arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 sequo ortalıkta olmayınca hiç çekilmiyorsun sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ulan biri salak oyun yapar millet sırf ÇOK DELİRDİM demek için oynar adam parayı koyacak yer bulamaz, biri gider patates salatası yapacam der 35k dolar kazanır. Biz de hala işte Tayyip şöyle yaptı Tayyip böyle yaptı valla atalım kendimizi bir yerden gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Genel çekilen sıkıntı ve sonuçta elde edilen şeyleri kıyasladım orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 kickstarter'daki patates salatasıyla tayyip'in ne ilgisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=vgSn0SbQJQI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 dolandırıcıya her zaman saygım var. dolandırılan gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Bana hemen Breaking Bad deki kara para aklama olayı geldi funding le ilgili. Ne biliim olursa olur hesabı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 herkes bi bite alıcaksa şu ana kadar ortalama 750-800 potato lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ulan geçen yıl bu olay aklıma gelmişti açsam dedim böyle bi geyik ibneler kesin yayınlamaz dedim hatta saçma da geldi uğraşmadım. uğraşmak lazım gerçi biz açsak onaylamazlardı. facebook gruplarında bile kırk yılda bir paylaşım yapıyorum yayınlamıyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Saçmaladılar iyice Kickstarter'ın da suyu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 "Tatar Ramazan" said: Hatta ben bile gaza gelip 2 oyuna para kaptırdım, daha ortada bi nane yok. Gören de KS'tan hiç oyun çıkmadı sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 1 senede kazanamayacağınız parayı adamın teki salakça birşey ile kazandıysa orada duracaksınız arkadaş. Bu kickstarter nanesini oldum olası anlamadım zaten. Onu geç daha release edilmemiş alpha beta bilmem ne sürümündeki oyunlara para verenleri de hiç anlamadım. Neyse milletin harcadığı paraya diyeceğim yok ama kalkıp elemanın biri patates salatası yapıcam diyip 30 bin dolar kazanıyorsa... ...tabi ki hayata küfrederim lan. Size ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 adamin para kazandigi filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 aquila said: adamin para kazandigi filan yok. açıklarsan plz? ben de sucuklu yumurta açacaktım tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 para kazandigi yok derken 35k'yi cebe atmaca yok, zaten 5%ini filan ks aliyo, gerinisi de taahutleri yerine getirmek icin harcicak, sonra kalan para ne kadar olur bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 pattisin kilosu ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 olm yemek yapip satarak para kazanmayi ilk defa mi goruyosunuz siz. amazon da aliyomus 3-5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 bu KS işlerinden en çok kazanan tshirt, poster vb yapan şeyler olabilir böle tek siparişte binlerce oh. hatta sırf KS projeleri için bunları yapan KS dükkanı açıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 norak dediğini yapsana çok iyi fikir. belki yapmışlardır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ks islerinden en cok kazanan, ks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 aquila said: para kazandigi yok derken 35k'yi cebe atmaca yok, zaten 5%ini filan ks aliyo, gerinisi de taahutleri yerine getirmek icin harcicak, sonra kalan para ne kadar olur bilinmez. 2k falan alsa KS. ee sonra? 50-100 kilo patates alıcak, film çekicek, 1000 kişiye de 5'er dolardan kargolasa. temiz 27.5k falan kalıyor adama. ki daha daha 27 gün mü ne var sanırım di mi. bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 belli olmaz la, hicbisey yapmadan cebe de atabilir asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 aquila said: ks islerinden en cok kazanan, ks. https://pbs.twimg.com/media/BTt6ge0CUAIUSfd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar