Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Resmi bir açıklamadan ziyade bir leak durumu olmuş gibi. Gilmour'un karısı tweetlemiş: https://twitter.com/PollySamson/status/485411029573439488 Alttaki linkte konu hakkındaki sanırım tüm bilgiler var. Kısa kısa özet geçersem: -1994'ten yayınlanmamış bazı kayıtlar üzerine çalışılmış, edilmiş, o nedenle Rick Wright'ın da dahil olduğu bi çalışma söz konusu. -Waters hakkında bir bilgi yok. 90'lardaki çalışmalarda tabi ki bulunmadı, şuanda da albüm çalışması varmış ama belli de olmaz. -Gilmour'un menajeri bu pazartesi, 7 Temmuz'da "proper announcement" yapılıcak demiş. https://music.yahoo.com/news/pink-floyd-album-endless-river-october-report-040033206.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 aha çok merak ediyorum ya "abi pink floyd çok bozdu" falan yorumları gelir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 abi, pink floyd cok bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paralari bitti ondan cikariyolar abi Yorumu lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Son bir iş, eski günlerdeki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Esh said: Paralari bitti ondan cikariyolar abi Yorumu lazim grubun yarısı öldü zaten :D ama yazarlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 çıkmış mı, iyi miymiş bozmuşlar mı? neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Çıkmış birazdan dinleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Spotify da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 tribute album abi bu, beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 1 dakika 14 saniyesini dinledim olmuş dedim tam istediğim gibi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar