Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Deezer diye bir programdan çalan sarkıları arabada dinlemek istiyorum. Nasıl mümkün olur bu ? Yani itunes'dan dinlemiyicem. Usb girişi var aux girişide var Ne almam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Aux girişi - telefon kulaklık girişi http://www.meka-shop.com/images/3-5-mm-Disi-Jack-Audio-Kablosu-.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Windows Phone'da calisan Deezer'i bluetooth ile bagliyorum ben arabaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 bluetooth sordum ben olmaz dedi servis. Telefon görüşmesi yapıyorum bluetooth ile ama müzik çalmaz dedi. Benim merak ettiğim aux'dan baglarsam deezer çalışır mı. itunes çalışır ama deezer'dan şüpeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 niye çalışmasın kulaklık takınca kapanıyo mu deezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Bt nin calismasi bt versiyonuna bagli ama ben calismayan app ve calismayan araba gormedim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 app ile alaksı yok zaten. aux ile arabanın ses sistemini telefona bağlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 bt varsa direk çalar, herhangi bir ek uygulamaya gerek yok. bt setup içerisinde genellikle iki tane ayar olur, biri telefonu bağlama diğeri ses profillerini bağlama. ikisini de açınca çalması lazım. aux ise herhangi bir yazılımsal mevzu gerektirmez. telefon kulaklık takmakla aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Masticore said: bluetooth sordum ben olmaz dedi servis. Telefon görüşmesi yapıyorum bluetooth ile ama müzik çalmaz dedi. Benim merak ettiğim aux'dan baglarsam deezer çalışır mı. itunes çalışır ama deezer'dan şüpeliyim. ben bluetooth ile gayet dnliyorum..iyi sallamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Ben bi bakıyım ona o zaman araba da eski değil yeni aldım (dolayısıyla bt'da yeni sistemdir heralde) olmadı aux alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 KHaRoN said: Bt nin calismasi bt versiyonuna bagli ama ben calismayan app ve calismayan araba gormedim henuz. Aynen. Bazı arabalarda çalışmıyor, A2DP mi ne desteklemesi lazım. 2013 Citroen C4'te mesela Spotify bile çalışıyor, parça değiştirme fln bile yapabiliyosun, ama BT olup müzik stream edemeyen arabalar gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 uygulamaların sesleri bile çalışıyor. Yandex Navi yükle sesli navigasyon olsun. sesi'de kısıyor konuşma sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 bmw di mi araç, arkadaşlarını nasıl kandırıyosun bizim arkadaş sürekli yea zaten arabada öle müzik dinlenmez ki kablo gibi kaliteli olmaz diyip duruyo oyüzden koymamış Bemeve diyo. senin taktik ne kanki bemveyi sat i30 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Fiat bravo da sarj kablosunu takinca teyp otomatik olarak media geciyor ve muzikleri otomatik calmaya basliyor . Fiatdan beklenmiycek hareketler bunlar. Usb ye iphone un sarj kablosunu takip aux a gecmeyi denedinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Her arabanin iphone Dac i yok, usb den calamayabilirler. Ama aux her zaman gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 bluetooth var sa %100 çalar ki en güzeli o ben öyle yapıyorum. usb yada aux tan tek farkı araç menüsünden müziklere ulaşamazsın illa telefondan parça yada playlist seçmen gerekir yada home tuşuna basılı tutup araç mikrofonundan siri ablaya rica ediceksin şunu çal diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 BT ile nasi calamiyor anlamadim ben. Telefonla konusuyorsan sesi iletiyor iste, muzik niye calamiyormus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Wireless üzerinden iletilebilecek herhangi bir sesin aux kablosu kadar kaliteli olabileceğini düşünmüyorum ben de ama yıllardır da denemedim, yeni BT standartları falan işi değiştirdi mi? Yoksa kabloyla uğraşmamak için yeterli bir trade-off olarak mı bakıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Arkadaşın aldığı 2011 model bmw 320d de bluetooth görüşme olmasına rağmen müzik dinlenmiyodu üstelik ekstradan bmw professional müzik sistemi almasına rağmen. O zamanlar arkadaşla çok dalga geçmiştim bizim fluencete var 2 katı pahalı arabada yok diye :) garip. Neticede arabasına göre değişiyo o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Bluetooth kalitesi benim i30'da daha kötü gibi. Yine de öyle takıyorum, biri aradığında filan da rahat oluyor. Ses kalitesi aynı bu arada, dijital sinyal ne de olsa. Bazen kesinti filan oluyor ama. Titreme filan yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Baggio said: Wireless üzerinden iletilebilecek herhangi bir sesin aux kablosu kadar kaliteli olabileceğini düşünmüyorum ben de ama yıllardır da denemedim, yeni BT standartları falan işi değiştirdi mi? Yoksa kabloyla uğraşmamak için yeterli bir trade-off olarak mı bakıyorsunuz? valla ben usb den de caliyorum - bt den de caliyorum kalitelerinde bi fark yok en kalitelisi cd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 bazi araclarda usb direk iphone destekli oluyor. honda civiclerde ornegin. o yuzden bir denemek lazim. ben sirketin civic ile yolda podcast dinlyiordum ipod dan. ancak bazi araclarda apple in killiklari yuzunden ekstra parca gerekiyor. bmw lerde ornegin usb den ipod unitesini satin almadan apple urunlerini baglayamiyorsun. ama flash diskleri ve androidleri goruyor. usb varsa aux+iphone ile ugrasmazdim ben. at sarkilari bir usb flash stick e, hayatini yasa. ancak stream istiyorsan, o zaman mecburen usb calismazsa aux kablosu seni bekliyor. onun kotulugu direksiyondan muzik kontrolun olmayacak. ek not: evet bmw lerde bluetooth modulu sadece telefon gorusmesine yariyor turkiye de. muzik vs gibi amaclar icin kullanamiyorsunuz. sebebini bilmiyorum ancak sesli komut vs gibi ek ozelliklerin olmamasinin etkisi olabilir. tum hardware yok sanirim bizde kaputun altinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Redogski said: Arkadaşın aldığı 2011 model bmw 320d de bluetooth görüşme olmasına rağmen müzik dinlenmiyodu üstelik ekstradan bmw professional müzik sistemi almasına rağmen. O zamanlar arkadaşla çok dalga geçmiştim bizim fluencete var 2 katı pahalı arabada yok diye :) garip. Neticede arabasına göre değişiyo o olay. şimdi benle de dalga geçebilirsiniz 2014 3.16i var ve onda da yok. M paket olması fark etmiyor,sordum aradım yokmuş. Sadece telefonu destekliyor cihaz. Yıllar geçmiş bmw geçememiş... usb denedim onu da desteklemiyor son çare aux oldu işte. AUX'la idare ediyoruz http://i.imgur.com/TwyTolI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 o zaman bmwnin 2 ayıbı var. 1 bu bluetooth müzik hikayesi. 2 klimayı kapama veya fan azaltma düğmesinin zaman içinde sanki fiat kullanıyomuşcasına silinmesi erimesi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 bluetooth cok sarj yer zaten, ipod kablosu alirsaniz usbden cok guzel baglaniyor, ekranda da cikiyor playlistler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar