Nako Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Arkadaşım ev eşyalarını satıyor. Sahibindene koymuş toplu satış diye. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-toplu-satis-2-4-yillik-esyalarimi-satiyorum-171674551/detay Eşyalar temiz, büyük parça alanlara küçük parçaları cüzi rakamlara veya hediye olarak vermeyi düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 arkadaşın pek akıllı değilmiş sanırım "10 tane fotoğraf yüklemeye izin olduğu icin tüm eşyaların fotoğrafını ekleyemedim." 2-3 eşyayı tek bi fotoya koymayı akıl edememiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 fuck logic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Fin said: arkadaşın pek akıllı değilmiş sanırım "10 tane fotoğraf yüklemeye izin olduğu icin tüm eşyaların fotoğrafını ekleyemedim." 2-3 eşyayı tek bi fotoya koymayı akıl edememiş mi fotoları yan koymuş bide sdkfskdş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 L koltuğa 100 lira veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 aklsdbaldkabdhadadkjll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Arkadaşına sahibinden'den mi ulaşacağız? Koltukların fiyatlarını soracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Evet arayip sorabilirsin. L koltuk takimi 1000tl sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 sitelerde sıfır l koltuk takımı 450 tl, hayır anlıyorum güzel hoş bir takımda, ikinci el, acelesi olan bir mala 1k fiyat çekmekte çok mantıklı gelmiyor. bilemedim. /düşünemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 yuh. 600tl ye sıfır l koltuk takımı vardı lan ben tasınırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mudo konsept bile olabilir o takim ya. Ya da tepe home falan. 2.250 liradir sifiri. Koctas mali gibi gozukmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 bilemedik işte, hoş baya iyi gözüküyor, biz fakirler anlamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 yazmış ikea diye. ben de baktım bu arada. benim gördüğümde indirimde filandı sanırım. 1500tl civarında şuan sıfırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Ikea ise degmez. O malin nakliyesi 500 tutar zaten bi yerden bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Ben 1000 liraya ev taşıdım şehirler arası sdf. 500 lira ne? Yaz vakti zaten, bi bmc bi de amele bulsun 100 liraya halleder nakliyesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 1.000 liraya ev mi taşıdın farklı şehirden? hangi firma o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 500'e ist - izmir yapan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 bu firmaların isimlerini veriverin bakalım o zaman abi. faideniz dokunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Abi rastgele bir taşıma şirketiydi. Adam 1500 dedi ilk başta, sonra pazarlığa oturduk. Şehirler arası taşıma biraz değişik bir iş; büyük tırlar oluyor, 1-2 ev + farklı yükler de taşıyorlar. Ayrıca çoğu zaman sizin ulaştığınız adam komisyoncu oluyor. Atıyorum 2000'e taşırım diyor; 1000 lirasını taşımacıya veriyor, 1000 lirasını kendisi cebe atıyor gibi. Bizim anlaştığımız elemanlar da öyleydi; kendi şehiriçi taşıma tırlarıyla geldiler, eşyaları streçlediler, yüklediler. Sonra başka bir şirkete vermişler, eşyalarımız ilk gelenin iki katı büyük bir tırla geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 deadwoll said: Ben 1000 liraya ev taşıdım şehirler arası sdf. 500 lira ne? Yaz vakti zaten, bi bmc bi de amele bulsun 100 liraya halleder nakliyesini. 1 bmc 1 ameleyi 100 tl ye nerden buluyosun mrk ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Yaşadığım şehirde 1 bmc 2 ameleyi 150 liraya tutup evden eve taşıma yaptırdım (2. kattan 2. kata) kışın ortasında. Hatta eşyaları düzgün taşıyıp dolabı da kurmaya yardım edince bahşişi bol verdim. Emlakçım süperdi, ben taşıma şirketi falan tutarım diye düşünürken, hocam ben buldum diye telefon açtı. Pazarlığı bile kendisi yapmış sdfjd. Tanıdığınız remax falan olmayan emlakçı varsa onların bayağı çevresi oluyor bu konularda, yoklayın. Kaldı ki taşınacak şey sadece koltuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Çamaşır makinesi bozuldu bizim, ne kadara satıyor onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Satılmış çamaşır mak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 askere gidiyorsa eşyaları depoya kaldırtsın daha iyi o eşyaları yeniden almaya kalksa daha pahalıya gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ben izmir istanbul arası 300 e taşımıştım bonus olarak eşyaları da taşımaya yardım etmişti adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar