Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki bekar tatil

barbu

Öne çıkan mesajlar

ya mykonos'a gidecektik, arkadaş izini ayarlayana kadar gitmek istediğimiz mekanlar dolmuş. hep kazık yerler kalmış. şimdi güney, ege filan da düşünüyoruz. ama resmen damsız otele bile almıyorlar arkadaş.

nereye gitmeli? hem eğlenceli olsun. amaç sadece kafa dinleyelim değil. eğlenmek, kafa dağıtmak da işin içinde. ama aynı zamanda az kalite de beklerim yani. yemeği, temizlik filan iyi olsun.

NEREYE GİTCEK BU GENÇLER. ya sadece pompiş dedikodusu olan ama pis oteller ya da dağ başında saçma sapan oteller alıyorlar bekarları.

lan tatile bile gitmek için kız arkadaş mı yapıcaz.

YARDIM
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

kemere gidin

otel onerin abi. çoğu otel almıyor öyle 2 bekar. internette bir otel gordum. iyi yorum yapan da kotu yorum yapan da temizlik filandan bahsetmemişler. kız kaldıranlar iyi, kaldıramayanlar kotu demiş.

otel adı lazım. sadece eğlence olsa seçenek var. aynı zamanda verdiğim paraya değsin, kaliteli tatil geçireyim.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Fistan said:

kemere gidin

otel onerin abi. çoğu otel almıyor öyle 2 bekar. internette bir otel gordum. iyi yorum yapan da kotu yorum yapan da temizlik filandan bahsetmemişler. kız kaldıranlar iyi, kaldıramayanlar kotu demiş.

otel adı lazım. sadece eğlence olsa seçenek var. aynı zamanda verdiğim paraya değsin, kaliteli tatil geçireyim.

crystal aura beach iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ya mykonos'a gidecektik, arkadaş izini ayarlayana kadar gitmek istediğimiz mekanlar dolmuş. hep kazık yerler kalmış.

barbu said:

ibnelik fantazilerinizi lütfen sonraya saklayın. otel tavsiyesi lazım. hem dursun şurda. sap forumuz. nasılsa birilerine yarar bu bilgi.

Riiiiiight
https://eksisozluk.com/mykonos--281236
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...