Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2014 - 2015

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Barca tarihinin en pahalı dördüncü transferi. İlk 3 Suarez, Neymar ve Ibra zaten.

Belli ki ideal 11 icin düsünüyorlar, Xavi'nin yerine monte olacak ve Iniesta-Buskets-Rakitic ile forma savaşı verecek.

Helal olsun be koca kafa. Burada kalsa 70+kg göbeği ile takılırdı Sergen II olurdu işte.

https://pbs.twimg.com/media/CJQVoLTWwAAfSnk.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Dünya medyasına manşet olan bu flaş transfer akıllara yorumcu Hasan Şaş’ın geçtiğimiz günlerde Arda hakkında yaptığı bir tahmini getirdi. Şaş, NTV Spor’da yaptığı yorumda, hiçbir kulübün Arda Turan için Atletico Madrid’e 41 milyon Euro ödeyeceğini düşünmediğini, en fazla 10-15 milyon Euro vererek transferi bitirebileceğini söylemişti.

Hasan Şaş, daha önce de İzlanda-Türkiye maçı öncesinde “Rakibimiz de İzlanda. Elle topu kaleye götürseler 3 defa götürebilirler” demiş ve ay-yıldızlılar karşılaşmayı 3-0 kaybetmişti.

Hasan'a yorumculuk yapsın diye para verenler utansın asdadsa. Zamanında Bruma'ya verdikleri 10 - 15 i unutmuş herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

khazadum said:

Bu Barcelona'nın transfer yasağı yok muydu? Nasıl official sitelerinden falan rakamlarla duyurup satın aldık diyebiliyorlar ki. Ocak ayına kadar kiralanır herhalde.

Yasak var. Ikinci yarı oynayabilir.
Kiralamaları zor hukuksal acıdan.
Ayrıca Barcamızın hocası B de oynasın bizimle antremanlar yapsın sistemi kavrasın demiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Kirada bir sıkıntı niye olsun? Hukuksal acıklamasını yap da bilelim. Menajeri kiralamada sorun yok ama secimler olsun sonra bakılacak dedi. Ha kim 6 aylık kira ister ust seviye futbol icin. Hele bir de ilk 6 ay olarak dusununce bilemedim. Bir de 2. devre CL de oynatamayacaklar falan CL takımına kiraya verseler.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani normalde sıkıntı olması gerek çünkü yasal olarak sözleşme Ocak'a kadar başlamıyor. Atletico serbest bırakacak şimdi yanılmıyorsam ve sözleşmesiz futbolcu olarak ya Barcelona antremanlarına katılacak ya da işte Ocak'a kadar geçici sözleşme tarzı bir şey yapıp başka yerde oynayacak.

Gerçi ben bu Barça'ya verilen söz yasaklardan bir sik anlamadım. Adamlarda transfer yasağı varken 10 tane transfer yapıp, şampiyonluk falan aldılar. Erteleniyor, görmezden geliniyor, 6 aya indiriliyor falan saçmalık. Vardır bir bokluklar.

Transfermarkt'ta vs. mesela transfer tarihi 6 Temmuz olarak işlenmiş. Şuan resmen Barça oyuncusu da gözüküyor. O tarafı da var işin, ama yasak varken nasıl kattılar takıma anlamıyorum. Mantıken sözleşme bile imzalayamamaları gerek çünkü...
Sosyal ağlarda paylaş

Barça'nın reklam değeri bütün UEFA etik veya yazılı kurallarının üzerinde abi boşver. Normal yani..

Bu arada inşallah bizim Türk oyuncusuna ders olur bu ya. Şöyle mal mal "yaw Lazio GS'den büyük mü yeaw" ya da Atletico, Valencia, Sevilla kim yeav kafasında olan kolaya kaçıp yurtdışına çıkamayan TR futbolcusu akıllanır umarım..
Sosyal ağlarda paylaş

Transfer yapmak oyuncunun haklarını satın almak mı yoksa satın aldıgın oyuncuyu sahaya surebilmek mi? Oncelikle bunun sınırlarını bilmiyorum. Haklarını satıp alıp oynatmayınca (yani lisans cıkartmayınca) sorun olup olmayacagını bu kadar kesin soylemek biraz garip. Barca hukukcuları bakmıstır nasıl yapılacagına eger yapacaklarsa da. Menajeri, teknik olarak mumkun demis. Demekki olabilir diye konusmuslar daha karar vermemisler.

Hakları 7 takıma bolunmus futbolcular falan var, alınıyolar satılıyolar kiralanıyorlar falan filan. Bunun ondan daha karısık olacagını hic sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm geçen aldıkları transfer yasağında sözleşmede yapamıyorlardı. hatta ter stegen'in falan ertelenme sebebi oydu. ben hep onla kıyaslıyorum.

keza chelsea aldığında da 6 ay hiç sözleşme yapamamıştı.

zaten bildirme olayıysa sorun sadece sıkıntı yok. yok gibi de gözüküyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Riverwind said:

Theridone said:

Riverwind said:

41 m euro nedir ya agir sacmalamis barca

aynen ya anlamıyolar bu işten

aynen abi

Abi şu süper ya. Dur bulabilicem mi o ekşisözlük entry sini bakayım

https://eksisozluk.com/entry/52958832

Başlık Arda Turan ın Barcelona'ya transferi

zirconia said:

hiç mantıklı bir iş değil.

bu adam nasıl 41 mılyon euro ediyor, benim göremediğim ne görülmüş acaba.

neyse hayırlı olsun kendisine, umarım başarılı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...