Borlach Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 galibiyet temiz oldu. Bi de şu maçı son ceyrekte kurtarma huylarından vaz geçseler efsane olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 vesely airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 maçın özeti http://www.youtube.com/watch?v=iTfejZ-O8rU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Vesely akmis la resmen super ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Oha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Dun elektrik kesilince geri gelmez diye yattim izleyemedim. Inanilmazmis canveysel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Sırf şu maçları izleyebilmek için Lig TV alacağım, neler kaçırdım bu sene :( NTVSpor umudumdu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 macabi bizim kısalara iyi hazırlanmış ancak vesely'i hesaba katmadılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 maccabi yüzdelide oynadı dün kısalarımızıda iyi durdurdu ona rağmen yenemediler bakalım b planları varmı ikinci maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Ozan said: Sırf şu maçları izleyebilmek için Lig TV alacağım, neler kaçırdım bu sene :( NTVSpor umudumdu :/ ya ben unuttum maçı akşama doğru 3 saat uyku çektim kafadan çıkmış, maç saatinde avarel gibi survivor izledim :D en uyduruk maçları bile izledim bu sene halbuki ya sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 pargo orda hep aynı şekilde oynayacak, vesely oynayabilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Ozan said: Sırf şu maçları izleyebilmek için Lig TV alacağım, neler kaçırdım bu sene :( NTVSpor umudumdu :/ nesine.com da falan bedava izlenemiyor mu bu maçlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 digiturkplay'den aylık 10 tl ye izleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 maci izlemedim, boxscore'dan bakiyorum da adamlar o dar rotasyonla bu seriyi alamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Süper maç oluyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 kapanamdan böyle devam etsin lütfen, bir kere yayılarak izleyelim maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Ohannes, sahada Maccabi falan kalmadı. Bir çeyrekte 30 sayı ne lan. FENERBAHÇE OLEY!! Böyle devam etsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 dominasyon oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 BI arada bilmeyenler için maç ntvsporda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=w0lCpftvPjE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 abi adam tam maccabi açıldığında bi mola aldı hemen sayı attık 2 top çalarak 2 hücum daha üst üste sayı aldık kestik maccabiyi. yok böyle bi herif helal olsun ya glock da son 3 lüğü atsaydı yıkılırdı o tribünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 SEMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİHHHH semihten bile verim alıyo obra. daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 fenerbahçe muhteşem ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Bitti ya Maccabi paslara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 bu bjelica nasıl bir adam arkadaş ya dedim ve sakatlandı adam asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar