Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Tyrant _ imdb Oyunculukları çok başarılı, hikayesi ise klişe olmayan güzel bir dizi. Şuan 3 bölüm yayınlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 dizi vasata benziyor iki bölüm izledim. İlla böyle bir şey izlemek isteyen olursa izlesin. Kurgu da zayıf geldi ayrıca. Adamın tekinin babası bir arap ülkesinde diktatörmüş, adam her şeyi bırakıp gitmiş ABD'de kendi halinde takılıyormuş. Bir gün ülkesine geri dönüyor ve olaylar gelişiyor. Ülke de ülke ha, Dubai, Şam, Casablanca, İstanbul, Riyad karışımı bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 3 bölüm izledim benim hoşuma gitti açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 yarın istanbulda çekimlerini yapıcaklarmış sette çalışacak arkadaşım söyledi. tabi istanbul çekimleri iran diye gösterilecekmiş o ayrı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 senaryo ve oyunculuk güzel. Gideri var dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Oyunculuk şuan devam eden %90 diziden kat ve kat iyi. Konusu da gayet başarılı geldi açıkçası bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 herşey güzel de bazı şeyler çok amatörce geldi bana. çok pis sıçacakmış gibi bi izlenim verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Lan bu diziyi simdi izledim , yoklukta gideri var ilk bolum guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 sezon 2 yok sanırım ben bulamadıydım, güzel dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Maliyeti yuzunden bitirmislerdir Edit:yazin yayinlancak güzellll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Sezon 2 yavaş başladı ama toparlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ilk sezonu baya iyiydi, underrated kalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 son bölümü şimdi izledim de ahaha bildiğin ışidi yapmışlar dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Son bölüm inanılmaz güzeldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Son bolum S2E6 cok guzeldi. 2. Sezonda tam istedigim gibi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar