pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 eyvallah patron bu aksam isin yoksa kop gel odanin ortasinda kablolardan sıkıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Klavyeyi alanın elinde parçalansın. Parmakları değdiği gibi yansın. Bütün evin sigortası atsın ve bozulsun 1 hafta tamir edilemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 makrolarına ateşler salsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ulan klavye için arayacaktım tam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Adamla henuz alisverisi yapmadik, adami giderayak vazgecirip kendine alacak. SANA 150 LIRA SATILMAZSA @pascalnouman bu aksamdan emin degilim ama usenmiyorsan sen gel al, ben seni geri birakirim bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 KHaRoN said: Garaj falan degil de boyle bol rafli bi atolye lazim. bi tarafımız şişecek birader ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 O klavyeye göz koydum ben bir kere, alana hayır getirmez artık. Tam oyun ortasında tutukluk yapar. Elaleme küfür yazar kendi öziradesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 tamam patron geleyim aksam o zaman ararim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Selam, Kendimi yıkama makinası ile teselli ediyorum sdfjdshgfdsj ona baktıkça saat aklıma geliyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Yapma etme Holy, cek o gozlerini klavyemden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 gaming mousepad var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Uuuu lift mi alırım bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Oha yabancıya da gitmemiş :( Tamam ya sorun yok o zaman, güle güle kullanılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 yalnız beyler klavye cok iyiymis gittim gordum yerinde inceledim rahat bi 4 5 kilosu var ama cok rahat ilk mekanik klavye deneyimim olmasina ragmen bayagi keyif aldim Kharon temizlicek fln gondermeden ama arasindan biyik cikarsa benimdir haberin ola ajshdfkadajgkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 @toggie x-ray thunder 8 i kimseye vermem =], steelseries qck de misafir pad i asdffa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Naptın olm klavyeyi mi öptün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Bana gore biseyin yok mu lan canim cekiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 bos toner var asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ahahaha opmedim klavyeyi de oynarken dusmutur kesin birkac bıyık ondan sey ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 KHaRoN said: bos toner var asdfasf LOL AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 lens iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Holy said: O klavyeye göz koydum ben bir kere, alana hayır getirmez artık. Tam oyun ortasında tutukluk yapar. Elaleme küfür yazar kendi öziradesiyle. Abi sen nasil bir beddua ettin? kargo icin cikicam paketlemeler bitti; 24 saattir bathory den haber alamiyorum adamin adresi bile yok ortada. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 BANA GÖNDER BOŞVER ONU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Holy ben bi sekilde sana ulaştırıcam o klavyeyi merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 up. Ilk sayfadaki listeden bilgisayar, klavye, routerlar gitti. Geri kalan duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar