Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YAKTIM! YANGIM ÇIKARDIM!

Chemical

Öne çıkan mesajlar

said:
SethGarrett, 06 Ocak 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
e yakıcı bünye biliyo kendini
hangimizin odasında yandın söndürücü var :)

Bende var yangın söndürücü :) Hatta kasıp büyük boy düşünüyorum, elektrik kontağından ölmezsem (tek prize mecburiyetten tam 16 priz bağlı uzatma kablolarıyla!) tiner buharı alev aldığı için her an tutuşabilirim. Demek ki önlem almalı, bugün kemikıl yarın ben de tutuşabilirim.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

nicelerine inşallah yakıcı bunye[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar:
Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz?
Vieri ise şu cevabı verir;
Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek)

evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya
Sosyal ağlarda paylaş

kundakçılığı yasal bir meslek olarak kabul ettirdiğin günleri de görecek miyiz acaba.. :horace:

geçmiş olsun diyeceğim ama lafın gelişi, pek de geçici olduğunu sanmıyorum senin hararetinin.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 07 Ocak 2005 01:13 tarihinde demiş ki:
iyi aferin lol
aklın başına yanınca mı gelicek onu merak ediorum..

yannız anlatamadım:D muzur bişi yapmıyodum sakin bişi yapıyordum çalışıyordum resmen (masanın tozları kenarlara dolmasın diye macun çekiyordum ısıtmalı çalışıyo)
resmen kaza oldu yani:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş ve olsun ve aferin bu yolda devam et. Şimdi bazıları gibi takılma manasında söylemiyorum cidden aferin zira hımbıl hımbıl yerinde oturup önüne konulanlarla idare etmiyorsun bir şeyler yapmaya çalışıyorsun. Hiç bir şey yapmayan hata da yapmaz. Başarılı sonuçlar deneyim sayesinde elde edilir, deneyimde kötü sonuçlardan çıkartılan dersler sonucu...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum ama, bu adam eğer fırsat yakalarsa çok önemli işler yapacak ilerde...

Aferin chem... Uğraşmaya, üretmeye devam.

Yanlız dikkat et. Mesela ne kadar sakin bir iş olursa olsun, ateş varsa işin içinde, yangın tüpün yanında olsun... Elektrik varsa, yalıtkan birşeyler. vs

Dikkat et...[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 07 Ocak 2005 13:24 tarihinde demiş ki:
Bunu kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum ama, bu adam eğer fırsat yakalarsa çok önemli işler yapacak ilerde...

Aferin chem... Uğraşmaya, üretmeye devam.

Yanlız dikkat et. Mesela ne kadar sakin bir iş olursa olsun, ateş varsa işin içinde, yangın tüpün yanında olsun... Elektrik varsa, yalıtkan birşeyler. vs

Dikkat et...

aynı fikirdeyim
biraz daha yararlı şeylerle uğraşması da lazım tabi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 07 Ocak 2005 08:22 tarihinde demiş ki:
Keşke ıtfaiye çagırsaydın

30dk da gelirler ozamana kadar ev kalmaz

birde gayet düzgün iş yapıyodum yani döt büyütmüyordum bazıları gibi:P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

dingaer çok mu kıl seviyosun :D

chemical valla iyi işler yapıyo arada olur böle şeyler

ama tiner falan aman dikkat çok pis yanar

ya chemical bide şey istiyelim gitar yapmayı öğrenip bize bi elektro yapsana abi

elektronik mekanik tesisatı biz buluruzda işte tahtadan yapmak var eheh :D
tam senlik bi iş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demon_of_Hell, 06 Ocak 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
yakıcı bünye
[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
pardon azrail...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...