Soris Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 ahah https://www.youtube.com/watch?v=n1GUQVo1Lps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Beyler yardım edermisiniz. Günde 3 saat spor imkanım var altı ay için. Suan boy 172 kg 82,hem zayiflayalim hemde sagimiz solumuz sarkmasın diye spora başladım. Gün içinde deli gibi protein alıyoruz yemekten, ekmeği hamurisini mecburi biraktim(yok), geceleri oturup yeme imkanına yok. Bana haftada 5-6 gün yapabileceğim program lazım, ancak resimli olmalı çünki spor salonunda eğitici yok, her türlü alet var ama. Salona girmeden önce bantta koşu veya uzay yürüyüşü yapıyorum hergün 1 saat saatte 9 km tempo/150kalp atımı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 artık ufak ufak definasyon dönemine geçiş hazırlığı yapmak lazım. 1.5 ay şunu yapayım. 2-3 ay da son demlerini baska programla atar sonra yardır kardiyo breh http://i.imgur.com/VNXVDxw.jpg http://i.imgur.com/2HgwVbr.jpg http://i.imgur.com/KlLYDi4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 bi sorum olucak. biraz da sizden bilgi alayım, malum çoğumuzda sağ ve sol kollar arasında dengesizlik vardır. bu sorunu aşmak için bir çabanız oldu mu, olduysa nasıl oldu. yani atıyorum dumbbell ile bench giriyoruz, sağda sıkıntı yok ama solda 4. sette ekstra bitkinlik oluşuyor. bu dengeyi sol ile daha hafif daha çok tekrarla mı yoksa az tekrar çok ağırlıkla mı çözeriz. bildiğim kadarıyla denge kabiliyetini artırmak önemli bu da pozitif ve negatif sürelerini solda normalde olması gerekenden fazla yapmak için uğraşmakla düzeliyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 yıllar içinde öğrendiklerime göre ki solum çok zayıftı önceden hentbolda hep sağ kolu kullandıgım için. bu herkesin başına gelen bir şey sonuçta hepimizin aktif kullandıgı bir taraf var diğerine göre: - her zaman önce zayıf olan taraf ile başla. solsa, setlere solu çalıştırarak başla. ölçün sol olacak böylece. sola göre tüm vucudun calısacak. - kaç rep yaptığını say. sağ ile onu geçme birebir aynısını yap. daha ağır daha hafif daha çok daha az değil. birebir aynısı hep. genelde zayıf tarafı daha farklı calıstırmak daha az daha çok çalıştırmak gibi hata yapıyo insanlar panikleyip asimetri meydana gelince. bu baya yanlış bi şey. önemli olan birebir eşit çalışmaları. diğer dediklerimi dogru yaparsan 2-3 aya zaten eşitlendikelrini göreceksin. - compound hareketlere önem ver. zayıf olan kısmı otomatik olarak eşitleyecektir 2-3 ay içinde. dambıl yerine barbella geçtiğin an düzelecektir. hem görünüş olarak eşitlenecektir hem de güç olarak. barbell zayıf olan yeri anında anlar eşitler 1-2 aya. bu kısım en önemlisi. - hareketleri yaparken beyin-kas connectionunu aktif hale getir. yaparken kasın tamamını çalıştırdıgını düşün, zaten sen düşnünüce tamamı aktif olmaya başlayacaktır zamanla güçlü olan taraf yerine. bunu zayıf olan yeri düşünerekte yapabilirsin. ama zaman içinde bu sefer tamamını düşünmeyi unutuyosun beyninde. bi baktım hareketleri yaparken sağı calıstırmıyorum artık. o yüzden tamamını düşünmek daha iyi. - her zaman perfect forma önem ver. 10 kilo az kaldır ama formun perfect olsun. form bozuldugu saniye güçlü olan taraf ele almaya başlıyo hareketi. - ev içinde işte falan da genelde kullandıgın kol ile yaptıgın basit şeyleri atıyorum kahve doldurmak falan diğer tarafınla yapmaya başla kücükten. bu da baya etkili oluyo. beyin otomatik olarak diğer tarafı da hatırlamaya başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 ben astral seyahat sonrasi hep dusunerek kas gelistiyorum mesela. bu cok dogru said: - hareketleri yaparken beyin-kas connectionunu aktif hale getir. yaparken kasın tamamını çalıştırdıgını düşün, zaten sen düşnünüce tamamı aktif olmaya başlayacaktır zamanla güçlü olan taraf yerine. bunu zayıf olan yeri düşünerekte yapabilirsin. ama zaman içinde bu sefer tamamını düşünmeyi unutuyosun beyninde. bi baktım hareketleri yaparken sağı calıstırmıyorum artık. o yüzden tamamını düşünmek daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 @moriarty teşekkürler. aslında bu söylediklerinden farklı bir şey yapmıyorum da. neyse zamanla düzelcek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 selams... kilo verme odaklı olarak yeni düzenime geçtim. şimdilik spor salonu için bütçem yok. iyi kide yok. çok hamlamışım çünkü.bir yada iki ay sonra salona yazılacam ama şu an için kendi çapımda çalışmalar yapıyorum. Protein bazlı besleniyorum. karbonhidratı komple kesmedim ama çok azalttım. sabahları 30 - 45 dk koşu yaptıktan sonra eve gelip 3x10 mekik 3x10 squat 3x5 şınav yapıyorum. Dediğim gibi spor salonuna yazılana kadar üzerimde ki hamlığı atmak ve biraz olsun güne enerjik başlamak amacım. Yanlış yaptığım bir şey yada öneri yada taktik vs varsa söyleyin ona göre hareket edim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 dasaaa said: ben astral seyahat sonrasi hep dusunerek kas gelistiyorum mesela. kardes son seyahatte beleşe gitmissin bilet almamissin bi daha olmasin patron kızıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 benim sorum arkada kalmış iyimi... sayfanın sonuna soru sormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 eregorn said: selams... kilo verme odaklı olarak yeni düzenime geçtim. şimdilik spor salonu için bütçem yok. iyi kide yok. çok hamlamışım çünkü.bir yada iki ay sonra salona yazılacam ama şu an için kendi çapımda çalışmalar yapıyorum. Protein bazlı besleniyorum. karbonhidratı komple kesmedim ama çok azalttım. sabahları 30 - 45 dk koşu yaptıktan sonra eve gelip 3x10 mekik 3x10 squat 3x5 şınav yapıyorum. Dediğim gibi spor salonuna yazılana kadar üzerimde ki hamlığı atmak ve biraz olsun güne enerjik başlamak amacım. Yanlış yaptığım bir şey yada öneri yada taktik vs varsa söyleyin ona göre hareket edim şınav 3x max mekik 3x 15 den az olmasın. varsa barfiks ekle bi de bunlara 3x max yap yine geniş tutarak. sırt ve biceps eksik kalmamış olur. dumbell varsa ona göre bi şeyler de yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 mekiği tek düze tutmayın yapabileceğiniz 12893124 tane hareket varken. crunch, situp, russian twist, plank ne bileyim leg raise etc etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 üzerimdeki hamlığı atim yapacam hepsini... vurcam kırbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 üşeniyorum ya mekik kasmaya bulkda squat deadlift yetio dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 planki es gecme aga ısınma turlari icin komple bi vicut hareketi deadlift ayarında 1er dakkadan 3 set yapsan yeterli olur 1dk mi ajhfsdajda diye guldugunu duyar gibiyim yaparken anlarsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 plank yapıom ya 5:30 dk durabiliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 5buçuk dk dicektim saat gibi olmuş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 rekor 4 saat 20 dakika :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 abi şınav rekoruda 10000 falan var öyle adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ben 2dk yı goremedim daha ajhsgdlaskda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 3,5 dakika gördüm ben ama nizami değildi. bacaklarımı bir kaldırıp bir indirdim ayak değiştirdim falan birde çok sıkıcı mal gibi beklemek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Yaklaşık olarak bir aydır rejim yapıyorum ve kendi çapımda sabah sporu yapıyorum. En son tartıldığımda 120 kilo idim. 125i gördüm ben sende diyen bir abim var. Ama ben gerçekçi davranmak istiyorum ve en son ki kilomun 115 olduğunu düşünmek istiyorum. Cuma günü tartıldım ve 111 kilo olmuşum. Biraz kas bolca yağdan gitti. Ciddi anlamda belli olmaya başladı. Kotum büyük gelmeye başladı ve çok garip bir hismiş dostum. Pazartesi günüde salonda spora başlıyorum. Bana taktik veren (gerek öm gerek foruma cevap) herkese teşekkürler diyorum. Biraz da işler iyi giderse benden size hediyeler o derece.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 JKSFKSDHFKJSFSD http://i.imgur.com/EqpInzS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 dsfsdfsdf en sağdaki benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Jaegerjaquez said: JKSFKSDHFKJSFSD http://i.imgur.com/EqpInzS.jpg puahaha aynı bizim akşamları kafede yaptığımız muhabbetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar