stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Hangi kafa di Maria yı satar. Kasıp kavurmuş dün akşam. R.Madrid sırf isim veya tipi daha güzel diye transfer yapmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 açtırdılar maçı izliyorduk da şu norveç u21'de martin odegaard diye bir eleman var. Herif 4-5 yıl sonra net yeni futbol yıldızlarından biri olur. Herif dediğime bakmayın bir de, 98 doğumlu, 15 yaşında adfsd U21 maçında evet, o kadar iyi. Ayrıca A takım kadrosuna da çağrılmış bir ara üst düzey antremanlara katılsın vs. diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 https://pbs.twimg.com/profile_images/2624099957/image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 di maria harbiden yargılamış almanyayı hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 o asist ne lan vay bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Villareal kanserli bir taraftarı için bir maç düzenlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BwyAGXtIUAAqPG2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Aynı kadın değil mi? Bana aynı gibi geldi. Bakımlı olan her kadın iyi kötü güzeldir sözünü kanıtlamış işte. Bir yerde para yok, diğer yerde var. Bir tek ribery nin sıfat değişmemiş. Para bile kurtaramamış adamı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 kadın aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ribery arada kaç eskorta gidip geldi belli değil, kadının sıfatının çok önemi yok o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 https://pbs.twimg.com/media/Bw1g4fQIIAAcd74.jpg Bielsa'nın hafta içi açıklamalarını gören oldu mu bilmiyorum ama kulübü falan yine bayağı yerden yere vurdu. Bu karede de arkadaki basınla ilişkiler sorumlusu asdfdsa İşte istediğim transferler yapılmadı, kafalarına göre takılıyorlar. Beni dinlemiyorlar, kulüp şöyle kulüp böyle hepsine kafam girsin. Bu takımdan başarı bekliyorsanız hayallere kapılmayın. Bu sezon çöp sezon, bir bok olmaz bunlardan vs. diye yardırdı da yardırdı asdfasd Bu arada Marsilya 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Ben iki maçlarını izledim de gerçi tamamen hücumda Fransa'daki takımlardan daha iyi olduklarından kaynaklanıyor. İnanılmaz leş bir defansları var. İki maçtır yemediler ama birazda şansları vs. yaver gitti. Zati 4 maçta 8 atıp 5 yediler. Yine de işte kötü durumdayken isyan etmeleri tamam da iyi sayılabilecek durumda böyle çıldırması asdfasd Bielsa gerçi ya, adamın tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 kim bu Haliloviçin kardeşi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 New England Revolution maçını izliyordum da MLS'den gerçekten keyif almaya başladığımı fark ettim. Jones gittiğinden beri izliyorum işte bu adamları da özellikle de lig tam bir sirk ya asfasd http://www.youtube.com/watch?v=_D5ee7QGzhE 0:20 :D Gol attığında Revolution tüfek atışlarıyla kutlanıyor. Serbest atış kullanacak rakip takım, kullanacak olan adamın arkasındaki taraftar grubu nasıl desem işte NBA-Serbest atış sekansını yapıyor. Topu bekleyenlerin dikkati vs. dağılsın diye asdfasd Futbol seyircisi olarak çok toylar ama iyi niyetleri beni benden aldı. Avrupa'daki gibi yerde yatma, Yugoslav faulü, süre geçirme, oyuncu psikolojisine oynama gibi şeyler minimum düzeyde, yapanlarda zaten Avrupa da oynamış adamlar. Sürekli koşuyorlar, sürekli oynuyorlar. Adamlar yorulmak nedir bilmiyorlar. Aşırı eğlenceli ya, MLS böyle giderse net dünyanın en iyi liglerinden biri olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Hispanik oyuncuları ispanyada portekizde ortasıra takımlara gitmeden kafalayabilseler aslında baya iş yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 belçika ligi mi geçekten mi ntvspor gerçekten mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Amerikalıların spor sevgisine hayran olmamak elde değil. Acayipler adamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 dreagloth said: belçika ligi mi geçekten mi ntvspor gerçekten mi Dünyanın en kötü liglerinden biri, TRden bile kötü yani normal standart bir kanalın alması asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 patide gördükten sonra mac ozetlerini faln izledim youtube baska maclar için her seyi anlıyorumda adamların kacıncı sporu bu 7-8 yada 10. populer sporu faln degil mi ne kadar cok izleyeni var statta hemen hemen hepsi full. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 TV8 hd olarak açık kanaldan suanki chelsa swanse maçını veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 swansea yasladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 digiturk'ten tv8 izleyebilen var mı ? ben izleyemiyorum mesela kaç zamandır. çızır çızır ve görüntü alamıyorsun adam gibi sinyal hatası veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 kaliteli LNB tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Red said: digiturk'ten tv8 izleyebilen var mı ? ben izleyemiyorum mesela kaç zamandır. çızır çızır ve görüntü alamıyorsun adam gibi sinyal hatası veriyor. ben sorunsuz izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Diego costa hat trick yaptı hayvan herif.Bu maçta 5 gol atar bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 diego rosetti'ye benziyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar