stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 az önce başıma geldi sıcak sıcak paylaşayım değişik muabbetler olsun. kardeşim saat 11den beri horul horul uyuyor yan odada.az önce "abi" dedi bende ne var dedim.bidaha "abi" dedi kalktım yanına gittim."sen daha uyumadınmı" dedi."yok olm finaller var işte çalışıyorum" dedim(nasıl ciddiye almışsam soruyu gayet anlatıyorum bende o sırada) "ha iyi bende hala uyuyamadım" dedi. "saçmalama lan uyuyosun kaç saattir" dedim."haa iyi o zmn" dedi ve döndü horlamaya başladı. her gece bu saatlerde bişeeler mırıldanıyor zaten hadi hayırlısı.bu akşam cümle kurup dialoga girdi ama şaştım.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ
Apache Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 6 yıl önce bilinçsiz bir halde gece sokak kapısını açıp bir alt kattaki anneannemin kapısını çalmıştım. geceleri genelde konuşurum kendi kendime.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konusanına cok rastladım ama yuruyenine daha rastlamadık..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bikaç kere uykumda yürümüşlüüm var, ara sırada konuşuomuşum uykumda..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bizim ailede bir rivayete göre de kuzenimi eniştem camda yakalamış.o 15-16 yaşına kadar böyle yürüdü durdu evin içinde sonra tabi ipin ucu kaçmış. bide uyur gezere dokunmucakmışsın gördüğünde çünkü kendine geldiğinde ilk tepki yatakta uyur pozisyona geçmek olurmuş buda yere serilmek demek oluyor.sert çarpmalar, tramvalara neden olabilirmiş.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ
Messor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 3 sene önce.. amcamlarda kalıyordum..uyandım ama gözlerimi açmadım tekrar uyumak için. sonra döniyim dedim yazdı bide pencere açık..elimi bi attım bi yere çarptı elim. noluyoz lan??! diye gözümü açtım kapkaranlık bir yerdeyim. elimi attığım yerde demir çubuklar olduğunu fark ettim.. daha sonrada oturduğumu.. iyide.. nerde oturuyodum ben? yanımdaki demir parmaklıklar?? sonra ileriye baktım iki tane yeşil nokta..göz bariz gözdüler yani.. çıldırıcam noluyo derken uykudan uyanmışlığın gözüme verdiği bulanıklık geçince (gözlerim hafif keskindir) o yeşil gözlerin aslında apartman duvarındaki tuşlar olduğunu gördüm.. fosforlu oldukları için yeşil parlıyolardı karanlıkta.. biri zil biri apartmanın ışığı içindi.. evin kapısının önünde merdivende oturduğumu fark ettim.. düşünemiyordum açıkçası çünkü dumurun dumuru.. nasıl gelmiş olabileceğimi düşünmeden saate baktım gece 3.. ne yapsam ne yapsam. sabaha kadar beklesemde sabahmı girsem.. yok yok çalıyım zili.. çaldım zili yengem geldi beni görünce zıpladı direk.. amcam gayet şüpheci yaklaştı olaya sonra.. sen çıktın çıktın dedi.. ama boxerla çıkacak halim yoktu değilmi :D.. kısacası gece yatağımdan kalkıp kimseyi uyandırmadan anahtarla kilidi açıyorum, sürgüyü çekiyorum ve merdivenlerde ZZzzZzzz....[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 yürüyerek annemlerin odaya dalıp (2 sene falan önce hemde. yakın tarih lan) "KİM KİRLETTİ BU DUVARLARI! SİLİN BUNLARI! SİLİN!" diye bağırıp duvarları silmeye çalışmışım sora gitmişim[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 dün gibi hatırlıyorum, üstüm açık uyuyakalmışım eniştem geldi örtmeye, aniden doğrulup eniştemden silah istemiştim o da napçaksın bu saatte demişti. sonra gerek yok galiba ya diyip yattım. sabah az dalga geçmemişlerdi ne biçim uyuyosun diye ama bilinçli bi şekilde saçmaladığımı hatırlıyorum =) az quake2 oynamazdım o zamanlar[signature][hline]May the horse pee with you.
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Benım babam bundan 20 sene ewel falam uykusunda sersem bir şekilde kalmış tuvalet yerıne mutfağa girmiş ve dolaba işemiş aarkadaşlar bunu duydugumda kopmuştum....
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Nukem_Verite, 07 Ocak 2005 02:29 tarihinde demiş ki: ben yatak değiştiriyorum küçükken herkeze olur o keyif kaçar soğuk yatağa geçilir sabaha hatırlanmaz[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 eskiden boyna yüksek biyerlere çıkar sonrada düşerdim rüyamda hiç bıkmadan artık neyin etkisiyse.bide düştüğümde sanki yataktan havalanmışım sonra yatağa düşmüş gibi olurdum ve uyanırdım. babam görmüş bi kere yatakta sırt üstü ikiye katlanır pozisyona geçiyomuşum belim havada ayaklar ve kafa yatakta sonra pat yatağa sırt üstü düş..exorcist misali bişee. neyse..bi kere bu düşüş yataktan yere oldu o zmn çok cnm acımıştı ama kolumu oynatamadım 3 gün.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ
massosoit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ben de 14-15 yaşlarında çok uyurgezerlik yapardım,hatırladıklarımın birkaçı; *2-3 kere üst katta oturan amcamlara çıkıp tuvalete girmişim. *ve yine bir keresinde çıkıp terasa işedimi yakalamışlar(onlar 1 kere yakalamış acaba kaç kere yaptım) *beni 1 kere camı açmaya çalışırken yakalamışlar. *birkeresinde de hatırlıyorum annem sabah beni uyandırmaya geldi,kalk malk diyo.ben gözleri açar açmaz castle yapmak yasak diye bağırıyorum,tabii zavallı annem anlamaz bakışlarla nediyosun olum diyo.(o sıralar manyak gibi network aoe oynardık beni baya etkilemiş heralde) ama sonrada geçti kendi kendine[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ben manyak rüyamda konusurum küfür ederim romantik sözler söylerim fln ..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bende yatakta sureklı ayaga kalkıp yatagıma atlıyorum ılgınc bı durum[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 valla ben de konuşurmuşum uyurken annemler öle diyo garip garip şeyler söylermişim bi gün kaydettircem annemlere bakalım[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Yatarken Konuşurmuşum Ben Rüya Gördümmü Annemler Öyle Diyolar Garip garip şeyler Fısıldarmışım .. Birde Bana genellikle şey Olur .. Rüyamda Eyer Bir Yerden(bu bi bina olabilir) Ordan Düşüyorsam Yere Düştüğümde Ben O Anda böyle Yatağımın içinde Irkilirim,Sallanırım .. Sizlerede Oluyordur o Kesin ?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Efsaneler ve Diyarlar .. [Bu mesaj RaVena tarafından 07 Ocak 2005 09:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 "Annemlerin yalancısıyım" diyerek başlıyorum lafa. Efendim ortaokul yıllarımdı, annemler haftasonu 7 dedi mi kalkarlar. Sabah kahvaltı falan hazırlamışlar ben de kızarmış ekmek kokusuna mıdır çay kokusuna mıdır uyanmışım ve yanlarına gidip onlarla kahvaltı etmişim, hatta epey bi muhabbet etmişiz ve ben kahvaltıdan sonra "ben yatıyorum" diyip yatmışım ki -mişli geçmiş zaman kullanmamdan anladığınız gibi ben böyle bişey hatırlamıyorum. Tek kanıt uyandığımda karnımın tok olmasıdır :D[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Valla başıma pek gelmez de -istisnai durumlar hariç- 2 gün önce rüyamda komik bir şeye gülüyodum. Ve gerçekte de gülüyomuşum kahkaha atarak uyandım :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 niye dresq? Dear Penthouse... Normally I neither believe nor write such letters, but the following story is actually real...[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 dresq sapıksın! ve post kasma[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...
berqe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 uyurken çok konuşurum ama özellikle çok sağlam tekme attığımı söylerler :)
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ben hicbirine raastlamadim dis gicirdatma bu katogoriyuemi giriyor..[signature][hline]Enrique Lynx
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 10 puan 10 puan 10 puan adam olacak cocuk uykusunda belli oluyor
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Dresquin, 07 Ocak 2005 10:27 tarihinde demiş ki: Tam sevinmiştim Nartanesi fedonun uyku sırlarını ortaya serecek diye, tüh be... Taabi canım tabi tabi... Yok valla daha canıma susamadım ;)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ben kardesim dogdugunda,daha evdeki 3. gununde(9 yasindayim o zamanlar) gidip gece yataginda uyurken acip sarrr ustune isemisim. Sabah annem bi koku geliyo diye gitmis yanina sirti kupkuru gogus kismi su icinde olunca cakiyo durumu tabi :) Bide uykumda acayip konusuyorum ben. Mesela universitede yurtta kalirken oda arkadaslarim galaksi taksi diye bagirdigimi falan soylemislerdi. Bide DAOC oynadigim zamanlarda annem sabah uyandirdiginda kendime gelemedigim zamanlarda sacma sapan sorular soruyormusum anneme. Iste stealth oldunmu? Kac hunter kestik falan gibisinden :) Anacigimda ne anlasin oyle bakip guluyomus halime :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia...
Öne çıkan mesajlar