destur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 cumleten slm a 2012 ilk yerli titan üretiminden sonra dun küçük bir eksilik yüzünden bu gun 4 ramazanımızı karşıladığımız arkadaşlar ile ilk yerli üretim istasyonumuzu fırından çıkardık. iftahar ile sunuyoruz http://evemaps.dotlan.net/outpost/NPD9-A pek yakında videosunu da atacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 abi yerli titan, istasyon falan nedir eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 İlk kamyonumuz sah 1453 ten sonra ilk İstasyonumizda gelmiş. Tekbirrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 yumurtanın parasını kim ödedi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bu video işini ilk defa yaptık.fraps programının demosu ile.her 30 saniyede f9 yapmak zorundaydık.movie makeri de ilk defa kullandık.mükemmel bir video olmadı.affola ! yumurtanın sahibi ilk titanı da üreten.warrior Turk kardeşimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 EVE 1453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 SALŞDMAŞSLDMŞALSDMLASMDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 İlk yumurtayı ALP TUNCER wicked creek de üretti. http://evemaps.dotlan.net/outpost/U104-3 oyundan kendisine de sorabilirsiniz ayrıntılarını. Bu arada tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 o kadarını bilmiyorum ne de duydum.3 hadise biliyorum ki 2011 de razordan wtite noise kuzeyi aldıktan sonra razor ve saz arkadaşları tekrar kuzeyi almaya çalışırken son vuruş no destinationa düşmüştü de istasyona türk adı vermişlerdi geçici olarak.ikinci hadise de buna benzerdi.3üncü hadisede captain logar yapmıştı. gelelim alp tuncer'e oyunda oyle bir oyuncu rumuzu bulamadım madem türk o zaman ver bir türkçe ad da türklüğünü görelim .türkçe bir ad veremeyenin türklüğüne tüküreyim emi :).her neyse facebook ta tortuga cartel grubunda da aynı şeyleri yazdım 2006 dan beri oynayanlar da tebrik etti de bir Allahın kulu siz geç kaldınız be gülüm demedi dert gardaşım muradım münâkaşa değildir haaaa :) ! baki selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ÇoQ bEqEnd1m t3br1kS. InsEpEPRBLabeSLe3ls diye isim verip "Türk koysaydınız adını" demek de süpermiş, sanırsın Alp Er Tunga falan koydular istasyonun adını :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 alptuncer niki. Arada boşluk yok. Saydığın hadiselerden bizde yapmıstık. Ama türk adı vermemiş bizim arkadaşlar. onun yerine DG-8VJ IV - Moon 3 - Everyday Im Chapulin vermişler. Türk adı yazmadı yada herkeze forumdan ve oyundan duyurulmadı diye yapılmadığı anlamına gelmez. Kısacası boşver, ikinci türk istasyonuda bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ooo fena ayar gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 2007 de oyuna başladığımda, bu Imperial North da Necronsdan çıkma bikaç türk elemanın istasyonu vardı janissaries diye pure blind da. Baya şaşırmıştım görünce :) ya bu oyunda çoğu insan birbirinden habersiz. Yani zaten yıl olmuş 2014, kalmadı birşeyin ilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Jita 4-4 hepiniz gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 neden büyüklü küçüklü? küçüklü büyüklü bir grup musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bu oyun 10 yıllık falan değil mi 50 kere yapılmıştır istasyon türkelr tarafından sadfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 kaç b kira ödüyorsunuz o sisteme siz şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Açılış fiyatı 5b idi o sistemin. Kaçtan anlaştılar bilmiyorumda öğrenmek için sormam lazım bizim rentercılara, üşeniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 yapa yapa yumurtamı yaptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 tamami turkiyede mi yapildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 yumurtayla istasyon nasıl yapılıyo lan kandırmışlar sizi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 megetege said: alptuncer niki. Arada boşluk yok. Saydığın hadiselerden bizde yapmıstık. Ama türk adı vermemiş bizim arkadaşlar. onun yerine DG-8VJ IV - Moon 3 - Everyday Im Chapulin vermişler. Türk adı yazmadı yada herkeze forumdan ve oyundan duyurulmadı diye yapılmadığı anlamına gelmez. Kısacası boşver, ikinci türk istasyonuda bir şey. zaten sen de söyluyorsun ağam söylenilmedi diye yapılmadı anlamına gelmez. söylenilmediği için de bu konuyu böyle açtık.bu arada deliornamlının wh oplarına kulak misafiri olduk bir hesabımı sırf wh kapıların gözlemek üzere yetiştirdim. bir sakal parasına kapıda 4 gözle nöbet tutarız.sinek bile giremez içeri haberim olmadan.sen de daha az scan yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar