Kerhuzad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Evet arkadaşlar magery ile alaklı skillerin kullanılmadığı bir server eğlenceli olur mu sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Net cevap: Evet. Çok eğlenceli. Klasik UO çirkeflerinden baymışlar için iyi olabilir. Artık hangi spell'in hangisinden önce/sonra geleceğini ezberler olduk. İyi olurdu.[signature][hline]FAUST Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? [Bu mesaj -Aeris- tarafından 04 Ocak 2005 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Gusel olabilirdi ama cabuk bayardi..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 forumlarında yinede fencerlar güçsüz ,mageler eziliyor diye topic açılırdı emin ol :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ya bu serverda mageler çok güçsüz baksanıza etrafda hiç mage yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Öyle bi shardda oynamıstım cok zevkli idi (bence) tabi shard role playing ile ünlüydü belki bilirsiniz. Ring Of Life 'in ilk zamanları. O zamanlar 3 Necromancer vardi sadece geri kalan hepimiz warior ve crafting idik..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bence güzel olmazdı.her taraf birbirinin aynı adamlar bayardı.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 eh nasıl olacağını göreceğiz.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Scribe skill de dahil bi çok craft skill de beraberinde kullanılmazdı....[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || DIEMASTER || MSN TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki: - hayatım +15 ver - Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 rp shardı olsa, ve tam ortaçağ havası verirseniz güzel olurdu rome total war gibi, age of empires gibi bi havası olurdu.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hiç olmazsa göremediğimiz büyük savaşlar olurdu herkes kılıcını yayını hazırlar sıralanırdı savaş filimlerindeki gibi kimse acaba nerden kalvas gelecek diye tırsarak oynamazdı baya güzel stratejik savaşlar olurdu pehh Ayrıca scribe dahil bir çok craft skill derken başka hangi craft skill kullanılmazdı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 evet güzel olur ama bayar.[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ben UO'ya başladım başlayalı sürekli Mage oynadım. Ne Warrior ne de Warlock'a elimi sürmedim. Ama şöyle bir durum var. Mage'i sadece Rp yaparak oynadım. Başka türlü zevki çıkmadığını düşünüyorum çünkü. Beni tanıyan tanır. Action sevmem. Sakin ve huzurlu ortamlarda yaşamak hoşuma gider. Daha doğrusu dengenin olduğu yerlerde ... *Sırıtır* Yoruma gelince ise; kendi adıma konuşacak olursam hiç de güzel olmaz. Ama Türkiye şartlarını düşünürsek arkadaşlarında demiş olduğu gibi Rp zorunlu olan bir shard mükemmel olur ...[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls A L'outrance Council of Lords Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel_Felandez Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bence Çok Ama Çok Saçma Olurdu Çünkü Adam Hayatında Hiç warior Kasmamış Bir Çok Zorlana Bilirdi Çünkü Adam Alışmış Hangi Büyü Neye Yarar Gibi Adam Sadece Studed Set , Mage Robe ve Reg Kulanıyor Wariorda Set, Bandaj , Silah Cure Gibi Ayrıntısı Fazla Genede Başka Bir Yönden Bakıldığında Ei Olurdu. (Kusura Bakmayın Fazla Yazdım:) )[signature][hline]Göz Yaşaların Yıkar Ruhundaki Günahları ---------------------------------------- Ölüm ben olmasamda gelecek Hades Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 sharky nin düşündüğü gibi UO ile ilgisi olmayan bir büyü sistemi yapıldığında zevkli olabilir zira büyü olmayan bir Ultima Online sunucusu gayet sıkıcı olur. Çünkü tamamen gerçek hayat gibi birşey olur o zaman git eline al iki kılıç kapış arkadaşınla veya age of empires falan oyna yani multi[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 mage'siz bir uo bence dusunulemez ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 evet destardda wariorlar kiliclarla dragonlara dalio :D.[signature][hline]Bleed Carnie Pala Carnie Pala Fireblade B L E E D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Magery olmamasından yana diğer skillere göre çok daha zor yada şöyle diyeyim mage oranını en aza indirecek değerde olursa gerçekten çok tatlı olur yoksa her tarafta mage robe ile gezen aynı tip insanlar gerçekten bayıyor hele in lor makroları of off. ama magery tamamen kalkması yanlış olur buna göre warlock olmaması çok daha zevk getirecektir.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Kerhuzad, 04 Ocak 2005 17:34 tarihinde demiş ki: hiç olmazsa göremediğimiz büyük savaşlar olurdu herkes kılıcını yayını hazırlar sıralanırdı savaş filimlerindeki gibi kimse acaba nerden kalvas gelecek diye tırsarak oynamazdı baya güzel stratejik savaşlar olurdu pehh Kesinlikle katılıyorum,invis'e geçipte,arkasına duvar atıp sıkıştırmaydı bilmemneydi salakça pusularda olmazdı. Kuşanırdık kılıcı kalkanı tank tunk girerdik negüzel :)[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rancour Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Kerhuzad, 04 Ocak 2005 11:21 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar magery ile alaklı skillerin kullanılmadığı bir server eğlenceli olur mu sizce? Kendi dü$üncelerime göre biraz saçma olabilir Mage UO nun kurali gibi bir $ey Craft'sindan tutunda Warior v.s için bile gerekli olan bir skill o olmazsa olmaz demiyorum ama bence biraz saçma olabilir.. Uo nun en dikkat çekmesinin nedenlerinden 1 tanesie Magery bana göre $ahsen ilk acdiğim karakter mage + poisoning di. Yani warior sava$mak insanlara basit gelebilir ilk baki$da ben oyunu ilk gördüğüm zamanlar cok hızlı bir oyun asla öğrenemem diye dü$ünmü$tüm magery den dolayi ilgimi çekmi$di.. [Bu mesaj Rancour tarafından 05 Ocak 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 +1 said: Naa, 04 Ocak 2005 11:31 tarihinde demiş ki: Gusel olabilirdi ama cabuk bayardi.. [signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bence guzel olabılırdı hatta kesınlıkle ıron dan baska zırh ta olmasa cok guzel olurdu[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 öh iice abardık :) hatta direk leather set olsun hehe[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Eski savaşlar yaşanırdı belkide kim bilir?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Hatta sadece leather ve spear olsun kızılderililer gibi takılırdık.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar