Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ILK TURK ISTASYONU-INSePaRaBLeS

destur

Öne çıkan mesajlar

cumleten slm a
2012 ilk yerli titan üretiminden sonra dun küçük bir eksilik yüzünden bu gun 4 ramazanımızı karşıladığımız arkadaşlar ile ilk yerli üretim istasyonumuzu fırından çıkardık.
iftahar ile sunuyoruz

http://evemaps.dotlan.net/outpost/NPD9-A

pek yakında videosunu da atacağım

Sosyal ağlarda paylaş

o kadarını bilmiyorum ne de duydum.3 hadise biliyorum ki 2011 de razordan wtite noise kuzeyi aldıktan sonra razor ve saz arkadaşları tekrar kuzeyi almaya çalışırken son vuruş no destinationa düşmüştü de istasyona türk adı vermişlerdi geçici olarak.ikinci hadise de buna benzerdi.3üncü hadisede captain logar yapmıştı.
gelelim alp tuncer'e oyunda oyle bir oyuncu rumuzu bulamadım
madem türk o zaman ver bir türkçe ad da türklüğünü görelim .türkçe bir ad veremeyenin türklüğüne tüküreyim emi :).her neyse facebook ta tortuga cartel grubunda da aynı şeyleri yazdım 2006 dan beri oynayanlar da tebrik etti de bir Allahın kulu siz geç kaldınız be gülüm demedi

dert gardaşım muradım münâkaşa değildir haaaa :) !

baki selamlar
Sosyal ağlarda paylaş

alptuncer niki. Arada boşluk yok.

Saydığın hadiselerden bizde yapmıstık. Ama türk adı vermemiş bizim arkadaşlar. onun yerine DG-8VJ IV - Moon 3 - Everyday Im Chapulin vermişler. Türk adı yazmadı yada herkeze forumdan ve oyundan duyurulmadı diye yapılmadığı anlamına gelmez.

Kısacası boşver, ikinci türk istasyonuda bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

alptuncer niki. Arada boşluk yok.

Saydığın hadiselerden bizde yapmıstık. Ama türk adı vermemiş bizim arkadaşlar. onun yerine DG-8VJ IV - Moon 3 - Everyday Im Chapulin vermişler. Türk adı yazmadı yada herkeze forumdan ve oyundan duyurulmadı diye yapılmadığı anlamına gelmez.

Kısacası boşver, ikinci türk istasyonuda bir şey.

zaten sen de söyluyorsun ağam söylenilmedi diye yapılmadı anlamına gelmez. söylenilmediği için de bu konuyu böyle açtık.bu arada deliornamlının wh oplarına kulak misafiri olduk bir hesabımı sırf wh kapıların gözlemek üzere yetiştirdim.
bir sakal parasına kapıda 4 gözle nöbet tutarız.sinek bile giremez içeri haberim olmadan.sen de daha az scan yaparsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...