzünden sorunlar yaşanır mı (torrent, piracy vs) 4) ttnet'ten almak yerine kendim satın alsam çok pahalıya geliyor gibi (airties 250 tl fln), ttnet'in oynanmış modemiyle muhattap olana kadar kendim alıp geçsem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 bende ttnetin verdiği huawei var 50mbps kullanıyorum, 4.4 mbit/s download görüyor maksimum. huawei bence çok iyi değil 3 duvar ötede ki yatak odasında 1 dişe düşüyor wireless, hatta 4. duvarın arkası olan balkonda hiç çekmiyor diyebilirim. Airties daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 modellerden biri : 1) huawei hg655d http://store.donanimhaber.com/4c/e9/75/4CE975DD81DB9F319063BE3CE481B3A4.jpg 2) ZTE ZXHN H168N http://store.donanimhaber.com/a9/69/62/A969626F30B050F31A51FA440977906F.jpg 3) Airties 5650 http://store.donanimhaber.com/21/85/e0/2185E0A39C6B0443CD1D88D83A37ECBB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 bendeki huawei bu değil yalnız, diğer ikisi gibi yuvarlak hatlara sahip, yanlış bilgilendirmek istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 calvaria said: bende ttnetin verdiği huawei var 50mbps kullanıyorum, 4.4 mbit/s download görüyor maksimum. huawei bence çok iyi değil 3 duvar ötede ki yatak odasında 1 dişe düşüyor wireless, hatta 4. duvarın arkası olan balkonda hiç çekmiyor diyebilirim. Airties daha iyi olabilir. torrent vs. dedikleri gibi herhangi bir engelleme var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 yok ya torrent engellemesi felan, öyle birşey olsa 50mbit interneti ne yapayım. canavar gibi indiriyor 200gb da akk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 bingildak said: modellerden biri : 1) huawei hg655d http://store.donanimhaber.com/4c/e9/75/4CE975DD81DB9F319063BE3CE481B3A4.jpg Biz bunu kullanıyoruz, babamın dediğine göre TT'nin sattığı en iyi modem bu. Buluşma hızı vs. olarak diğerlerinden daha iyi vs. diyor. Gerçi diğerlerini de kullandıkta babam bunda karar kıldı. Sattığı her ürünü eve getirip deniyor, beğendiğimizi tutuyoruz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Ozellikle tekrar belirtiyorum bu benim kullandigim huawei degil, belki bu cok daha iyidir bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Benim üyelikte adsl 8 mps ye kadar netlimitsiz. Aylık 67-68 bir şey ödüyorum. Değişeyim diyorum ama kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Abi kendin herhangi bir VDSL destekli modem alsan ya hem gönlünce almış olursun diğer özelliklerini seçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 öyle abi de fiyatları çok yüksek ayrıca kurulum ve arıza desteği vermiyorlar kendi modemleri dışında bir şey kullanıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 DarKRideR said: bingildak said: modellerden biri : 1) huawei hg655d http://store.donanimhaber.com/4c/e9/75/4CE975DD81DB9F319063BE3CE481B3A4.jpg Biz bunu kullanıyoruz, babamın dediğine göre TT'nin sattığı en iyi modem bu. Buluşma hızı vs. olarak diğerlerinden daha iyi vs. diyor. Gerçi diğerlerini de kullandıkta babam bunda karar kıldı. Sattığı her ürünü eve getirip deniyor, beğendiğimizi tutuyoruz asdf babamız bilgili bir abimiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 müdür babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mümkünse Anteni external takılabilen bi model al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Bu arada verilen modemlerin wireless hızlarında genellikle uyanıklık yapılıyor. 802.11 g'de en fazla alabileceğiniz hız zaten 1.5 mbit'i buluyor. Superonline'dan 20 yada 50 mbit'lik fiber alıp kablosuz olarak kullananlar bunun farkında değiller. Kablosuz da 802.11 n'i destekleyen modem vermiyorlarsa direk operatörü suçlamadan ethernet kablosunu takarak test etmekte fayda var :) edit: 801.11 yazmışım 802.11 yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 801.11 g nedir? yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 bu arada ttnet'ten almasam hangi modelleri alabilirim diye arama yaptım, herkes ttnet'in verdiği marka ve modelleri satıyor. sadece gold'da asus alternatif gördüm o da 250 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Öncelikle pardon 802.11 yazacaktım :) IEEE tarafından belirlenen bir iletişim standardı. 802.11 a ile başlayarak şuanda 802.11 ac'ye kadar gidiyor. 802.11 ac olanlar epeyi pahalı o sebeple kablosuz da 802.11 n desteği bulunan modemlere yönelmekte fayda var. Kutu üzerinde 802.11 g için 54 mbit aktarım hızını destekler yazıyor olsa bile gerçekte 20 mbit'i ancak görebilirsiniz. IEEE 802.11 - Wiki What is the actual real-life speed of wireless networks ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 bingildak said: 801.11 g nedir? yetemedim. n en hızlısı, b en yavası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 http://www.lanline.de/sites/default/files/LL1312-1113-X1a-26.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 DH'de ttnetin verdiği bütün modemlerde N desteği olduğu yazılmış ama ne kadar doğrudur bilemedim vdsl modemleri bu arada, dsl değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 bingildak said: DarKRideR said: bingildak said: modellerden biri : 1) huawei hg655d http://store.donanimhaber.com/4c/e9/75/4CE975DD81DB9F319063BE3CE481B3A4.jpg Biz bunu kullanıyoruz, babamın dediğine göre TT'nin sattığı en iyi modem bu. Buluşma hızı vs. olarak diğerlerinden daha iyi vs. diyor. Gerçi diğerlerini de kullandıkta babam bunda karar kıldı. Sattığı her ürünü eve getirip deniyor, beğendiğimizi tutuyoruz asdf babamız bilgili bir abimiz mi? Bölge müdürü Türk Telekom'un, şirkette de 36. yılı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 valla bende aldım vdsl ttnetten ama hiç para vermedim. ultranet baglandıgında modemim yetemıyor dıye ttnete arıza kaydı olusturdum tak bedava verdiler vdsl modemi. 12 ay taahhütüm var bu sürede ücretsiz kullnıcam. 16mbit var 75 akk (50mb 200gb akk olandan alıcaktım ttnet müdürlüğündeki eleman sizin evden max 16mbit alabilirsini diyince mecburen bunu aldım.) su anda 16.20mb hız alıyorum ortalama torrent indirme hızı 1.7-2mb/sn olarak değişiyor. başka birşey yapmam gerekiyor mu daha da hızlandırmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 eyvallah o zaman baba wisdomıyla bende bu modemi alayım. bu arayüzde baya bir değişiklik yapmış ttnet. bu kadar yıldır bir kere girip modem arayüzünde port açıp kapamak dışında bir şey yapmadım. torrent vs. kullanımı engelleyici vs. bir şeyler olabilir mi veya bunları bypass etmemize engel olabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 evinden bile aldırırlar torrent indirirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar