Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki yavru dişi kedi

Biyik

Öne çıkan mesajlar

normalde banyoya koymuştum ama mesafe çok uzak olduğu için bir tanesi onlar için koyduğum mindere işedi. sonra yaşadıklara alana koydum 10-15 dk sürmedi tuvalete alışmaları. biraz büyüsünler banyoya alıcam kumu. şimdilik evin arka tarafına çok gitmiyorlar.

daha önceki kedilerim 10 saniyede alışmıştı.
kumu koyar koymaz işemişlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:

son kararımız ikisinin birden kalması.

şimdi bir sorum var yalnız; erkek kedimiz çok korkak geldiğinden beri koltuk arkalarında takılıyor ama kardeşiyle acayip neşeli oynuyor hatta onu ısırıyor, sıkıştırıyor, oyuna davet ediyor. ancak bizden bir ses duyunca hemen koltukların arkasına... bazen kaçmıyor yakalıyorum kucağıma alıyorum sırt üstü falan yatınca kaçmıyor uyuyor gibi oluyor, hatta bir süre yanımda yatırınca sakinleşiyor gibi ama sonra yine koltuk arkası.

nedir sizce çözümü alıştırmak için? yoksa kendiliğinden mi olacak?

bazı kedilerde hiç düzelmiyebiliyor bu durum.bizde bitane vardı mesela dışarda sitede annesi doğum yaptıktan sonra bütün kardeşleri bikaç hafta içinde araba çarpamsı vs.falan şekilde öldü.

eve geldikten sonra üstüne bizim aksimize hiç korkmadığı köpeğim biraz tartakladı falan.iyice korkak olmuştu.adınıda yusuf koyduk hatta kedinin.
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

okumadım hepsini ama daha seks dönmez. en uygun kısırlaştırma yaşı 1,5 yaş gibi ama 6-7 aylıkken de kısırlaştırılıyorlar.

veterinerin bana dedigi erkek kedide ilk kizisma olmadan yapilmasi uygun. sonradan hormon yoklugunda bile bazi ogrenilmis davranislar yoksa kalabiliyormus.

disi kedide o kadar farketmiyormus. ancak gene de ilk kizismadan once oneriyordu. 8 aylikken yaptirdim ben.

hatta 1 yasini gecsin ondan sonra demistim. dogurtmayacaksaniz farketmez demisti.
Sosyal ağlarda paylaş

Kediler de azmadan kısırlaştırma yapmak önemli. Yoksa arkadaşın dediği gibi bazı davranışlar ve sinirli hareketler baki kalıyor.

Dişi kedimize bir kere doğum yaptırdık sonra kısırlaştırdık fırsat buldu mu gıcıklığına yatağa işedi epey bir süre. Şimdi duruldu biraz. Veteriner direkt 7-8 aylık iken azmadan getirip kısırlaştırsaydınız böyle olmazdı dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
"Tatar Ramazan" said:

Namessar said:

ne dedi veteriner?

Abicim sen Jelibonu bi yavrulatıp öyle kısırlaştıraydın keşke ya, valla talip olurdum ona en benzeyen yavrusuna:) resmini koy bari arada şirinenin

kardesi var istersen. 1 yasina agustos ta girecek. renkler ayni ama tipi cok benzemiyor. sokak kedisi ama asilari falan tamam. kisirlastirildi.

http://i.hizliresim.com/Pvqo89.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Kökeninin sokak olması önemli değil de, bebekliğini evde mi geçirdi? Yani seninki gibi uysal mı yoksa olmadık yerde tırnağı geçiriyor mu o önemli açıkcası. Benim valide biraz hassas gözlerinden de. Dışarda büyüyen agresif kalıyor malum, evci olsa bile 1 yaşından sonra sahip değişince alışır mı? Bilemedim şimdi sen ne diyorsun yakından tanıyan olarak kediyi?
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:

Namessar said:

ne dedi veteriner?

tam goturcegimiz gun duzelmeye basladi. ilk basta formu duzeldi bokun, simdi de daha kati olma olma yolunda. erkeginkiyle karsilastiriyorum, yine geriye gidis olursa goturucem. sanirim mamaya alisma sureciydi.

olabilir, ic parazit asisi ve yeni mama bir sure hem gaz hem ishal yapabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...