Murray Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Evde varolan uydum mefta olmaya basladi ispanya italya ingiltere ligleri gibi ligleri az biraz filmleri ve nba yi izleyebilecegim bir hizmet ariyorum. Tabi Mumkunse 20-30 odeyeyim ayda var mi onereceginiz hizmet, paket ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 film-dizi olayı için en iyi digiturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Biraz daha bilgi verebilir misin kac para oduyorsun hangi pakedi kullaniyorsun ? Ve mesela dijiturke uye oldugumuzda yeni bir canak takacaklar degil mi onun ucreti ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Nba için illa ki dsmart.. Ama bence league pass al toplam 6 ay 250 liraya falan geliyor. Hergün istediğin maçı izle, git 1 hafta önce kaçırdığın maçı izle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 digitürk var bizde de ben memnun değilim...normal kanalları kullanım ücreti 19.99...spor+ lig tv aldık onla 63...bir de sinema paketi ekleyelim ama spor kanallarını çıkaıp lig tvyi vericez diye kazıklamışlar babamı oldu snaa 77.... wimbledon var izleyemiorum çünkü sinema kanalları açıkkken spor kanalalrı kapalı!! sinemaları iyi olabilir ama internet ve torent mecvut, burdan da istedğiniz filmi digitürkün aylık dergiisnden veya internet sitesindne istediğimiz filmin adını bulup, netten izleyebilirsiniz....digitürk kaçın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bende de digiturk+dizi film kanalları var, aşırı memnunum ama hiç başka bişey kullanmadım d-smart gibi.dizi+film izlemekten normal yayın izlemiyorum özellikle sci-fi meraklısı isen dizi kanalı bayağı memnun edici.ha ama yukarda dedikleri gibi internette hepsi var :D toplam 49 lira ödüyorum 2 paketle birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 O zaman soyle sorayim dizi film ve lig tvyi cikarsak sadee avrupa ligleri+nba+normal kanallar desek kac para odeyecegim ortalama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Dsmart'ın kumandası berbat. Digitürk'ü bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Her türlü Digiturk şuan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Murray said: O zaman soyle sorayim dizi film ve lig tvyi cikarsak sadee avrupa ligleri+nba+normal kanallar desek kac para odeyecegim ortalama ? arayıp sorup öğren, ona göre karar ver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 digiturk tabiki..lig tv var..belgesel kanallari iyi .dizi ve film kanallari yeterli bir yerden sonra cok seyrediyorsan surekli tekrar ediyor haliyle.pazar gunleri premiere de 21 de vizyon film gosteriyorlar.birsuru cocuk kanali var..bir de net den izleme olunca guzel oluyor. yani turk kanallarini bayagidir seyretmiyoruz ole soyleyeyim bir de anektod ustunuze afiyet 2 cocugum var 2 si de uyku sorunluylu bebekken sabaha karsi 2 3 de bebek sallarken sessiz altyazili film seyretme luksunu hala saygiyla hatirlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 İngilizce çizgi film için biz mecburen digiturk kullanıyoruz. NickJr disney CN vb cocuk native gibi İngilizce konuşuyor. Spor kanalları traş - sürekli snooker izlersen al. NBA yok. Cocuk varsa gene de digiturk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 tv leri kapatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 yıllık 160 tl ödediğim dsmart için biraz önce telefon açtılar ve bana özel!! yıllık 440 tl lik kampanyadan yararlanabileceğimi söylediler okthnxbye deyip kapadım, anlamadı tabi kızcağız ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 ayda 160 TL mi? OEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 herşey açık paket 160 tl idi yıllık, ama ci modül kullanıyordum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Ben de digiturk full ligtv + spor extra + 2x ( giriş paket + hd ) var. Sanırım 99 geliyor. Bir kontrol ederim faturaları tekrar. Dsmartta var mı bilmiyorum ama ingiltere, ispanya, fransa, brezilya, italya, tbl, euroleague fln hepsi spor extra da. Tr ligi ztn ligtv de. Aradığın bu sanırım ligtv ve bendeki 2. üyelikleri fln çıkartırsan dediğin fiyatlara gelecektir. Ha bu arada spor paketinde de idman azerbaycan var hiç bakmadım ama bizim avrupa ligi şamp ligi fln da burda yayınlanıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 turkcell tv nasıl ? superonline kullanıyorum yanında 25tl ye felan geliyor aylık iyi paketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Lopeth said: herşey açık paket 160 tl idi yıllık, ama ci modül kullanıyordum tabi. o nası ya ben yıllık 264 Ödüyorum full herşe açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Hicbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Lig tv izlemeyecekseniz Dsmart 10 kat daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 tivibu... ilk çıktığından beri d-smart abonesi olan ben; son 1 senede d-smartın sıçıp sıvamasından bıktım ve tivibu'ya geçtim. ulusal kanal ve halk tv yok ama olsun. güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Lopeth said: yıllık 160 tl ödediğim dsmart için biraz önce telefon açtılar ve bana özel!! yıllık 440 tl lik kampanyadan yararlanabileceğimi söylediler okthnxbye deyip kapadım, anlamadı tabi kızcağız ne yapmalı? bana da benzer bir telefon açtılar ama ben de hd receiver yoktu, hd receiver'ı da bana 399 tl'ye kaskallamaya çalıştılar. lan dedim, uefa ligini veriyordunuz,artık vermiyorsunuz. ptt 1.ligi veriyordunuz,artık vermiyonuz. nba tv haricinde basketbol yayınınız yok avrupa'dan ve türkiye'den. eskiden vizyon filmlerini çok hızlı bir şekilde sinema kanallarınızda verirdiniz,şimdi aynı filmleri 2 senedir çevirip çevirip veriyonuz. ne özelliğiniz var ki artık? nabiyonuz dedim ve uzatmayacam lan aboneliği dedim. tivibu'yu aradım. ertesi gün saat 13 için randevu verdiler ve gelip yarım saatte kurulumu yaptılar. 2 haftadır mis gibi izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Yine actilar telefon 440tl teklifle. 160tl den 440tl ye artisi da "efendim bir kalemin fiyati bile ayni kalmiyor artiyor" diye aciklamaya calisti kiz Bide aylikta odeyemiyoruz ha, 3 taksit ancak. Thnx bai tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar