Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçakta Desktop

quixef

Öne çıkan mesajlar

Kasayı köpüklü kutusuna koyup devasa valizime yerleştirsem etrafına da bir iki kat kıyafet doldursam önemli bir hasar olmadan kargo bölümünde uçak yolculuğunu atlatabilir mi? Fragile, Kırılabilir vs. gibi etiketler var mı? Verirler mi?

Valizi açmak gerekir mi zırt pırt her güvenlik noktasında? Türkiye tarafı çok germiyor beni ama bu valizler taşıma esnasında da XRay den geçirilip, şüpheli görülürse açılıyor mu? Eşyalarımın etrafa dağılması hoş olmaz.

Sorular sorular.
Sosyal ağlarda paylaş

valal ben notebook geçirdim iki sene önce şimdi gerçi bavula almıyolar notebook'u. hiçbir problem olmadı aynen dediğin gibi araya sıkıştırıyosun canavar gibi çıkıyo. ayrıca 3 sene önce falan da 3 5 şişe alkol koydum bavula onlara da hiçbirşey olmadı.

he kasayı çıkartırlar mı bilmiyorum notebook'u sokmuyolarsa pekala kasayı da çıkarabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Kökük değil karton koy.
HDD'yi söküp yanında getir.
Fragile etiketi yapıştırmanın tek bir anlamı var, sana imzalattıkları kağıdı okursan kırılmasından zarar görmesinden adamlar sorumluluk kabul etmiyoruz diyorlar. Etiketi taşıyan insanlar iplesin diye yapıştırıyorlar ama kimse iplemiyor.. Yapıştırmamak daha avantajlı.
Xray'den geçerken açtırma ihtimalleri çok yüksek. Sarıp sarmalarsan kötü olur. Elbiselerle sabitle çevresini.
Sosyal ağlarda paylaş

su havaalanlarinda evirip cevirip strecleyen makineler oluyo, onlarda bi guzel sarmala

http://www.airport-int.com/upload/image_files/suppliers/gallery/5436/bagport-airport-baggage-services/bagport08a_wrapping_luggage.jpg

bunu acana daha denk gelmedim..

dayaniklilik acisindanda, su ici hava dolu posetler oluyor kargo sirketleri kullaniyor, ondan bulabilirsen yada evde kendin yapabilirsen is gorur
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

sostizm said:

Donanım/yazılım bölümünde açmanı takdir ettim.

Donanım hasar görür mü diye soruyorum, nerede açayım?

Gerçekten takdir ettim. Garbage, konu dışı hatta kişiselde bile görebilirdik bu konuyu. En doğrusunu yapmışsın. En doğru düzgün yanıtları burada alırsın, geek patiler de buralarda takılır. İroni yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

GONDARCENGIZ said:

ben görevli olsam işlemciyi bile çıkartırım içinde gram koko falan varmı acaba diye sdfksdkf

ama görevli dğlm o yüzden rahat ol abi geçersin

köpek alır onun kokusunu adam mı uğraşacak

köpeğe güvenmem kendim koklarım,belki kaşla göz arasında köpeğe bişey yedircek ne bilelim?
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Abi kaç kilo kasa? Kasayı el bagajı olarak alsan çiçek gibi olur. Ha 8 kilodan fazlaysa HDD, GPU, MB söküp yanına al, kasayı da giysilerle çevrele koy derim ben de.

Edit: zaten büyük ihtimal 8 den fazladır.

Abi en büyük sıkıntı o.

Kasa insan kasası değil. HAF X mi ne, eşşek ölüsü gibi bir şey.

Cevap veren herkese teşekkürler, bakıcaz artık oluru var mı yok mu düşünmem lazım biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...