Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2014 - 2015

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

hala yudumluyorum lan
ama güzel para gelecekti
edit: roma favori değildi maçta bu arada. oranlar eşitti nerdeyse. 3 maç yazıp 2 banko 1 yüksek oranı denedm tutmadı ya

favori o anlamda değil, yanlış kullandım ben sorry asdf

http://i.imgur.com/jcqLUGM.png

http://i.imgur.com/zDM1xVr.png

yüklenme olan tarafın tersi, eğer ben şuan ara veriyor olmasaydım %99 bu maça 1X girerdim.

Rus takımlarının maçlarında bir tarafa böyle yüklenme varsa ya berabere bitiyor ya da underdog olan kazanıyor ŞL başladığından beri, bir kere bile sekmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TTNET, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını 2015 - 2016 sezonundan başlayarak 3 sezon için satın aldığını KAP'a açıkladı.
Türk Telekom'dan KAP'a yapılan bildirim şöyle; "Bağlı ortaklığımız TTNET A.Ş. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını 2015 - 2016 sezonundan başlayarak 3 sezon için satın almıştır. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları Türk Telekom Grubu dijital yayın platformu olan Tivibu üzerinden yayınlanacaktır. UEFA ile yapılan protokol çerçevesinde açık kanalda yayınlanması gereken maçlar için ise TRT ile anlaşmaya varılmıştır."
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

said:
TTNET, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını 2015 - 2016 sezonundan başlayarak 3 sezon için satın aldığını KAP'a açıkladı.
Türk Telekom'dan KAP'a yapılan bildirim şöyle; "Bağlı ortaklığımız TTNET A.Ş. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını 2015 - 2016 sezonundan başlayarak 3 sezon için satın almıştır. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları Türk Telekom Grubu dijital yayın platformu olan Tivibu üzerinden yayınlanacaktır. UEFA ile yapılan protokol çerçevesinde açık kanalda yayınlanması gereken maçlar için ise TRT ile anlaşmaya varılmıştır."

Ligi de alacaklar daha lel

diğer yayın platformlarını patlatacaklar komple asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Dortmund taraftarı da direkt yılın taraftarı falan ya, ödüllendirilsin ne bileyim UEFA, Dortmund'un ŞL maçlarında 2x para falan versin stad harcaması için vs...

Adamlar küme düşme hattındayken bile 6 yılı 6 aya değişmeyiz, küme düşsekte umrumuzda değil diye takılıyordu. 1-2 sene kötü gidersin ne olacak, karakter her şeyden önemli sonuçta.

Bunu gösteren çok ender taraftar grubu var dünyada, Dortmund taraftarı bambaşka boyutta cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...