Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fiat freemont... mantık?!

paramecium

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

KHaRoN said:

7 kisilik dodge journey alayim, ama servisi ucuz olsuncularin arabasi.

böyle diyince gayet mantıklı geldi ??

almayın aldırtmayın.

1. araç çok çok ağır, 220HP "yetmiyor" seri olması için. gazı köklüyorsunuz WWRROOOOOOMM diye kükrüyor ama emekliyerek hızlanıyor, yani öyle 220hp bir araçta öyle gaza abandığınızda roket gibi fırlaması lazım sollamak vs. istediğinizde. imkansız öyle birşey yapamazsınız.

2. direksiyon vs. iç kabin direk doblò'dan modifiye edilmiş gibi direksiyon zaten direk doblo asdf.

3. aracın sıcak havalarla ciddi problemi var böyle yazın efil efil rahat rahat bodruma,antalyaya gideriz arabamızla diye planınız varsa, bu arabayla unutun. yolda hararet yapıp kalma ihtimaliniz çok yüksek (türkiye'de ki hava standartlarına göre uygun değil dizaynı nedense)

4. SUV 4x4 diye ittiriyorlar ama aslında 4x2 araç sanal olarak 4x4 sağlayan (ihtiyaç halinde devreye giren) bir sistemi var "sözde" ama karlı havada yokuş bile çıkamıyor.

3 ve 4. maddeye istinaden ; http://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-fiat-freemont?sorting=address_asc aracı satanlar ya yazlık noktalar yada kışın çetin geçtiği yerler :p

tipini vs. çok beğeniyorum güçlü bir görünüşü vs. var ama şu paraya baş ağrısı sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
Fistan said:

range rover 700bin lira oldugundan haberiniz yok heralde
hem reflektör far var diye koskoca arabayı da eleştirmek bambaşkaymış

mis gibi işte awd 220hp fiat o fiyata

RR Vogue 700bin TL olabilir ama RR Sport 520bin TL, RR Discovery 380bin TL civarında. RR Evoque ise 250bin TL civarında. Allah aşkına RR Evoque'u kıstas alıp Fiat Freemont'u mantıklı kılmak ne derece gerçekçi Fistan? RR'lerin hepsi 3.0 diesel motor (Evoque 2.0 diesel) bir de.

Sonuçta 2.el bir 2013 model 140bin TL fiyatlı bir aracın da -kusura bakma ama- en azından günümüz filo araçları gibi reflektörlü far yerine adam gibi ışığı yola yönlendiren mercekli far kullanmasını beklerim ben. Kaldı ki Xenon'un bile standart olması gerekir o fiyat aralığında. Şu an benim neredeyse 1/5 fiyatına satılan 2008 Scenic'de bile mercekli far var.

35USD'lik geri görüş kamerasına mı tav olayım yoksa 120USD'lik koltuk ısıtmasına mı?

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

aktiftablet said:

KHaRoN said:

7 kisilik dodge journey alayim, ama servisi ucuz olsuncularin arabasi.

böyle diyince gayet mantıklı geldi ??

almayın aldırtmayın.

1. araç çok çok ağır, 220HP "yetmiyor" seri olması için. gazı köklüyorsunuz WWRROOOOOOMM diye kükrüyor ama emekliyerek hızlanıyor, yani öyle 220hp bir araçta öyle gaza abandığınızda roket gibi fırlaması lazım sollamak vs. istediğinizde. imkansız öyle birşey yapamazsınız.

Roket gibi fırlamasın zaten, piste çıkmayı düşünüyosan zaten bu arabayı alma . Trafikte de yavaş git. Ayar oluyorum "arabam büyük, benim yol hakkım daha fazla" kafasına
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...