forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 750 gr sert peynir 200 gr yumuşak kaşar 2 yumurta 1 maydonoz 1 dereotu 1 biber 1 yemek kaşık yoğurt 1 tatlı kaşık zeytinyağı az baharat bunları karıştırıp ekmeğe sürüp fırında sadece üst ızgarada kızartınca epey güzel oluyor fazlasını kaplara bölüp dondurucuya koyuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 çok aptal bi tarif 1 kilo peyniri 18 tane ekmeğe sürersin garbage'a yazsan neyse de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 pic or riot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Fistan said: çok aptal bi tarif 1 kilo peyniri 18 tane ekmeğe sürersin garbage'a yazsan neyse de nereye sürüyorsun ekmeği parçalarsın gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Ekmelle dalga geçiyorlar diye geldim, bildiğin yumurtalı ekmek çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ayıp ediyon ben sana hakaret ettim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 bütün oksijeni kıllar çekiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 of ya canım çok pis çekti hmpfsss aç olan açmasın http://byhnd.mutfaksirlari.com/files/2013/01/DSCF4020-Small.jpg http://lezzetsaatii.files.wordpress.com/2011/01/tavuksote.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 fotoşop gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 kabus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 çok ilginç bir tarif hayatımda ilk defa görüyorum eve peynir ve ekmek girerse bir gün denerim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 kuflenmis ekmek gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Peynir yumurta kombini yapacaksak o işin raconu budur http://i.imgur.com/bQgsze8.png Ekmeğin ortasında kare kesiosun bıcakla ama çıkartmıyorsun. Tatlı kaşığı vs bişeyle bastırıp kesilen kısımı alta kapak yapıosun o deliğe yumurta sarısı koyuyorsun (pet şişeyle ayırmak en kolayı) Etrafına kaşar rendesi 2. Bir dilime de beyaz peyniri koyup fırınlıyorsun sonra kaşarlı ekmeği yımırtanın üstüne kapatıp sandviç yapıyorsun. Erimiş peynir + içi halen akışkan yumurta = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 öf süper lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Egg_in_the_basket Şunu çok severim de fırınlamak aklıma gelmemişti. Sarısız kısım çok yavan olmalı ama hepsini kırıcam ben direkt fgndsg Hem böyle peynir opsiyon daha elegant oluyor. Kimin fikriyse öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 peynirin aralara sucuk dilimleri de koyarsanız mükemmel oluyor haberiniz olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ilk mesajdakini yaparım hep. Domates biber sucukta koyulur karışıma. Yoğurdu iyi ayarlamak lazım. da o peynir çok. Göz kararı koycan işte peynir. Yumuşak sert felanda farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 O kadar peynirle ekmek yapacağıma veririm köşedeki fırına samsun pidesi yaptırırim 20 tane. Fırından cikincada kenarlara tereyağı surdurdunmu kolesterol tavan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bir benzeri croque madame mis.. madame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar