Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magery ile alakalı skillerin kullanılmadığı bir server nasıl olur?

Kerhuzad

Öne çıkan mesajlar

Net cevap: Evet. Çok eğlenceli.
Klasik UO çirkeflerinden baymışlar için iyi olabilir.
Artık hangi spell'in hangisinden önce/sonra geleceğini ezberler olduk. İyi olurdu.[signature][hline]FAUST
Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear?

[Bu mesaj -Aeris- tarafından 04 Ocak 2005 11:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bi shardda oynamıstım cok zevkli idi (bence) tabi shard role playing ile ünlüydü belki bilirsiniz. Ring Of Life 'in ilk zamanları. O zamanlar 3 Necromancer vardi sadece geri kalan hepimiz warior ve crafting idik..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle)
Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

bence güzel olmazdı.her taraf birbirinin aynı adamlar bayardı.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

hiç olmazsa göremediğimiz büyük savaşlar olurdu herkes kılıcını yayını hazırlar sıralanırdı savaş filimlerindeki gibi kimse acaba nerden kalvas gelecek diye tırsarak oynamazdı baya güzel stratejik savaşlar olurdu pehh
Ayrıca scribe dahil bir çok craft skill derken başka hangi craft skill kullanılmazdı??
Sosyal ağlarda paylaş

Ben UO'ya başladım başlayalı sürekli Mage oynadım. Ne Warrior ne de Warlock'a elimi sürmedim. Ama şöyle bir durum var. Mage'i sadece Rp yaparak oynadım. Başka türlü zevki çıkmadığını düşünüyorum çünkü.
Beni tanıyan tanır. Action sevmem. Sakin ve huzurlu ortamlarda yaşamak hoşuma gider. Daha doğrusu dengenin olduğu yerlerde ... *Sırıtır*

Yoruma gelince ise; kendi adıma konuşacak olursam hiç de güzel olmaz. Ama Türkiye şartlarını düşünürsek arkadaşlarında demiş olduğu gibi Rp zorunlu olan bir shard mükemmel olur ...[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls
A L'outrance Council of Lords
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Çok Ama Çok Saçma Olurdu Çünkü Adam Hayatında Hiç warior Kasmamış Bir Çok Zorlana Bilirdi Çünkü Adam Alışmış Hangi Büyü Neye Yarar Gibi Adam Sadece Studed Set , Mage Robe ve Reg Kulanıyor Wariorda Set, Bandaj , Silah Cure Gibi Ayrıntısı Fazla Genede Başka Bir Yönden Bakıldığında Ei Olurdu.
(Kusura Bakmayın Fazla Yazdım:) )[signature][hline]Göz Yaşaların Yıkar Ruhundaki Günahları
----------------------------------------
Ölüm ben olmasamda gelecek
Hades
Sosyal ağlarda paylaş

sharky nin düşündüğü gibi UO ile ilgisi olmayan bir büyü sistemi yapıldığında zevkli olabilir zira büyü olmayan bir Ultima Online sunucusu gayet sıkıcı olur. Çünkü tamamen gerçek hayat gibi birşey olur o zaman git eline al iki kılıç kapış arkadaşınla veya age of empires falan oyna yani multi[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
Sosyal ağlarda paylaş

Magery olmamasından yana diğer skillere göre çok daha zor yada şöyle diyeyim mage oranını en aza indirecek değerde olursa gerçekten çok tatlı olur yoksa her tarafta mage robe ile gezen aynı tip insanlar gerçekten bayıyor hele in lor makroları of off.
ama magery tamamen kalkması yanlış olur buna göre warlock olmaması çok daha zevk getirecektir.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kerhuzad, 04 Ocak 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
hiç olmazsa göremediğimiz büyük savaşlar olurdu herkes kılıcını yayını hazırlar sıralanırdı savaş filimlerindeki gibi kimse acaba nerden kalvas gelecek diye tırsarak oynamazdı baya güzel stratejik savaşlar olurdu pehh

Kesinlikle katılıyorum,invis'e geçipte,arkasına duvar atıp sıkıştırmaydı bilmemneydi salakça pusularda olmazdı.
Kuşanırdık kılıcı kalkanı tank tunk girerdik negüzel :)[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kerhuzad, 04 Ocak 2005 11:21 tarihinde demiş ki:
Evet arkadaşlar magery ile alaklı skillerin kullanılmadığı bir server eğlenceli olur mu sizce?

Kendi dü$üncelerime göre biraz saçma olabilir Mage UO nun kurali gibi bir $ey Craft'sindan tutunda Warior v.s için bile gerekli olan bir skill o olmazsa olmaz demiyorum ama bence biraz saçma olabilir..

Uo nun en dikkat çekmesinin nedenlerinden 1 tanesie Magery bana göre $ahsen ilk acdiğim karakter mage + poisoning di. Yani warior sava$mak insanlara basit gelebilir ilk baki$da ben oyunu ilk gördüğüm zamanlar cok hızlı bir oyun asla öğrenemem diye dü$ünmü$tüm magery den dolayi ilgimi çekmi$di..

[Bu mesaj Rancour tarafından 05 Ocak 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...