Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Sümer Kolçak'tan alıntı yapıcaktım. Malesefki Allah Sümer'e rüyada bir çare söylememiş, öyleyse bandwith tükenmiştir hem-de bu site kapanmış olur. Helalde Glatheros 1112211.com'dan alıntı yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 olm zengiler fakirin halinden anlamak için oruç tutuyosa niye en çok fakirler oruç tutuyor dsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 daha fakirlerin halinden anlamak için huehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 her zaman daha fakiri vardır panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 vivavale said: moriarty said: oruç tutanlar oruç açarken 1 aylık yemek yiyip nasıl fakirliği anlıyo acaba. abi ben de oruç tutuyorum ama beceremedim şunu ya. ezan okununca 1 bardak su 1 kase çorba sonrasında kapanıyor iştahım. sonrasında tatlıya abanıyorum o güzel oluyor ama benim de böyle ya o suyu içtikten sonra yemek falan istemiyorum hiç. ama çay ve tatlıya hiçbir zaman hayır demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 sabahtan beri aç gezsem çay ve tatlı canım çekmez heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/p320x320/10411785_10152563116980460_3883422919997516272_n.jpg üstelik 60 kuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 bingildak said: cehennemde siz susuzluktan kavrulurken biz berrak pınarlarda cirit atıyor olacağız. suyu pınarı şerbeti boşver, hurilerden haber ver dostum hurilerden? misal ben fit hatun seviyom, orda bana kalkıp Kate Upton gibi huri verirlerse nereye başvuracam itiraz için? Hakkım yenmiş olmayacak mı? Benim kul hakkımı yiyince tanrı da cehenneme düşecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 suBzer0 said: geçmiyor abi zaman.. daha 4 saatten fazla var.. ölüceeemmm!!!! beter ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 di said: bingildak said: cehennemde siz susuzluktan kavrulurken biz berrak pınarlarda cirit atıyor olacağız. http://i.imgur.com/g1feE0j.jpg AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 karnım acıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 "Tatar Ramazan" said: bingildak said: cehennemde siz susuzluktan kavrulurken biz berrak pınarlarda cirit atıyor olacağız. suyu pınarı şerbeti boşver, hurilerden haber ver dostum hurilerden? misal ben fit hatun seviyom, orda bana kalkıp Kate Upton gibi huri verirlerse nereye başvuracam itiraz için? Hakkım yenmiş olmayacak mı? Benim kul hakkımı yiyince tanrı da cehenneme düşecek mi? abi değişiyor onlar istedğin sekle sokabiliyon yapboz gibi dalga flan bile ekleyebiliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Dalga lazım değil kardeş o bizi bozar, ama 3. meme ekleniyorsa o olabilir bak iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 vivavale said: abi sövmeyin de masturbasyon da sıkıntı yok. rahat rahat asılabilirsiniz günah değil yani. selam yanlışlardasın yine. gayet haysiyetsizce bi hareket masturbasyon ve insana ırzını koruması emrediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Cübbeli Ahmet Hocamında dediği gibi ele nikah kıymak günahtır. İnsan nefsine hakim olmalı, şeytana uymamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 kamyon doldu mu devirceksin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 clownbaby said: vivavale said: abi sövmeyin de masturbasyon da sıkıntı yok. rahat rahat asılabilirsiniz günah değil yani. selam yanlışlardasın yine. gayet haysiyetsizce bi hareket masturbasyon ve insana ırzını koruması emrediliyor. neye karşı koruyacaksın ırzını abi. kime ne kötülüğü var masturbasyonun, dolu tabanca ile gezmiceksin işte. sonra hayvana tecavüz ayıbı arttı, artık ölüye falan giriyor millet. gerek yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Masakari said: Cübbeli Ahmet Hocamında dediği gibi ele nikah kıymak günahtır. İnsan nefsine hakim olmalı, şeytana uymamalı. Ben elimle dost hayatı yaşıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Black_Hand said: suBzer0 said: geçmiyor abi zaman.. daha 4 saatten fazla var.. ölüceeemmm!!!! beter ol. Sebebi neydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 inancım gereği söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 vivavale said: hayvana tecavüz edenlerin, ölüye girenlerin masturbasyon ahlaksızca olduğu için mi böyle bi yolu tercih ettiğini düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 clownbaby said: vivavale said: hayvana tecavüz edenlerin, ölüye girenlerin masturbasyon ahlaksızca olduğu için mi böyle bi yolu tercih ettiğini düşünüyorsun? masturbasyon ahlaksızca değil abi işte onu diyorum ben de. kimsenin ırzına ya da namusuna zarar vermeden kendi kendini tatmin ediyor. tırnak içerisinde 'harama bulaşmıyor' en azından bunda nası bir kötülük var. cinsel dürtüsünü kendi kendine gideriyor. yarın bir gün evlenince de buna gerek de duymayacak duruma gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 clownbaby said: vivavale said: abi sövmeyin de masturbasyon da sıkıntı yok. rahat rahat asılabilirsiniz günah değil yani. selam yanlışlardasın yine. gayet haysiyetsizce bi hareket masturbasyon ve insana ırzını koruması emrediliyor. haysiyetsizce ne demek otobüste çıkarıp sıvazlıyoruz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 ırzını koruması emrediliyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 vivavale said: clownbaby said: vivavale said: hayvana tecavüz edenlerin, ölüye girenlerin masturbasyon ahlaksızca olduğu için mi böyle bi yolu tercih ettiğini düşünüyorsun? masturbasyon ahlaksızca değil abi işte onu diyorum ben de. kimsenin ırzına ya da namusuna zarar vermeden kendi kendini tatmin ediyor. tırnak içerisinde 'harama bulaşmıyor' en azından bunda nası bir kötülük var. cinsel dürtüsünü kendi kendine gideriyor. yarın bir gün evlenince de buna gerek de duymayacak duruma gelecektir. ahlaksızca, temiz bir şey değil masturbasyon gayet. karşı cinsi düşünerek cinsel organını sıvazlamak ve şehvetli bir zihinle simulasyon yapmak kesinlikle pis bir şey. insanlar boşuna pişmanlık ve kirlilik hissi duymuyor bu işi yaptıktan sonra. evli olmayan birinin bunu yapmasına gerek yok. bağımlılık yaptığı için düzenli yapana öyle gelebilir de yok öyle bir durum. senin ahlakını ve düşünüşünü kirleten bir şey olduğunu sanıyorum ve şehvetini almaktan çok şehvetini güçlendiren, kendini kontrol etme yeteneğini körelten. ayrıca başkasına zarar vermeyen şey kötü olamaz diye de bir şey yok. namaz kılmamanın da dolaysız olarak kimseye zararı yok, domuz yememenin de, oruç tutmamanın da. ayrıca başkasına yoksa bile sanım o ki insanın kendisine, kalbine, düşünüş şekline zararı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar