GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 boş boş duruyo satim bari şunu dedim, site araştırmadım nerde satılır falan diye önce bi patiye açim,alıcı çıkacağını sanmam ama yinede bi yoklim dedim. platin şu an hesap,rank girmediğim için -50 puan gidiyo her ay,o yüzden golda düşmeden kapın şunu dfghdfh, geçen sezondan platin dalgası var,biraz skin,birazda champ var,icon deseniz gırla ilgilenen olursa,gerekli resimleri öm yolula paslarım no problema benim hesapla aynı kafa hesapları google da 15-20 saniyemi ayırıp göz ucuyla baktıktan sonra 200-300 arası sattıklarını gördüm ben kısacası 169 lira istiyorum troll serbest dsfdf not:nick değiştirmelik ip var hesapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 ben de mi satsam lan oynamiyorum hic nick kizilsakal eu west iyi teklif gelirse satarim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 sat abi satmamak ayıptır bu saatten sonra asdad lol nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Su basliga nasil malbus+durum+pide diye yazan cikmamis diyecektim ki cengizin basligiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 fiyatı abartı yazmışım bu arada,patiye 120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 tantuni dürüm + malbuş.. ahah adamı kendi silahıyla vurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 tantuni dürüm + 2 dal victory kaçak sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 malbuş + dildo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Koyduğun not'u yesinler senin. Benden 2 dürüm çalışır Cengiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 GONDARCENGIZ said: sat abi satmamak ayıptır bu saatten sonra asdad lol nedir "csgo ya başladım" dedikten kısa süre sonra kutu açıp 50 usd lik loot yakalayan ve cs betting e elini kolunu kaptıran eski lol cu skdjaskldjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 uocu diyelim sdfsdf cs den önce uo oynuyodum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 paticik için "uocu" default perk zaten. onu geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 aynen oynamayan %1lik kısım ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 o kadar oynadik oynadik ne kazandirdi lan bize dogal bi yere gidip dag falan gorunce ulan ne maden kazilir burda kimseye bulasmadan diye ic geciriyorum anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 csgo ya benim kuzen kendini kaptırmış. Şu 300 dolarlık bıçak. Bu awp 80 dolar. Şu m4a1 70 dolar diye diye 30 silah 10 bıçak sayıyor. Adamın hesabı ile oyuna giriyorum '' abi sen çok zenginsin bana bıçak versene'' diyen veletlerden oyun oynayamaz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 bir karton tantuni veririm qanqa ashdjalsdajk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 lol accountını satıp kantırda skin mi alıcan lan yoksa sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 yok be olm,daha ekran kartı alıcam ona harcamam para asdasd bide güzel bi borcum cıktı eski telefonu kapamayı unutmuşum falan biraz mani lazım dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar