pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Selamlar, İki hafta sonra Tayland'a tatile gidiyorum bir terslik olmazsa da kafama takılan bir konu var. Bankamatik kartıyla yurt dışından para çekebiliyor muyum ve bu çekme işlemi öncesi kartı aktif hale getirme gibi bir işlem yapmalı mıyım? Bankaya sormaya çok üşendim şimdi, bilen varsa bir zahmet yardımcı olsun. :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 çekebilmen lazım ama güzel öperler komisyon olarak. bankanı ara anlaşmalı olduğu banka varmı taylandda düşük komisyonlu onu öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 nakit cekmeyip poslari kullanirsan visa kredi karti sadece kurdan biraz gecirir. ha nakit cekersen iyi geciriyorlar o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 kk kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 kartın üstünde visa mastercard vs yazar, visa veya mastercard olan atmlerden çekebilirsin ama güzel komisyon alıyorlar. KK yı bılmıorm olabiler. KK kullanmak en mantıklısı eğer ufak bişi uyguluosa çünkü atm ye saçma sapan %10 falan koyabiliolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Gitmeden bence hava alanında döviz bürosundan hallet çünkü ATM'den çekmeye kalktığında iyi komisyon alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Taylandı bilmiyorum ama UK'de çekim başına ücret alıyorlardı. Dolayısıyla 20 gbp de çeksen 500gbp de çeksen aynı matbu ücretti 20 tl gibi birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 para cekmek yerine kredi karti gibi kullan bence daha mantikli zaten para cekip napacan yaninda 1000 dolarla gitsen kralsin orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Kestikleri miktar çok değil diye biliyorum, Tayland bankası 10 lira gibi bir şey kesiyor. Akbank da 5 tl kesiyor diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabilirim. Edik: Abi otel parası vs. de olunca 4-5 bin gibi bir meblağ oluyor. Onu da devamlı yanımda taşımak istemiyorum. Kredi kartımın limiti de maalesef 1500 lira :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Otel parasini zaten giriste vercen. Taksiyle gider parayi verir kurtulursun. Caldirmaktan korkuyosan turist cuzdaniyla git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Kartin uzerindeki logo (mc, visa, maestro, amex, dc vs) atm'de varsa cekersin sorunsuz Atm sahbi banka ve senin bankan auri ayri ucret kesebilir Dandik bi atm'deb cekmeye calisma da kartin icinde kalmasin, unutman gerekebilir karti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Parayı burada çek ve kredi kartına yatır, orada kredi kartından harca. Hatta hiç o işlemi yapma, direkt banka kartı ile ödeme yapsana evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 cekme haci sakın para kopyaliyorlar kartı dolar al yanına yeteri kadar ve cash harca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Tayland'da kredi kartına veya direk banka kartı ile alışveriş yapma olayına pek güvenme. Bangkok hariç her yerde pos bulamayabilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Tayland da banka ve kredi kartini kullandim sorun yasamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 jacabo said: Tayland da banka ve kredi kartini kullandim sorun yasamadim give em some time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 fayf dalırs onli değil mi zaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 HSBC gibi falan global anlasmali kartlar kullan. HSBC TR, HSBC Thailand'dan komisyon alsa da diger bankalara gore daha cuzi olacaktir. TEB'de iyidir o konuda BNP Paribas ayagina. ben turkiyede para cekerken hic komisyon almiyor TEB benden. bir de mumkunse ayni currency'den cek diycem de Thailand'da TL veren bankamatik olmaz haliyle sacma olacak. kendi hesabinin currency'sinde cekmek daha iyi. genelde exchange burolarinda daha iyi rate ler alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 pascalnouman said: jacabo said: Tayland da banka ve kredi kartini kullandim sorun yasamadim give em some time... 3-4 sene oldu, kartlar bile degisti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Unicredit varsa thailand'da unicredit kullan. Banka kendileri. Onun haricinde tekrar söylüyorum nakit candır yurtdışında. Al bir turist cüzdanı oraların lordu gibi gezersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 citibank türkiyede bireyseli kapatmadan önce direk yurt dışındaki citibanklardan hiçbir komisyon olmadan para çekme şeysi vardı. Euro hesabı açıp koyuyordun, aynı şekilde çekiyordun parayı. işte bu yüzden battı banka... Uluslararası bankalara sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Citibank'ın pek o sebeple battığını sanmıyorum kaldi ki bireyseli Denizbank'a sattılar. Gideceğin ülkedeki bankaların hangisinin buradakiyle ortaklığı varsa onu kullan derim. Mesela Yapı Kredi'yi UniCredit'ten dolayı Italya'da kullanmak daha avantajlı oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar