quixef Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Kasayı köpüklü kutusuna koyup devasa valizime yerleştirsem etrafına da bir iki kat kıyafet doldursam önemli bir hasar olmadan kargo bölümünde uçak yolculuğunu atlatabilir mi? Fragile, Kırılabilir vs. gibi etiketler var mı? Verirler mi? Valizi açmak gerekir mi zırt pırt her güvenlik noktasında? Türkiye tarafı çok germiyor beni ama bu valizler taşıma esnasında da XRay den geçirilip, şüpheli görülürse açılıyor mu? Eşyalarımın etrafa dağılması hoş olmaz. Sorular sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 valal ben notebook geçirdim iki sene önce şimdi gerçi bavula almıyolar notebook'u. hiçbir problem olmadı aynen dediğin gibi araya sıkıştırıyosun canavar gibi çıkıyo. ayrıca 3 sene önce falan da 3 5 şişe alkol koydum bavula onlara da hiçbirşey olmadı. he kasayı çıkartırlar mı bilmiyorum notebook'u sokmuyolarsa pekala kasayı da çıkarabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 güzelce ambalajla bişey olmaz etikete falan gerek yok valizi de açtırmazlar zırt pırt ama o iş şans işi tipine bakıp rasgele birini çekip baktıkları oluyor kimse bu konuda kesin bi cevap veremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Gecen sene getirdi arkadas kasayı valizle problem cıkmadı. Güzen yerleştir etrafınıda bir güzel doldur hareket edemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 hdd varsa asıl o hareket etmesin kasaya bir şey olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Kökük değil karton koy. HDD'yi söküp yanında getir. Fragile etiketi yapıştırmanın tek bir anlamı var, sana imzalattıkları kağıdı okursan kırılmasından zarar görmesinden adamlar sorumluluk kabul etmiyoruz diyorlar. Etiketi taşıyan insanlar iplesin diye yapıştırıyorlar ama kimse iplemiyor.. Yapıştırmamak daha avantajlı. Xray'den geçerken açtırma ihtimalleri çok yüksek. Sarıp sarmalarsan kötü olur. Elbiselerle sabitle çevresini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 su havaalanlarinda evirip cevirip strecleyen makineler oluyo, onlarda bi guzel sarmala http://www.airport-int.com/upload/image_files/suppliers/gallery/5436/bagport-airport-baggage-services/bagport08a_wrapping_luggage.jpg bunu acana daha denk gelmedim.. dayaniklilik acisindanda, su ici hava dolu posetler oluyor kargo sirketleri kullaniyor, ondan bulabilirsen yada evde kendin yapabilirsen is gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Donanım/yazılım bölümünde açmanı takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ben görevli olsam işlemciyi bile çıkartırım içinde gram koko falan varmı acaba diye sdfksdkf ama görevli dğlm o yüzden rahat ol abi geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 motherfuckin desktop on motherfuckin plane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 sostizm said: Donanım/yazılım bölümünde açmanı takdir ettim. Donanım hasar görür mü diye soruyorum, nerede açayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 GONDARCENGIZ said: ben görevli olsam işlemciyi bile çıkartırım içinde gram koko falan varmı acaba diye sdfksdkf ama görevli dğlm o yüzden rahat ol abi geçersin köpek alır onun kokusunu adam mı uğraşacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ekrankartını ve hddyı çıkar bence çok büyük bir cpu sogutcunun varsa onuda cıkabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 quixef said: sostizm said: Donanım/yazılım bölümünde açmanı takdir ettim. Donanım hasar görür mü diye soruyorum, nerede açayım? Critical Strike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Abi kaç kilo kasa? Kasayı el bagajı olarak alsan çiçek gibi olur. Ha 8 kilodan fazlaysa HDD, GPU, MB söküp yanına al, kasayı da giysilerle çevrele koy derim ben de. Edit: zaten büyük ihtimal 8 den fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 quixef said: sostizm said: Donanım/yazılım bölümünde açmanı takdir ettim. Donanım hasar görür mü diye soruyorum, nerede açayım? Gerçekten takdir ettim. Garbage, konu dışı hatta kişiselde bile görebilirdik bu konuyu. En doğrusunu yapmışsın. En doğru düzgün yanıtları burada alırsın, geek patiler de buralarda takılır. İroni yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 PrudenT said: GONDARCENGIZ said: ben görevli olsam işlemciyi bile çıkartırım içinde gram koko falan varmı acaba diye sdfksdkf ama görevli dğlm o yüzden rahat ol abi geçersin köpek alır onun kokusunu adam mı uğraşacak köpeğe güvenmem kendim koklarım,belki kaşla göz arasında köpeğe bişey yedircek ne bilelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 GONDARCENGIZ said: ben görevli olsam işlemciyi bile çıkartırım içinde gram koko falan varmı acaba diye sdfksdkf ama görevli dğlm o yüzden rahat ol abi geçersin 2-3 kilo bonzai atalım diyecektim kasanın içine hazır gidiyorken ticaretimizi yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bonzai çok bozai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Dworgian said: Abi kaç kilo kasa? Kasayı el bagajı olarak alsan çiçek gibi olur. Ha 8 kilodan fazlaysa HDD, GPU, MB söküp yanına al, kasayı da giysilerle çevrele koy derim ben de. Edit: zaten büyük ihtimal 8 den fazladır. Abi en büyük sıkıntı o. Kasa insan kasası değil. HAF X mi ne, eşşek ölüsü gibi bir şey. Cevap veren herkese teşekkürler, bakıcaz artık oluru var mı yok mu düşünmem lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 sök kasayı sat orada, buradan gelince alırsın bir tane. Koy anakart işlemci rami diski çalışsın işte. Kasma koca kasaysa. Çünkü atıyorlar öküz gibi valizleri oradan oraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar