SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Evet, interneti yeni bağlattım Bu zamana kadar nasıl olmuşta denk gelmemişim bu oyuna. prison architecte benzer oyunları ararken buldum. 007 teması beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Çok manyak bir oyundur, başından kalkamamıştım ilk oynadığımda :) Şimdi biraz bayık geliyor ama aslında yeni bi tane çıkarsalar geliştirip şahane olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 mağradan yeni çıkmış olman lazım internetten ziyade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 2004'müş 10 yıllık oyun :) Sanırım dial-up modemle bağlanıyodum o tarihlerde internete :D Konusu da var bunun burda aslında ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 10 senede 3 kere bitirdim, üçüncüsü geçen sene olmak üzere. Ne yazıkki asıl odak noktası "eğlence" olana oyunlar artık çıkmıyor. Şunun ikincisi çıksa keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 facebook şeyini yapıyorlardı bunun, Evil Genius Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Dungeon keeper ve bu. Üs yapma işi acayip zevkli bir konsept. Bu sisteme nikita falan kıvamında ajan base'i yapılacak oyun yapsalar mükemmel olurdu. Yeni oyunlar hiç böyle eğlenceli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Norak said: facebook şeyini yapıyorlardı bunun, Evil Genius Online Yapmışlar! Facebook oyunu olarak gelmiş hakikaten! Çocuklar gibi şenim lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 beta falanmıydı neydi en son, yalnız EG tan ziyade klasik facebook oyununa yakın sanırım, videolardan öyle anladım, zaten fb yok benim bakamıyorum sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bok gibi facebook oyunu efsane ya bu oyun dur indirim oynim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Hayallerimi yıktı lan... Bildiğin "iki tıkla, 3 saat bekle", "hayır şimdi orayı açman için elinde malzeme olsada 3 gün bekle" klişeli kıytırık bir oyun yapmışlar, Sanırım beta olduğundan oyunun en zevkli yanları dünya üzerine ajanlarını gönderip suç işlemek ve üssüne sızan casuslar için tuzaklar yerleştirme de yok! Senelerce bunu mu beklemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Dungeon Keeper muazzamdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar