Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 normalde banyoya koymuştum ama mesafe çok uzak olduğu için bir tanesi onlar için koyduğum mindere işedi. sonra yaşadıklara alana koydum 10-15 dk sürmedi tuvalete alışmaları. biraz büyüsünler banyoya alıcam kumu. şimdilik evin arka tarafına çok gitmiyorlar. daha önceki kedilerim 10 saniyede alışmıştı. kumu koyar koymaz işemişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 kedilerin çoğunda tuvalet eğitimi çok kolay öğretiliyor ya bi sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Biyik said: son kararımız ikisinin birden kalması. şimdi bir sorum var yalnız; erkek kedimiz çok korkak geldiğinden beri koltuk arkalarında takılıyor ama kardeşiyle acayip neşeli oynuyor hatta onu ısırıyor, sıkıştırıyor, oyuna davet ediyor. ancak bizden bir ses duyunca hemen koltukların arkasına... bazen kaçmıyor yakalıyorum kucağıma alıyorum sırt üstü falan yatınca kaçmıyor uyuyor gibi oluyor, hatta bir süre yanımda yatırınca sakinleşiyor gibi ama sonra yine koltuk arkası. nedir sizce çözümü alıştırmak için? yoksa kendiliğinden mi olacak? bazı kedilerde hiç düzelmiyebiliyor bu durum.bizde bitane vardı mesela dışarda sitede annesi doğum yaptıktan sonra bütün kardeşleri bikaç hafta içinde araba çarpamsı vs.falan şekilde öldü. eve geldikten sonra üstüne bizim aksimize hiç korkmadığı köpeğim biraz tartakladı falan.iyice korkak olmuştu.adınıda yusuf koyduk hatta kedinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 http://i.imgur.com/lLgS3GF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 _Rave said: kedilerin çoğunda tuvalet eğitimi çok kolay öğretiliyor ya bi sorun olmaz. benimkinde ogretmek bile gerekmedi. hayvan gudumlu fuze gibi gitti tuvalet kabina daha ilk gununde. 7 haftalik kedi. dumur olmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 idilik said: okumadım hepsini ama daha seks dönmez. en uygun kısırlaştırma yaşı 1,5 yaş gibi ama 6-7 aylıkken de kısırlaştırılıyorlar. veterinerin bana dedigi erkek kedide ilk kizisma olmadan yapilmasi uygun. sonradan hormon yoklugunda bile bazi ogrenilmis davranislar yoksa kalabiliyormus. disi kedide o kadar farketmiyormus. ancak gene de ilk kizismadan once oneriyordu. 8 aylikken yaptirdim ben. hatta 1 yasini gecsin ondan sonra demistim. dogurtmayacaksaniz farketmez demisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Kediler de azmadan kısırlaştırma yapmak önemli. Yoksa arkadaşın dediği gibi bazı davranışlar ve sinirli hareketler baki kalıyor. Dişi kedimize bir kere doğum yaptırdık sonra kısırlaştırdık fırsat buldu mu gıcıklığına yatağa işedi epey bir süre. Şimdi duruldu biraz. Veteriner direkt 7-8 aylık iken azmadan getirip kısırlaştırsaydınız böyle olmazdı dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 dişi olan ishal oldu ve geçmiyor ama sağlığı yerinde. ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 veteriner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 annesi terketmiş dişi bi misafirimiz var. 1 haftalıkken geldi gözleri kapalı bi şekilde. şimdi 45 günlük fln oldu koşturuyo etrafta. yakında bi ev arayışımız olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Biyik said: dişi olan ishal oldu ve geçmiyor ama sağlığı yerinde. ne yapmam gerekiyor? Yavru kedide ishal tehlikeli olabilir veterinere göstermende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 yarın götürücem. işin garibi çok sağlıklı, koşturuyor, oynuyor, yemek yeme, su içmede problem yok ama ishal. bakalım veteriner ne diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 ne dedi veteriner? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 ishal demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 biji demiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Namessar said: ne dedi veteriner? Abicim sen Jelibonu bi yavrulatıp öyle kısırlaştıraydın keşke ya, valla talip olurdum ona en benzeyen yavrusuna:) resmini koy bari arada şirinenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 "Tatar Ramazan" said: Namessar said: ne dedi veteriner? Abicim sen Jelibonu bi yavrulatıp öyle kısırlaştıraydın keşke ya, valla talip olurdum ona en benzeyen yavrusuna:) resmini koy bari arada şirinenin kardesi var istersen. 1 yasina agustos ta girecek. renkler ayni ama tipi cok benzemiyor. sokak kedisi ama asilari falan tamam. kisirlastirildi. http://i.hizliresim.com/Pvqo89.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Kökeninin sokak olması önemli değil de, bebekliğini evde mi geçirdi? Yani seninki gibi uysal mı yoksa olmadık yerde tırnağı geçiriyor mu o önemli açıkcası. Benim valide biraz hassas gözlerinden de. Dışarda büyüyen agresif kalıyor malum, evci olsa bile 1 yaşından sonra sahip değişince alışır mı? Bilemedim şimdi sen ne diyorsun yakından tanıyan olarak kediyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 sokakta buyudu. dogal olarak kendini savunma refleksi var. insana alisik, ama tirnagi sokabilir kafasi atti mi. eve girip cikmaya alisik ama evde buyumedi. agresif degil, ama baya huysuz biraz. ortalama sokak kedisi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 benimki kadar uysal degil malesef. karakter olarak daha atarli benimkinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Namessar said: ne dedi veteriner? tam goturcegimiz gun duzelmeye basladi. ilk basta formu duzeldi bokun, simdi de daha kati olma olma yolunda. erkeginkiyle karsilastiriyorum, yine geriye gidis olursa goturucem. sanirim mamaya alisma sureciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Biyik said: Namessar said: ne dedi veteriner? tam goturcegimiz gun duzelmeye basladi. ilk basta formu duzeldi bokun, simdi de daha kati olma olma yolunda. erkeginkiyle karsilastiriyorum, yine geriye gidis olursa goturucem. sanirim mamaya alisma sureciydi. olabilir, ic parazit asisi ve yeni mama bir sure hem gaz hem ishal yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Mama markası yazıldı mı bilmiyorum ama çok farkediyor. Geçen sene farmina yavru kedi maması kullandım; kedim 2 hafta ishal gezdi. Proplan'a geçince anında düzeldi + tuvalete çıkma sayısı azaldı ve düzene girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 benimkiler proplan olmayınca yemiyo bile o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 antrikotla beslesem proplandan ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar