lurthz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Tenguya full bıne bilicek cyno ve scout luk yapabılcek orta halli bır pilot bakıyorum tl karsılıgı odeme yapılıcaktır bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 craker ? çar ? k.o. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 caretaker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 çok skıll pointim var çok sıkılıyorum :< carekterlerimde bayatlamış. ii ii ii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8b/Eyjafjallaj%C3%B6kull-glacier.ogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bende var crakter ama usd olarak ödeme alıyorum kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 japon yeni olarak ta oderim sıkıntın olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 konuyla ilgisi olmayan adamlar niye buraya yazıyor ? işiniz yok mu arkadaşlar ? iyiki modaratör askere gitti. Rica ediyorum gostericek karakteriniz varsa link atın beğinirsem alırım, burda bir geyik muhabbeti dönmüyor yoksada buraya hiç yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ceraktarlar koltuun altında kalık! beni ara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 kolttun üstünde de krakerler var sen beni ara artık yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Ya şu adamları almayın foruma, 10 mesajı olan pazar alanına ilan verir, yazı yazmayı bilmeyen gelir mesaj atar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 beğenirsen alamazsın, ben satarsam alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 sen anaokulundamısın arkadasım yada hayatın boyunca Türk dilini hakkıylamı kullandın ? C ile K arasında farkı ayırt edemiyomusun ? , hayır düzüeltme olsa sırf sen anla diye düzelticem, illa burda konu açmak için en az 1000 tane saçma pos mu kasmam lazım yada milletin imla hatalarıyla kafa bularak burda kendinizce diksiyon dersimi veriyosunuz ? ne istediğindiği belli burdaki durum seni rahatsız ettiyse, yada kouyla ilgili bir bilgiye sahip diilsen yazma arkadasım yazma, git oyunu oyna pvp ni yap pve ni yap benim işime yaramıyosan fikirlerini kendine sakla altı üstü bi karakter satın alalım dedik Türkiyenin gündemine çevirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Seru said: ceraktarlar koltuun altında kalık! beni ara! püfürdeterek güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 fix'd lurthz said: sen anaokulundamısın arkadasım yada hayatın boyunca Türk dilini hakkıylamı kullandın ? C ile K arasında farkı ayırt edemiyomusun ? , hayır düzüeltme olsa sırf sen anla diye düzelticem, illa burda konu açmak için en az 1000 tane saçma pos mu kasmam lazım yada milletin imla hatalarıyla kafa bularak burda kendinizce diksiyon dersimi veriyosunuz ? ne istediğindiği belli burdaki durum seni rahatsız ettiyse, ya da kouyla ilgili bir bilgiye sahip diilsen yazma arkadasım yazma, git oyunu oyna pvp ni yap pve ni yap benim işime yaramıyosan fikirlerini kendine sakla altı üstü bi karakter satın alalım dedik Türkiyenin gündemine çevirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ahahaha ergen herifin mesajındaki hataları saymaya üşeniyorum ya. paticik sana göre değil evladım, git forumtr'ye, donanımhaber'e, orada bulursun cerakterini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Zikko said: fix'd lurthz said: sen anaokulundamısın arkadasım yada hayatın boyunca Türk dilini hakkıylamı kullandın ? C ile K arasında farkı ayırt edemiyomusun ? , hayır düzüeltme olsa sırf sen anla diye düzelticem, illa burda konu açmak için en az 1000 tane saçma pos mu kasmam lazım yada milletin imla hatalarıyla kafa bularak burda kendinizce diksiyon dersimi veriyosunuz ? ne istediğindiği belli burdaki durum seni rahatsız ettiyse, ya da kouyla ilgili bir bilgiye sahip diilsen yazma arkadasım yazma, git oyunu oyna pvp ni yap pve ni yap benim işime yaramıyosan fikirlerini kendine sakla altı üstü bi karakter satın alalım dedik Türkiyenin gündemine çevirdiniz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Az ötede oynayın gençler işsizlik zorolmalı :) konu hakkında muhattap olmak istiyen özelden ulaşsın. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 herkese açık bir forumda yazı yazmayın demek abesle iştigal etmek oluyor. konuyu açman gereken yer ise pazar alanı idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 carektersizlik yapmayın lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Burda ilk kez böyle bi konu açan ben diilim biraz forma göz gezdirirsen eve karakter alım satımıyla ilgili konular diğer oyun makanikleriyle ilgili konulardan daha fazla gayet insanlar alış verişini yapmış hiç bir şekilde de uyarı almamış sorunda yaşamışlar, ben açınca troller hordladı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 MAKANİKLERİ HORDLADMAYIN LANN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 tengu olmasa olmuomu, loki binebilio, 40+ var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 loki lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar