neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Selamlar, Ankara'da çankaya'ya yakın iyi bir dershane önerecek var mıdır? Amaç üniversite sınavı, mezun olarak kaydolunacak. Sayısal eğitim kalitesi önemli. Şimdiden çok teşekkürler.
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 gir bi cemaat dersanesine + adam akıllı çalış , ilk 10k ya girersin
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Nesibe Aydin diye bir yere gitmistim ben, iyiydi.
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Abi ben değil kardeşim gidecek de, cemaatin fikirlerine bayağı uzağız. Birebir ve sınav dergisi dershanesi var yakınlarda, iyi midir bunlar? yarın gidip bakacağız bi.
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 GERGE said: Nesibe Aydin diye bir yere gitmistim ben, iyiydi. Gerge nesibe aydın'a sınıflar kalabalık oluyor, soru çözümü için bekliyoruz bi sürü, isim yapmış sırf diyorlar, senin zamanından sonra değişmiş olabilir mi?
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 cemaate gönderin nolcak, adamlar adam gibi öğretiyor işte. yurtta kalsın akşam hutbe var vs. derlerse kalmaz kardeşin boşuna para vermeyin dandik dersanelere
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 dershaneler kapanmıyor muydu bu sene ?
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Abi sınav'a gitmeyin de. Ezik baya eğitim kalitesi açısından. FEM'de aslında öyle ama FEM'de cemaat fikri aşılamıyorlar artık. Daha çok dayatıyor ders çalışın diye. Abilere gitmesin yeterli.
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Dershaneler seneye kapanacak, bu yıl son diye biliyorum. Abi trollemiyorsunuz di mi şu cemaat konusunu ya? Cidden fikir almak istiyorum çünkü, önemli bi konu. Eğitimi ne açıdan iyi oluyor ki cemaatin? Bi de cemaat dershanelerinde en iyisi fem mi?
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ben trollemiyorum ama sen gene de araştır çevreye sor eğitimleri nasıl diye. ben ankara da değilim, ama şehrimdeki cemaat dersaneleri güzel. alt tarafı 1 yıl gidip gelmesi kimseyi şakirt yapmaz
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Şimdi şöyle, dersaneler özel okul olmayı kabul ederlerse 2019'a kadar varlar. Kabul etmeyenler yok bu seneden itibaren. En iyi FEM, İzmir'de falan körfez en iyisi. Cemaat konusunuda trollemiyoruz. Adamlar ilk 5-10 bine adam sokuyor her daim. Şaşmaz.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Ben gittigimde 15 kisi filan vardi siniflarda, soru cozmek icin sira bekliyordum bazen ama 2-3 dakika filan. Ender cok oluyordu. Cok fazla dokuman veriyorlardi bir de, disardan birsey almaya gerek kalmiyordu, test kitabi filan. Yillar once tabii bu.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 eyy gibi paticik 2014 hala dershane tavsiyesi ulan ben 2002 de açmıştım böyle topic peeeh :/ final'e git kazandırır. erol altaca vardı birey vardı butik en pahalısı oydu
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Çok teşekkürler tavsiyeler için patiler, fem'e de bakacağım öyleyse. Butik dershaneler bayağı pahalı abi bi yere sordum 17k falan dedi. Nesibe aydın da 11k civarında sanırım. Fiyatların normali ne ki? 6-8k arası kazıklanmış sayılmayız sanırım di mi?
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 6k-8k ne lan nabıyonuz haftaiçi şeyleri o kadar pahalı mı? bi de kardeşinin hedefi ne onu da yazaydın butikleri salla zaten
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 cemaatte rezalet bir eğitim var abi neyi adam gibi öğretiyorlarmış. ben pi analitik diye çok dandik bi dersaneye gittiydim, telefonu pcyi tvyi falan her şeyi kaldırdım ve hakkaten ders çalıştım bi de anne dırdırı yoktu o yüzden ilk 500e girdim, benden sonra bana en yakın eleman 9k idi iki tane, sonrası 14k diye devam ediyordu. dolayısıyla iş kardeşinde bitiyor elbet. ama iyi para verebilirseniz fen bilimleri dersanesi varsa oralarda onun kaynakları güzel oluyor. biraderin kendisi çalışmaya meyilliyse orta büyüklükte dersaneler en iyisi olur. ne final, fem gibi çok büyüklere, ne de özyerçekim falan tadında çok lokallere yollamayın yeter bence sonuç olarak iş kardeşinde bitiyor sdf
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ulan 17k ne amk OHAA abi benim zamanımda birey -ki en pahalısıydı 4.500 liraydı. ben finale gittim 1.700 tl 17k dedi lan bilgi ye girdim ben %50 bursla 12k verdim
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Drall bayağı doğru söylemiş, iş insanın kendisinde bitiyor biraz da. Orta ölçekteki dershaneler bana da doğru geliyor abi, hem büyükte kaybolup gitmez hem de butikteki gibi kasıntı olmaz. Üzerine de 17k 'nın bi kısmı cepte kalır sfsdfs Abi fiyatlar yüksek gerçekten ya, çok uyduruk dershenelerde düşüktür ama bi noktada da işte insan mecbur kalıyor. @pontipati hedef olarak kesin bişey yok abi, sayısalcı işte gelen puana göre üniversite seçecek. İngilizce puanları yüksek, bu yıl hacettepe amerikan dil kültür, odtü ing. öğretmenliği falan oluyordu ama kararsız işte. Diğer puanlar çok parlak değil, o yüzden bi yıl daha hazırlansın diye düşündük. ps. brother değil sister.
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 hedef belirlemek için de puanının açıklanmasını beklemesin yahu. hem yüksek hedef motivasyon sağlar falan, Drall daha iyi bilir sdf. dediğm gibi ankara daki cemaat dersanelerini bilmiyorum, çevrene sorman lazım. ama max. 5k lık bir dersane yeter bence
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Eyvallah abi sağol yardım için.
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 benim pi analitik 3k idi, 2buçuğa kaydoldum, ygsde ilk 300 yapınca sonraki taksitleri de ödemedim totalde 2ye yakın para ödedim. bence hoca meselesi ya. aslında varya en temizi dersanede derse girmesi idi. matematik fizik kimya derslerine girsin dicem ama şu anda ders yoktur ağustosta başlar tabi. hatta mezunsa eylülde başlar. aa o zaman şu anda bi indirim yoksa beklesin ağustosta liselilerin dersleri başlayınca onlarla derse girsin matematiğe fiziğe kimyaya falan, ona göre hangi dersaneyi severse ona kaydolun mesajı yazarken düşünmüşüm adeta dinamik bir süreç olmuş sdf
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 GERGE said: Nesibe Aydin diye bir yere gitmistim ben, iyiydi. Herkesi almıyorlar diye hatırlıyorum. Yıllık belli aralıklarla sınav yapıyorlardı benim zamanımda. Ben seneler önce Celal Aydın'a gitmiştim pek çok yere şubede açmışlar.
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 bende nesibe aydına gitmiştim. nevzat asmadan sonra nesibe aydın bozdu. sınavla seçmece öğrenci alıyorlardı. sonrada onlar iyi yerlere girince kazandırdık pek etik bir mantık değil.
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 mortis başlığı necromancerladınız sandım bi an.
Öne çıkan mesajlar