Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İphone'daki Müzikleri Arabada Dinlemek

Masticore

Öne çıkan mesajlar

bt varsa direk çalar, herhangi bir ek uygulamaya gerek yok.
bt setup içerisinde genellikle iki tane ayar olur, biri telefonu bağlama diğeri ses profillerini bağlama. ikisini de açınca çalması lazım.

aux ise herhangi bir yazılımsal mevzu gerektirmez. telefon kulaklık takmakla aynı şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

bluetooth sordum ben olmaz dedi servis. Telefon görüşmesi yapıyorum bluetooth ile ama müzik çalmaz dedi.

Benim merak ettiğim aux'dan baglarsam deezer çalışır mı. itunes çalışır ama deezer'dan şüpeliyim.

ben bluetooth ile gayet dnliyorum..iyi sallamış.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

Bt nin calismasi bt versiyonuna bagli ama ben calismayan app ve calismayan araba gormedim henuz.

Aynen. Bazı arabalarda çalışmıyor, A2DP mi ne desteklemesi lazım. 2013 Citroen C4'te mesela Spotify bile çalışıyor, parça değiştirme fln bile yapabiliyosun, ama BT olup müzik stream edemeyen arabalar gördüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşın aldığı 2011 model bmw 320d de bluetooth görüşme olmasına rağmen müzik dinlenmiyodu üstelik ekstradan bmw professional müzik sistemi almasına rağmen. O zamanlar arkadaşla çok dalga geçmiştim bizim fluencete var 2 katı pahalı arabada yok diye :) garip.
Neticede arabasına göre değişiyo o olay.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Wireless üzerinden iletilebilecek herhangi bir sesin aux kablosu kadar kaliteli olabileceğini düşünmüyorum ben de ama yıllardır da denemedim, yeni BT standartları falan işi değiştirdi mi? Yoksa kabloyla uğraşmamak için yeterli bir trade-off olarak mı bakıyorsunuz?

valla ben usb den de caliyorum - bt den de caliyorum kalitelerinde bi fark yok

en kalitelisi cd
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bazi araclarda usb direk iphone destekli oluyor. honda civiclerde ornegin. o yuzden bir denemek lazim. ben sirketin civic ile yolda podcast dinlyiordum ipod dan. ancak bazi araclarda apple in killiklari yuzunden ekstra parca gerekiyor. bmw lerde ornegin usb den ipod unitesini satin almadan apple urunlerini baglayamiyorsun. ama flash diskleri ve androidleri goruyor.

usb varsa aux+iphone ile ugrasmazdim ben. at sarkilari bir usb flash stick e, hayatini yasa.

ancak stream istiyorsan, o zaman mecburen usb calismazsa aux kablosu seni bekliyor. onun kotulugu direksiyondan muzik kontrolun olmayacak.

ek not: evet bmw lerde bluetooth modulu sadece telefon gorusmesine yariyor turkiye de. muzik vs gibi amaclar icin kullanamiyorsunuz. sebebini bilmiyorum ancak sesli komut vs gibi ek ozelliklerin olmamasinin etkisi olabilir. tum hardware yok sanirim bizde kaputun altinda.
Sosyal ağlarda paylaş

Redogski said:

Arkadaşın aldığı 2011 model bmw 320d de bluetooth görüşme olmasına rağmen müzik dinlenmiyodu üstelik ekstradan bmw professional müzik sistemi almasına rağmen. O zamanlar arkadaşla çok dalga geçmiştim bizim fluencete var 2 katı pahalı arabada yok diye :) garip.
Neticede arabasına göre değişiyo o olay.

şimdi benle de dalga geçebilirsiniz 2014 3.16i var ve onda da yok. M paket olması fark etmiyor,sordum aradım yokmuş. Sadece telefonu destekliyor cihaz. Yıllar geçmiş bmw geçememiş... usb denedim onu da desteklemiyor son çare aux oldu işte. AUX'la idare ediyoruz

http://i.imgur.com/TwyTolI.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...