Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D-smart mi digiturk mu?


Murray

Öne çıkan mesajlar

digitürk var bizde de ben memnun değilim...normal kanalları kullanım ücreti 19.99...spor+ lig tv aldık onla 63...bir de sinema paketi ekleyelim ama spor kanallarını çıkaıp lig tvyi vericez diye kazıklamışlar babamı oldu snaa 77.... wimbledon var izleyemiorum çünkü sinema kanalları açıkkken spor kanalalrı kapalı!!

sinemaları iyi olabilir ama internet ve torent mecvut, burdan da istedğiniz filmi digitürkün aylık dergiisnden veya internet sitesindne istediğimiz filmin adını bulup, netten izleyebilirsiniz....digitürk kaçın!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende de digiturk+dizi film kanalları var, aşırı memnunum ama hiç başka bişey kullanmadım d-smart gibi.dizi+film izlemekten normal yayın izlemiyorum özellikle sci-fi meraklısı isen dizi kanalı bayağı memnun edici.ha ama yukarda dedikleri gibi internette hepsi var :D toplam 49 lira ödüyorum 2 paketle birlikte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

digiturk tabiki..lig tv var..belgesel kanallari iyi .dizi ve film kanallari yeterli bir yerden sonra cok seyrediyorsan surekli tekrar ediyor haliyle.pazar gunleri premiere de 21 de vizyon film gosteriyorlar.birsuru cocuk kanali var..bir de net den izleme olunca guzel oluyor.

yani turk kanallarini bayagidir seyretmiyoruz ole soyleyeyim

bir de anektod ustunuze afiyet 2 cocugum var 2 si de uyku sorunluylu bebekken sabaha karsi 2 3 de bebek sallarken sessiz altyazili film seyretme luksunu hala saygiyla hatirlarim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
Ben de digiturk full ligtv + spor extra + 2x ( giriş paket + hd ) var.

Sanırım 99 geliyor. Bir kontrol ederim faturaları tekrar.

Dsmartta var mı bilmiyorum ama ingiltere, ispanya, fransa, brezilya, italya, tbl, euroleague fln hepsi spor extra da. Tr ligi ztn ligtv de. Aradığın bu sanırım ligtv ve bendeki 2. üyelikleri fln çıkartırsan dediğin fiyatlara gelecektir. Ha bu arada spor paketinde de idman azerbaycan var hiç bakmadım ama bizim avrupa ligi şamp ligi fln da burda yayınlanıyor galiba.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

yıllık 160 tl ödediğim dsmart için biraz önce telefon açtılar ve bana özel!! yıllık 440 tl lik kampanyadan yararlanabileceğimi söylediler

okthnxbye deyip kapadım, anlamadı tabi kızcağız

ne yapmalı?


bana da benzer bir telefon açtılar ama ben de hd receiver yoktu, hd receiver'ı da bana 399 tl'ye kaskallamaya çalıştılar.
lan dedim, uefa ligini veriyordunuz,artık vermiyorsunuz.
ptt 1.ligi veriyordunuz,artık vermiyonuz.
nba tv haricinde basketbol yayınınız yok avrupa'dan ve türkiye'den.
eskiden vizyon filmlerini çok hızlı bir şekilde sinema kanallarınızda verirdiniz,şimdi aynı filmleri 2 senedir çevirip çevirip veriyonuz.
ne özelliğiniz var ki artık?
nabiyonuz dedim ve uzatmayacam lan aboneliği dedim.
tivibu'yu aradım.
ertesi gün saat 13 için randevu verdiler ve gelip yarım saatte kurulumu yaptılar.
2 haftadır mis gibi izliyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...