DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 abi 2 hafta önce hatun bi anlık mallıkla civciv almış bana. ehe mehe diye aldım besliyorum 2 haftadır da eşşek gibi oldu kaçıp sıçıyor her yere kutusundan. aklımda yıldız parkına götürüp bırakmak var kendi rızkını kendi çıkarsın deyü. ama kuş muş kapar diye kıyamıyorum da hayvanla aramda duygusal bağ oluştu. napsam ben bunu? evde durması imkansız hem ileride tavuk olcak hem ev arkadaşım rahatsız biraz durumdan. üsküdarda bırakılcak bi yer var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bana bırak yıh yıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 tavuk olunca alırım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 kasaba bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Vakti zamanında bahçede 2 ördek beslemiştim. Büyüdüklerinde hele ki şehirde apartmanda çok zor oluyor. O zamanlar Kuşadası'nda Değirmen diye bir yer var böyle turistik amaçlı restoran onun dışında kocaman hayvanat bahçesi ve gölü var. Veterinerden aşılı olduğuna dair belge getirirseniz kabul ederiz demişlerdi. Neyse gidip belgeyi falan halledip orada göle bırakmıştım. Büyüdükten sonra ayrılmak daha zor oluyor, pıtı pıtı peşimden gelmeye çalışmışlardı şimdi hatırladım da. Hey gidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 civcivi bakacak kuruluş > tarım ve köyişleri bakanlığı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 alırım ben diyen varsa üsküdar beşiktaş civarında, veririm. kasap alır mı lan? keser yer herif minicik hayvanı. veterinere götürsem bi yol gösterir mi ki? şehrin göbeende gerçi ne bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Biraz uzak olacak ama hafta sonu Şile taraflarına gidiyorsan köyde tavuk besleyen bir sürü insan var, onlarla görüşebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Varoş bi semte bırak biri alsın beslesin bahçesinde yumurtasını yesin sevap alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 şile ihtimal dışı. varoş bi semte gidersem de civcivle birlikte yerler beni, kimsin la sen değişikteki değişik benim. :< yıldız parkında harcarlar mı ya? aklımdan herhangi bi parka bıraksam illa biri alır da geçti ama vicdanıma yediremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ya bırak sokağa kedinin biri yer işte öf ne dram yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 sokağa bırakıcağına boynunu kır hayvanın direk daha iyi. azcık adamlık yapıp çiftlik falan bul.veya veterinere falan ver en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 sokakta bi kedi köpek yesin işte niye boynunu kırıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 sağlam yargılandım yalnız. abi hayvan gibi çalışıyorum akşam 21 da evdeyim sabah 7 de çıkıyorum falan. haftasonum bile yok. ne ara vakit bulucam çiftlik falan aramaya. veteriner alır mı? sıkıntım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 sokak kedileri şii bulmuş işid gibi ırzına geçer hayvanında ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bence aldigi yeri öğren adama geri ver. Satıcının illaki bir tanıdığı veya bağlantısı vardır bırakcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 DaidaFlu said: sağlam yargılandım yalnız. abi hayvan gibi çalışıyorum akşam 21 da evdeyim sabah 7 de çıkıyorum falan. haftasonum bile yok. ne ara vakit bulucam çiftlik falan aramaya. veteriner alır mı? sıkıntım bu. düzgün bi veterinerse alır muhtemelen.tanıdıkları çiftlikler falan oluyor genelde onların. eğer bulamassanda uyutsun hayvanı. dediğim gibi hayvanı sokağa atmak,işidin eline şii vermek gibi.piç ederler hayvanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 metrobüs durağı beylikdüzü alındığı yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Aytek gillere ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Şile hani Anadolu Yakası tersse Sarıyer'de Garipçe taraflarına gidebilirsin diyecektim ama hafta sonuda doluymuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 oyuncak gibi civciv satan hatta tüylerini boyayanların ağzına sıçayım. bu civcivlerin %90'ı bikaç hafta sonra civciv büyüyüp biraz irileşince evden atılıyor bir şekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 abi kesip yesene ? piliç tadı çok da muhteşem olmuyor ama. yenir gene de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 hatuna iade et sonra da ayrıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ulan. harbi malmış kız arkadaşın. ama düşündüm de, çocukken bana da yazlıkta alırlardı arada sırada anamlar civciv. sonra bir şekilde maalesef ölürdü bu hayvancıklar ya. ne kadar saçma bişi. oyuncak olsun diye hayvan alınıyor falan. ama yani 20-30 arası yaşta çıkıp da civciv hediye almak nedir yani. atsan atılmaz satsan satılmaz gerçekten. kedi köpek bile sahiplendirirken götü çıkıyor insanların, civciv sahiplendirmek falan asdhufdhasufha. çiftliği olan falan bi tanıdık bulup ona vericen aslında heralde. başka bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bir ihtimal 12-13 Temmuz haftasonu için hanımın köye gidebiliriz. Eğer o vakte kadar hala civciv sende olursa ve biz de yola çıkacak olursak hayvancağızı alıp türlerinin arasına bırakabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar