Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 kız yurdu pembe yapmalıyız sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 toki haklı kümbet bombok bide kümbeti napcaz lo, yıkın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Aynı kümbet değiller ? Restore mi ettiler acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 işte bunlar böyle, restorasyonu görmeyip yurdu görüp tatava yapıyorlar. ne yapsan yaranamıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/s720x720/10620646_10152624553159293_4600917265995130151_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 trabzonlu bir arkadaş vardı, soyadı kuku'ydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Şık diye soyadi olan arkadaşım vardı. isim soyisim mail adresi alıyordu çılgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Soyadı Işık olan için de zor o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 peki ya şişik olan için? sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 ben de bi dönem soyisim isim şeklinde mail alma hatasına düşmüştüm kimse farketmeden kendim farkedip değiştirdim sonunda adım atakan bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 top diye soyad vardı bizim fakültede, adamla arkadaş olma fırsatım olmadı ama hala gülerim aileden biri çıkıp da dememiş yarın bu çocuk üniversiteye gidecek askere gidecek diye, cem top ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Abdulkadir Top olsa o kadar siritmaz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 benjani said: https://pbs.twimg.com/media/BvQH0EUIIAAdWtT.jpg yuh ya abi baya photoshop gibi görünüyor. hayır gerçekse daha acı, adamlar fotoşop gibi görünen bina yapmayı başarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Tori said: top diye soyad vardı bizim fakültede, adamla arkadaş olma fırsatım olmadı ama hala gülerim aileden biri çıkıp da dememiş yarın bu çocuk üniversiteye gidecek askere gidecek diye, cem top ne lan benim ilkokul arkadaşım vardı top soyadlı, sonradan soyad değiştirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Harir said: peki ya şişik olan için? sayfa başı Ben yazacaktım da sen hızlı davranmışsın. Sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 benjani said: Tori said: top diye soyad vardı bizim fakültede, adamla arkadaş olma fırsatım olmadı ama hala gülerim aileden biri çıkıp da dememiş yarın bu çocuk üniversiteye gidecek askere gidecek diye, cem top ne lan benim ilkokul arkadaşım vardı top soyadlı, sonradan soyad değiştirmiş. Yumuşak soyadlı arkadaşım vardı, adam affetmiyordu ama. Takılmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 http://i.imgur.com/ic6o9tj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Godeş soyadlı bir aile vardı tanıdık. Mahkemeye başvurdular değiştirmek için. Mahkeme Aşağılayıcı rencide edici kelime godoştur, godeş rencide etmez deyip reddetti talebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 http://i.imgur.com/x2AfiSe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Masticore said: http://i.imgur.com/x2AfiSe.jpg ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Xenocide said: benjani said: https://pbs.twimg.com/media/BvQH0EUIIAAdWtT.jpg yuh ya abi baya photoshop gibi görünüyor. hayır gerçekse daha acı, adamlar fotoşop gibi görünen bina yapmayı başarmışlar. fake diye baktım, gerçek çıktı. abv beton kafalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 harbiden photoshop gibi görünen bina yapmışlar askfaslş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 banadamilolo said: aspava dimi bu adisiniz arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Gercek aspava degil o. Yildiz olsa masada uzun malbora da olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar