arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Aha bu da 2. Helal bayern. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 arcane said: Net kirmiziydi o. Yalniz bayern bunlari 10 kisi yenerse sasirmam. 1-1 oldu bile. :) 2. geldi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 allahtan bayern maçına ilk yarısını oynamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 naaptı bu Aguero ya, adam bakmadan plase vuruyor deli etti artiz Noyeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 schalke çelsi üst city bayern üst roma 2 dedim 90da yattım çok güzel para geliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Ben de Psg üst, City üst, Chelsea üst dedim. Son anda yanına Shakthar galibiyeti koyayım dedım. Kafama sokayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 kermit said: schalke çelsi üst city bayern üst roma 2 dedim 90da yattım çok güzel para geliyodu cska moskova ve onların olduğu maçlarda favori olan tarafa girmeme temalı yazılarımı okumuş olsaydın şuan viskini yudumluyor olurdun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 hala yudumluyorum lan ama güzel para gelecekti edit: roma favori değildi maçta bu arada. oranlar eşitti nerdeyse. 3 maç yazıp 2 banko 1 yüksek oranı denedm tutmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 serjuhan said: Ben de Psg üst, City üst, Chelsea üst dedim. Son anda yanına Shakthar galibiyeti koyayım dedım. Kafama sokayım. o Shaktara bende sokayım hakkaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 kermit said: hala yudumluyorum lan ama güzel para gelecekti edit: roma favori değildi maçta bu arada. oranlar eşitti nerdeyse. 3 maç yazıp 2 banko 1 yüksek oranı denedm tutmadı ya favori o anlamda değil, yanlış kullandım ben sorry asdf http://i.imgur.com/jcqLUGM.png http://i.imgur.com/zDM1xVr.png yüklenme olan tarafın tersi, eğer ben şuan ara veriyor olmasaydım %99 bu maça 1X girerdim. Rus takımlarının maçlarında bir tarafa böyle yüklenme varsa ya berabere bitiyor ya da underdog olan kazanıyor ŞL başladığından beri, bir kere bile sekmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ya normalde avrupadaki betlere vs bende bakıyoumda bira almaya çıktım ve iddaa oynayasım geldi. random kuponla oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 http://en.toty.uefa.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 agüero ne güzel bir oyuncu ya.adam hem hızlı hem teknik.noyeri ağlattı rsmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 said: TTNET, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını 2015 - 2016 sezonundan başlayarak 3 sezon için satın aldığını KAP'a açıkladı. Türk Telekom'dan KAP'a yapılan bildirim şöyle; "Bağlı ortaklığımız TTNET A.Ş. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını 2015 - 2016 sezonundan başlayarak 3 sezon için satın almıştır. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları Türk Telekom Grubu dijital yayın platformu olan Tivibu üzerinden yayınlanacaktır. UEFA ile yapılan protokol çerçevesinde açık kanalda yayınlanması gereken maçlar için ise TRT ile anlaşmaya varılmıştır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Skysports ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Llama said: said: TTNET, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını 2015 - 2016 sezonundan başlayarak 3 sezon için satın aldığını KAP'a açıkladı. Türk Telekom'dan KAP'a yapılan bildirim şöyle; "Bağlı ortaklığımız TTNET A.Ş. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını 2015 - 2016 sezonundan başlayarak 3 sezon için satın almıştır. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları Türk Telekom Grubu dijital yayın platformu olan Tivibu üzerinden yayınlanacaktır. UEFA ile yapılan protokol çerçevesinde açık kanalda yayınlanması gereken maçlar için ise TRT ile anlaşmaya varılmıştır." Ligi de alacaklar daha lel diğer yayın platformlarını patlatacaklar komple asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=zMXWWbvU89Q ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Balotelli hastalıklı herif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 drogba her maç gol atıyor ronaldonun ileriki hali resmen futbolcu helal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Klopp "Futbolda bunlar var. Sürekli başarı isteyen Bayern'i tutsun" Adam değil. Adamın dibi dibi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Dortmund taraftarı da direkt yılın taraftarı falan ya, ödüllendirilsin ne bileyim UEFA, Dortmund'un ŞL maçlarında 2x para falan versin stad harcaması için vs... Adamlar küme düşme hattındayken bile 6 yılı 6 aya değişmeyiz, küme düşsekte umrumuzda değil diye takılıyordu. 1-2 sene kötü gidersin ne olacak, karakter her şeyden önemli sonuçta. Bunu gösteren çok ender taraftar grubu var dünyada, Dortmund taraftarı bambaşka boyutta cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Aceace said: Klopp "Futbolda bunlar var. Sürekli başarı isteyen Bayern'i tutsun" Adam değil. Adamın dibi dibi!!! http://www.fanatik.com.tr/video-galeri/bundesliga/kloppun-bu-goruntusu-almanyayi-salladi-64551 kim neyi tutuyor, kimin dibi belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ee kirmizi seytanlar atamayana atarlar 1 0 basel onde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 basel liverpool u eledi ahah cok gol kacirdi basel kalecide gunundeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar