Sensible Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Şuan deşifre'de izliyorum gerçekten komik :) Sakallı bir amcamız Türkiye'ye gelmiş,yeni enayiler bulmuş kendine paraları atıyor cebe. Adamın tekine soruyorlar bizi kim yaratmış? Elohimler (uzaylılar) yaratmış diyor. Peki onları kim yaratmış diye soruyorlar,cevap: Onları da başka uzaylılar yaratmış sonra onları da başka uzaylılar yaratmış bu böyle sonsuza kadar gidiyor diyor. Heh[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 rael tarikatını dionuz dimi şimdi yatmam gerekio onların hakkında bi ara bende bi açıklama yaparım araştırmıştım zamanında. Baya e bookları var olay şeydi herifin biri uzaylılarla düzenli olarak görüşüo hatta israilde uzaylılar bi elçilik gibi bi bina istiyodu.[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bunalr seks falamda yapıoalrdı galıba dure bende açtım): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 elohim meth.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Heheh millet parayı kırıyo bizim halkta meğilli böyle şeylere.Dolandırılmaya diyelim yada :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 maaşlarının 100 de 7 sini yane yılda 450 mlyonu werıolarmış uye olanalr pardon 450 ytl:) Nasıl bir insan oglu bu rzilliğe uye olabılırkı ya aman ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 lol. Komedi ya keşke izleyebilsem :) Vizyona açsan daha iyi olurdu hem.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Kafadan bir parça alıyorlarmış sonra onu ÖZEL bir makine koyup seni 17-18 yşında tekrar yapıyorlarmış ve bütün hafıza yerinde olarak hehe koptum bunu söyleyince :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 elohimler sux protosslar rulz! en taro adun![signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 İşte protosslar Elohimlerin bahsettigi muhalefet partisi oluyor sanırım :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Allah akıl fikir ihsan eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mormonlarda maaşlarının %10unu kiliselerine bağışlar yani benzerlik ilginç. Bu sayede Mormon kilisesi cidden en zengin kiliselerden biridir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Elohimlere inanıyorum ben ayıp oluyor ama beyler![signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yine bir kaç insanın çıkarına alet olan bir grup kuzu mee meeeee meeeee[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 valla kıllıığına yapmıyorum bunu da şimdi bu adamların ki de inanç değil mi? hayır dalga geçmeyi bende istiyorum ama şindi nebleyim sanki böyle hatalı olur mu gibin de geliyo[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hahaha. para icin her yolu deniyolar abi[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: maaşlarının 100 de 7 sini yane yılda 450 mlyonu werıolarmış uye olanalr pardon 450 ytl:) Nasıl bir insan oglu bu rzilliğe uye olabılırkı ya aman ya... zekat da rezillik senin dediğine göre. said: Kafadan bir parça alıyorlarmış sonra onu ÖZEL bir makine koyup seni 17-18 yşında tekrar yapıyorlarmış ve bütün hafıza yerinde olarak hehe koptum bunu söyleyince sırat köprüsü desem? ya da hmm melek ahiret tanrı vs vs desem daha mı mantıklı olacak bundan? inançlarda mantık yoktur, sorgusuz sualsiz kabullenmek vardır. sanki dinlerin/inanç sistemlerinin arasında mantıklı bi tanesi varmış gibi ahaha ölecem gülmekten oy oy oy triplerine girmeyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sex show filanda varmış bu tarikatta[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ya harbiden ya bende izledim akşam ne kadar saçma bir şey bu ya her şeyi yalanlıyo acam dumur oldum valla ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 seye koptum yaw herıfın tekı cıktı tanrı denılen sıstemı artık kaldırıyoruz dedı lol ulan ****venk senmı kurdunda sen kaldırıyosun sankı tanrı setup dosyasıyla gelıo bunnarda unınstall atıp format cakıolar lol yaw geberdım gulmekten[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bu arada o Mualefet pattisinin baskanı seytanmış.Eger Mualefet partisi protosslarsa...[signature][hline]Nickim'den nefret ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 onu bunu geçinde hristiyanlığa geçince jip veriyorlar deniliyordu bir ara, bunlar ne veriyor. Yani bilelim de kazık yemiyelim en karlısını seçelim. Birde arkadaşların iletişim bilgileri nedir :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Walla dün gül gül altıma işedim ya.. Bi Vtr izlettiler yok uzaydan gelmiş adam bunu bulmuşda falandı filandı... Kendimi g.o.r.a'da hissettim :D... Çok salak şeyler söylediler...İnanların aklından şüphe ederim arkadaş walla... Yok Peygamberler falan şimdi uzaydaymış..Birisi onların DNA'sıyla oynayıp 17-18 yaşına döndürüyomuş... Allah'ım ya sen bizi koru bu salaklardan...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: fedaykin, 05 Ocak 2005 14:21 tarihinde demiş ki: bunlar ne veriyor. Sen din'e üye olurken 15 $ veriyosun..Tr'de ucuzmuş ABD'de 150.000$ dan başlıyomuş dün adam öyle söylüyodu.. :lol: :lol: :lol:[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sittirsinler o zaman[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar