Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

civcivi bırakacak yer/kuruluş?

DaidaFlu

Öne çıkan mesajlar

abi 2 hafta önce hatun bi anlık mallıkla civciv almış bana. ehe mehe diye aldım besliyorum 2 haftadır da eşşek gibi oldu kaçıp sıçıyor her yere kutusundan. aklımda yıldız parkına götürüp bırakmak var kendi rızkını kendi çıkarsın deyü. ama kuş muş kapar diye kıyamıyorum da hayvanla aramda duygusal bağ oluştu.

napsam ben bunu? evde durması imkansız hem ileride tavuk olcak hem ev arkadaşım rahatsız biraz durumdan.

üsküdarda bırakılcak bi yer var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Vakti zamanında bahçede 2 ördek beslemiştim. Büyüdüklerinde hele ki şehirde apartmanda çok zor oluyor. O zamanlar Kuşadası'nda Değirmen diye bir yer var böyle turistik amaçlı restoran onun dışında kocaman hayvanat bahçesi ve gölü var. Veterinerden aşılı olduğuna dair belge getirirseniz kabul ederiz demişlerdi. Neyse gidip belgeyi falan halledip orada göle bırakmıştım. Büyüdükten sonra ayrılmak daha zor oluyor, pıtı pıtı peşimden gelmeye çalışmışlardı şimdi hatırladım da. Hey gidi :)
Sosyal ağlarda paylaş

DaidaFlu said:

sağlam yargılandım yalnız.

abi hayvan gibi çalışıyorum akşam 21 da evdeyim sabah 7 de çıkıyorum falan. haftasonum bile yok. ne ara vakit bulucam çiftlik falan aramaya.

veteriner alır mı? sıkıntım bu.

düzgün bi veterinerse alır muhtemelen.tanıdıkları çiftlikler falan oluyor genelde onların.

eğer bulamassanda uyutsun hayvanı.

dediğim gibi hayvanı sokağa atmak,işidin eline şii vermek gibi.piç ederler hayvanı.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan. harbi malmış kız arkadaşın.

ama düşündüm de, çocukken bana da yazlıkta alırlardı arada sırada anamlar civciv. sonra bir şekilde maalesef ölürdü bu hayvancıklar ya. ne kadar saçma bişi. oyuncak olsun diye hayvan alınıyor falan.

ama yani 20-30 arası yaşta çıkıp da civciv hediye almak nedir yani. atsan atılmaz satsan satılmaz gerçekten. kedi köpek bile sahiplendirirken götü çıkıyor insanların, civciv sahiplendirmek falan asdhufdhasufha.

çiftliği olan falan bi tanıdık bulup ona vericen aslında heralde. başka bilemedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...