Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Kalkan a gidin full ingiliz dolu turk kalmamis nerdeyse ingiliz ayaa yaparsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Şöyle karılı kızlı olması lazım ama. Var mı kalkanda o abazalığı kaldıracak potansiyel? Hani şeyimi sallasam benim gibi ayıya denk gelmemesi gerekiyor, penisler birbirini teğet geçsin en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Kalite cok iyi kari kiz da cok genelde yasli aileler ve onlarin genc kizlari var ben oyle gozlemledim yani ingiterede gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Başlığı iki bekar katil diye okuyup duruyorum belki 4. oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Fethiye veya cesme'de uygulama otellerinde kalip disarda 2 sap organize olunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 mantıklı http://i.imgur.com/3Qy910t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Ha bide rıdvanı görünce aklıma geldi çok keko olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Biz Alanya ve Marmaris'te takılıyoruz abi genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Ben 11 Ağustos 17 Ağustos arası Kuşadasında olucam. İtlik, serserilik yapmak isteyen beni bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Ben hafızaya atıyorum 1 sene yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ben szigete gidiyorum 11 ağustosta oradanda balatona HEHEHE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Sıcak denizlere insem yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Abi bi otel var mikonosta gidilevilecek ama adı romantica ya. Kızlar bizi gay sanabilirler. Cok sakat. Tr akicaz gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 barbu said: YARDIM Antalya Oasis'e baktın mı? Huri Cenneti olarak geçer literatürde, rus huri/türk sap oranı nasıl şu an onu araştır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Tinderda kiz bulursunuz mikanosta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 iki bekar tatili deyince akılma şu geldi. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/83147/sabaha-kadar-bodrum-belgesel-37-dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 gıbrıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 http://kesfetsene.com/halkidiki-turu-icin-10-sebep/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Iki adet bekar tatili deyince akla gelen bu: magduruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Antalya ve Alanya ya kesinlikle gitmeyin. barzo mekanları. İstanbul un arka sokakları bile daha düzgündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Nerde karar kıldınız? Ben de bayram için bi yer bakıyorum ama hiç bi yeri beğenmedim. Daha doğrusu bizim güney sahilleri kemer memer kafama yatmadı pek. Tek giderim heralde. Amacım turist kızlarla halvet olmak. Teşekkürler. Ha bu arada yurt dışı da olabilir kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 kıbrıs gitsene yer bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Kıbrısa daha önce gittim ya pek açmıyor beni. Bulgaristan var aklımda du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 kazantip diyecektim ama savaş durumu ne alemde oralarda misal odessa da aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 axedice said: Kıbrısa daha önce gittim ya pek açmıyor beni. Bulgaristan var aklımda du bakalım seni umreye gönderek panpa. sdfdfgfdhfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar