GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 sony'nin xperia veya nokia lumia serisinden bu fiyata iyi bir telefon bulabilir miyim bulursam hangisini tercih edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Lumia 1320 999₺. Guzel telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 minisi var mı bunun ^^ elime sığmayan telefon kullanamıyorum en son babamın ericsonn tank telefonunu kullanmıştım elime sığmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 form factor olarak daha ufagini istersen biraz eskiler ama 820/920 de iyi (lumialar icinde, 520 bile quadcore 32 tb ram anroidlerden daha akici gerci) islemci & ram & sensor sahibi, onlara bakardim sanirim birkac aya revize edilmisleri gelir gerci daha da low budget olarak 630 yenilerden, lakin 7 serisine kadar (diye biliyorum) gyroscope vb bazi sensorler yok, ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 sen naptın ya şirket kuruyodun iş lazım olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 üstüne x lira koy, y marka al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 http://www.vatanbilgisayar.com/lumia-920-akilli-telefonkirmizi.html#ozellikler http://www.vatanbilgisayar.com/xperia-sp-akilli-telefon-siyah.html#ozellikler bu ikisinden hangisini tercih edersiniz? windows işletim sistemini bilemedim telefonda denemedim SNA1L said: sen naptın ya şirket kuruyodun iş lazım olm ilk reklamımızı çektik bile ekipmanları tamamlamaya çalışıyoruz haber ederim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 sony olanı al bence. hayırlı olsun ozaman.set olur post olur farketmez hertürlü işe varım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Hem Lumia hem Xperia cihaz kullanmış birisi olarak ikisini de tavsiye ederim. Windows Phone cihazlar gerçekten oldukça akıcı hatta gidip iki cihazı da kurcalardan Lumia'da takılma vb. durumların Android cihazlara göre daha az olduğunu fark edeceksin. Xperia'nın bu noktadaki avantajı ise kesinlikle Android marketin Windows Mağaza'ya göre daha fazla uygulama sunuyor oluşu ama unutmamak lazım ki sık kullanılan uygulamalar WP'de de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 bence Lumia'yı almalısın. Windows Phone'lar gerçekten çok güzel cihazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 http://www.issizadam.net/media/video/_rk/973e9b-x240-Gmd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 200 300 daha koy xpreia z al baya güzel telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 lumia al bence de 200 300 liraya rusa gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 lumia 925 de indirim var teknosada 1000 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 930u bekleyin derim ben WP alacaklara yoksa HTC var Sony var dandroid iyi tlflar samesung alcaksan gg simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Nexus 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 pascalnouman said: 930u bekleyin derim ben WP alacaklara 930 min 1500 olacak. 1000 TL bütçe için 925 iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 selfie çekmeyeceksen 630 aldık babama, gayet iyi telefon korsan müzik indirmek için windows marketi ise deniz, onu farkettim.. 600 lira bimekste.. gerek yok gibi duruyor 1000lira falan vermeye.. ama android alacaksan iş değişiyor.. bende 1k ya android telefon bakıyorum.. ikinci el patiden temiz-sıfır 32gb nexus5 bulsam alırım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Ayfon 4s veya 2.el 5 bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 2. el iphone5 diyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Law said: lumia 925 de indirim var teknosada 1000 TL. sitede göremedim devam ediyor mu? bir de androidde torrentten indirebiliyoduk paralı uygulamaları (almadan önce deneme amaçlı hehe) windows phone'larda da yapabiliyor muyuz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 bitmiş lan kampanya aradım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Torrent olayını hiç denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-lumia-925/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu925&categoryId=371946&wt_gl=cpc.elk.telefon.model&gclid=Cj0KEQjw_42eBRDHqcG1psmtneEBEiQAWPL8WJruYBOC7rNgJQFxZPYNvpL14FWYFfKuKCkW6oVKgCQaAnYo8P8HAQ Hepsiburada.com da 990 TL 925 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Torrent olayı var WPhone'da, ancak app ler ilaçlı olamıyor onu diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar