Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patates salatali kickstarter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan biri salak oyun yapar millet sırf ÇOK DELİRDİM demek için oynar adam parayı koyacak yer bulamaz, biri gider patates salatası yapacam der 35k dolar kazanır. Biz de hala işte Tayyip şöyle yaptı Tayyip böyle yaptı valla atalım kendimizi bir yerden gidelim.
Mesaj tarihi:
ulan geçen yıl bu olay aklıma gelmişti açsam dedim böyle bi geyik ibneler kesin yayınlamaz dedim hatta saçma da geldi uğraşmadım.

uğraşmak lazım

gerçi biz açsak onaylamazlardı.

facebook gruplarında bile kırk yılda bir paylaşım yapıyorum yayınlamıyorlar :(
Mesaj tarihi:
1 senede kazanamayacağınız parayı adamın teki salakça birşey ile kazandıysa orada duracaksınız arkadaş.

Bu kickstarter nanesini oldum olası anlamadım zaten. Onu geç daha release edilmemiş alpha beta bilmem ne sürümündeki oyunlara para verenleri de hiç anlamadım. Neyse milletin harcadığı paraya diyeceğim yok ama kalkıp elemanın biri patates salatası yapıcam diyip 30 bin dolar kazanıyorsa...

...tabi ki hayata küfrederim lan. Size ne ?
Mesaj tarihi:
para kazandigi yok derken 35k'yi cebe atmaca yok, zaten 5%ini filan ks aliyo, gerinisi de taahutleri yerine getirmek icin harcicak, sonra kalan para ne kadar olur bilinmez.
Mesaj tarihi:
bu KS işlerinden en çok kazanan tshirt, poster vb yapan şeyler olabilir böle tek siparişte binlerce oh. hatta sırf KS projeleri için bunları yapan KS dükkanı açıcan.
Mesaj tarihi:
aquila said:

para kazandigi yok derken 35k'yi cebe atmaca yok, zaten 5%ini filan ks aliyo, gerinisi de taahutleri yerine getirmek icin harcicak, sonra kalan para ne kadar olur bilinmez.

2k falan alsa KS. ee sonra? 50-100 kilo patates alıcak, film çekicek, 1000 kişiye de 5'er dolardan kargolasa. temiz 27.5k falan kalıyor adama.

ki daha daha 27 gün mü ne var sanırım di mi. bakmadım.
  • Yeni Oluştur...