Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Kürek o zaman içinde su haznesi olanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Belimi dışadoğru bükülüyor baya zararlı bişey aslında benim düzeltemediğim hali. Nasıl düz tutacağım birde hala esneme videosu gelmedi düzgün. Haydi kaslılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 abi eve spor aleti alinacaksa, tek adres kurek. paran yetiyorsa ama. concept 2 hayatimda yerlesik duzene gecmek istememe sebep olan tek sey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 apartman kullanicisi..eliptik..bir de seleli eliptik al.. suna benzer birsey..oturup bisiklet olarak kullanabilirsin.. altina bir kopuk kilikli birsey yada kaydirmaz ustune kalin tuylu hali.. bir de bunlar tabi ole fantastik aletlerden ucuz oluyor..her halukarda 3 gunde sevkin kirilir vs olursa paran cebinde kalir.. ha bir de buna benzer seyleri sahibinden de ayni ilde vs denk getirirsen cok cok ucuza alabiliyorsun..genelde birileri hanimina vs aliyor ..hanim 2 gunde seda sayani exersize tercih edince alet balkona..1 sene kadar sonra hadi bunu atalim gundeme geliyor..vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 abi alin duzgun rowing machine.bu gosterdigin falan bildigin mat, cansiz, faydasiz, eglencesiz spor aletleri (gerci sporlarin cogu oyle boktan ya...) kurek makinesi harbi zevklidir. 1 hafta sabah kalktiginda yap, sonrasinda zaten surekli devam etmek istersin ve tum vucudu calistirir http://www.concept2.com/indoor-rowers/training/muscles-used tv izlerken azcik surada eliptik yapayim falan diye bahane uretirsin hani belki.. kurekte "dur iki tur kurek cekeyim amk!" diye sevkle gidersin. aradaki fark acaip yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 üstelik de yok efenim doğru yapmadın bir ay sonra ahanda belim ahanda dizim gibi sorunlara da sebep olmuyor. belki bel ama yine de bir yanlış squatın vs vereceği zararı vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 arada benim meseleyi kaynatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 kürek olayı evde zor ya, daha mobil bir şey gerekiyor. eliptik bisiklet o bakımdan iyi. heves meves olayı yok bende zaten. ben kardio yapmaktan zerre zevk almıyorum. yıllardır yapıyorum ama kilo vermek için. günde 30 dk kardio demek ayda 2-3 kilo vermek demek benin için diyete girmeden ki günde 30 dk kardio çok darlamıyor kişisel gelişim videoları falan izlerken win-win. oturma ile ayakta olma arasında emin olamadım yoksa 1200 tl olan benim koyduğum voit alet canavar gibi. kürek olarak şu var ama kürek bakarken neye bakmalı emin olamadım http://www.hepsiburada.com/altis-newtone-kurek-aleti-p-SPORALTIS1131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 hb de alabileceğin en iyi alet o linkteki 2k+ tl olan pedalla mini yürüyüş/pedal hedesi gibide kullanabiliyorsun ama aşırı pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 2k i oraya gommek mantikli degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 zaten pedal olayını kullanan da çıkmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 3k vermem abi osuruk kardio yapacağım alete asdasd http://www.hepsiburada.com/voit-cambridge-kurek-p-SPOR1VTBSCAMBRIDGE max bu olabilir yani baya osuruk gibiler bi de bu dizleri çükertebilir mi acaba? impact yok ama yine de emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 zaten o ilk linkteki alabileceğin en iyisi oradakilerden. benim deidğim bu ama baya pahalıdır. Hollandadaki dairede vardı ne güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 evler 200 m2 yse iyi abi, yoksa çapariz bu aletler sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 6 7 k filan..naturel kurek diye geciyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 6-7k ya kayık alıp boğaza açılırsın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 aynen voit oxfort diye bir model var, aslında kürek alıncaksa tam tadında olan o gibi benim ihtiyacım için. https://www.voitdunyasi.com/urunler/kurek-ve-step/voit-oxford şu manyetik. katlanabilir falan. bu modelde her yerde tükenmiş, çektiler herhalde piyasadan. voit falan tam dayaklık markalar ya. insan bir tane adam gibi site tasarlatır, ürünleri tanıtır falan. madem satış yapmak istemiyorsun, bayiden yürüyeceksin. en azından ürünleri tanıt anasını satayım çok şey mi istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 akintiyla kendini marmara da bulunca demeye gelmistim de akintilar ortaya dogruymus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Kürek aleti bir de ağır olmalı sanırım. Ya ben yanlış çekiyorum ya salondakiler çok hafif. Çekmeye başladıktan 30sn sonra bir bakıyorum salonun ortasına gelmişim. Biraz daha yardırsam çıkacağım dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 ne diyosunuz şuna http://www.hepsiburada.com/voit-cambridge-kurek-pm-spor1vtbscambridge eliptik bisiklete alternatif olarak düşünülür mü? aşağı yukarı aynı fiyatlarda iyi bir eliptik ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 mekanizmanın olduğu tarafı ağır. Diğer tarafı yukarı kalıyor zaten. Böylece daha az yer tutuyor. Cumartesi yaptım bende 250m tam gaz, 250m dengeli şekilde değişmeli 2km. Ama milim oynamadı alet yerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 alternatif olarak düşünülür güzeldir ama ilk yolladığının bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum işini görür. şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 altis nedir ne değildir hiç bilmiyorum. disk ağırlığı voitte 8 kg, altiste 6 kg. bu aletlerin teknik desteği çok önemli bakım/tamir için. altisin desteğini kim veriyor bilmiyorum, voit yıllardır kullandığım için telefonla arıyorsun ertesi gün geliyor. pahalı falan ama işini görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 o zaman voit go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Bugün H.I.I.T. vardı. Tam hit oldu anasını satayım. 10set 5hareket. 30sn hareket 20sn dinlenme. Sumo squat High knees Burpees (amk nefret ettim ölüm gibi bişey) plank to pushup (yada adı neyse artık) combo crunch öncesinde baya yoğun ısınmayıda saymıyorum. bunları yapıp hala nasıl gelişme olmaz anlamıyorum ben. burpeeste biraz yatış olmuş olabilir ama diğerlerini sonuna kadar yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar