Akito Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 patatogod said: AHAHAHAEHEAHAEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 10 kilo seftali nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuttum Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 AHAHAHAHAHHAHAHA +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 kız ıslanmış mmhps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 SenariouS said: 10 kilo seftali nedir abi amerikanın 5 kilosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 amerikanın 22 pound'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 şu sümerin site neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 1112211.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Nako said: http://www.distractify.netdna-cdn.com/wp-content/uploads//2014/08/301-934x.jpg wildstar'da vardı böyle bir mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 *m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 http://1112211.com/0/88.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bu ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 türkcesinden dolayı beynim error verdi,aşikar yazamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Abi cok degisik ya boyle sanki kullandigi dil ilerde edebi bi dil olabilir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 adam şizofren gibi bi şey ama iyi biri. bazı yazıları üzerken bazıları güldürüyor. kürt aksanıyla yazmaya başladı mesela şimdilerde iç sesini. kendisiyle kürt, doğulu diye alay ettikleri için yapmaya başladı bunu. enteresan ya, anlatılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 http://i.imgur.com/033Pa31.png GÖKKUŞAĞI ÇIKTI AĞZIMDAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Akito said: patatogod said: AHAHAHAEHEAHAEH abi şuna gülemiyorum ben ya, komik olan yer neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bence olayı komik olması değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ne peki olayı? cidden anlamadım lan niye bu kadar popüler bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bende aynı soruyu sormuştum, şizofren ve farklı diye ilgi görüyor diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 sümerin karakteri, çevresini algılayış biçimi ve alışılmışın dışındaki yazım-yaşam tarzı gayet ilgi çekici. şeftalili olayı da önce burdan gördüm sonra sitesine bakıp daha eski gönderisi olan 10 kilo şeftaliyi görünce kahkaha attım. ayrıca şeftaliden korkacak hale gelmesi ve bunu belirtmek için kullandığı kelimeler de eğlendirici. tabii hastalıklı biri ve üzücü bir yanı da var yalnız o kişiye bir zararı olmadığı sürece bununla eğlenmemde de bir sakınca görmüyorum (adama alıcı ödemeli pizza gönderip başını derde sokan oçler vardı ekşide) "artık sümer şeftalilerden korkuyor" "artık sümer şeftali almayacak" "mutlaka" konuşma şekli salt düşünce gibi. düzenlenmemiş bilgi yığınını kelimeye çevirip gönderiyor adam bu da insanlarla temasta bulunmamış bir yerli kabilesini izlermiş gibi hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 rol yapıyor olma olasılığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar