Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL 2014 - 2015


sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

  • 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Bi Heurtel'e bakar F4 , gerçi Hickman'da toparlamaya başladı ama baskı altında top taşımakda oyun kurmakta nasıl zorladığımızı gördük bugün son dklarda.

Bence tartışmasız Avrupa'nın en iyi 4 numaraları bizde Bjelica ve Vesely ile, kısa şütörlerde de öyle Goudelock ve Bogdan ile , 5 numara rotasyonunda da sıkıntı yok tek sorun playmaker.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa'da potayı karartacak kaç tane 5 numara var Avupa'yı bırak Dünya'da kaç tane var.Oldumu zaten elinde tutamıyorsun Ömer Aşık vardı hemen kaptı NBA takımları.Semih formunu arttırırsa Oğuz , Zoric , Semih gayet yeterli bence.
Teodosic ibnelik yapmayıp sözleşme yenilemeseydi Cska ile şu an dream team dik valla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fener'in beş sıkıntısı büyük, net beşe ihtiyaçları var. Bu seviyede aramazsınız ama ikinci tur sonrasında özellikle ezip geçerler. Ne bilim NBA'den Çin'e sekenleri vs. keşke bizimkiler toplasaydı. Avrupa basketbolunda pota altı güvenliğini sağlayamadığın sürece kaybetmeye mahkumsun.

Dört nolarda iyi ama çok savunmacı tipler değiller. Hücumda inanılmaz etkililer ama bu defoları zaten o yüzden görmezden gelinebilir. Javn Vesely yanılmıyorsam ofansif ribundlarda lig üçüncüsüydü. Zaten orada da sıkıntı başlıyor. Fener'in oyunu çok kırılgan, atamazsa direkt bitiyorlar. Ben bu sene de pek bir şey olacağını düşünmüyorum çünkü atamayacağı maçlar elbet olacak, oldu da.

Bunun yanında kısa rotasyonu harbi çok sağlam, net Avrupa'nın şuan form olarak en iyi ismi de Goudelock olabilir. Ama orada ya bir sağlam PG şarttı. Ya sıkıntısı büyük Fener'in, olmaz bu sene de ama seneye elbet üstüne koyulur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...