moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 hatta fst 7 yapılabilir son hareket olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 incdarkness said: hic bi fikrim yok http://yeahwetrain.com/upload/20140204101433uid1.jpg 11 numarali olayda omuz geri atti sonra pull up falan yapamadim ertesi gun :( edıt: prd 5 ile 6 arasında ki fark ne ? (yapılış olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 abi yalniz bu hareketler 4 kolu olanlar icin, sen o yuzden sakatlamis olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 5 üst göğüs kaslarına daha çok vuruyo ama ön omuzları da daha fazla zorluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 moriarty said: o yüzden o hareketi gögüs antremanlarının sonuna koymak lazım aynen, ben göğüsü o hareketle bitirip üstüne 8 numara pullover ile cilalıyorum. Yan ve alt göğüslerde bi kıpırdanma oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 pompe iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 elma said: moriarty said: o yüzden o hareketi gögüs antremanlarının sonuna koymak lazım aynen, ben göğüsü o hareketle bitirip üstüne 8 numara pullover ile cilalıyorum. Yan ve alt göğüslerde bi kıpırdanma oluyo Ya ben o pulloverı hiç yapmıyorum mal gibi. Halbuki yapmak lazım. Gögüs kafesini büyütüyo sırta bi şeyler yapıyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 allah belamı versin benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 hepinize gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 memeleri senkronize ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 moriarty, posterior chain için çok iyi karşim. Dogmeat, kanka ibretlik komikli motivasyonel video paylaşımlarına başlamışsın, daha avuç içlerin nasır tutmadan =) Heyecanını takdir ediyorum panpa, devam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 şu meme dansını ben tişört üstünden yapıyorum, karılar hasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 göbek dansı yapıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Nasıl bir cehennemde yaşadığımı bugün daha net anladım. Şehirdeki spor salonlarını gezdim, zaten 2 tanesinde daha önce çalıştıydım; her neyse. Hepsi bir ŞU SAATTE GELECEN KARDEŞ, AYDA BİR SAAT TELAFİ EDERİZ AMA havasındalar. Diyorum ki benim mesaim belli değil, saat 15.00'da da çıkabiliyorum, gece ofiste de uyuyabiliyorum. O ZAMAN GOLD PAKET VAR 3 AYLIĞI 500 LİRA. Hayır Almanya'da aylığı 8 euro'ya üniversitenin sabah 5'te açılan kendo'sundan kaya tırmanışına kadar her şey dahil tesis görmemiş olsam ya da İstanbul'daki macfit'in fiyatını falan bilmesem belki mallığıma gelir veririm de; adamlar bildiğin 2 tane apartman dairesini almış, kırmış duvarları falan spor salonu yapmışlar. 2 tane bench, 1 smith machine, 1 power rack, 3 tane koşu bandı, biraz da dumbbell var... Üniversitenin spor salonuna kayıtlıydım en son, yine bu saat davasına kafam atıp kavga ettim giriştekilerle. Salon boş görüyorum, bir saat erken geldim diye trip yapıyor. Ulan girip çalışsam ne olacak, bir kişi yok içeride. Neyse aradım taradım buldum bir yer, geniş, spor salonu olarak yapılmış 60 lira istiyorlar aylık, box opsiyonu falan var, saat sınırı da yok. Tek sorun tetanoz olabilirim. Eğer bu sefer bir rutine bağlayıp da 6 ay 1 sene falan düzenli devam edersem parası neyse bastırıp evde kuracağım tesisatı, yerim falan var zaten. Çekilecek çile değil Türkiye'de spor salonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 TR'de böyle abi, gene en iyileri aralarında macfit. Ucuz yollu mcdonalds gibi bir şey sunuyorlar fitness isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 elma said: Respect ma nigga! http://www.youtube.com/watch?v=eOjP6NQ3kKY YA ALLAH YA MUHAMMED. YETİŞ YA ALİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 moriarty said: o yüzden o hareketi gögüs antremanlarının sonuna koymak lazım iyi ısınma olmazsa çok ters hareket bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 ya o kadar ters değil aslında. ama sonuna koyma sebebin gögüsü öncesinde çalıştırdığın için yaparken gögüğü iyi hissetmek. olay hissetmek zaten yaparken. mind-muscle connection dedikleri olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Jaegerjaquez said: 5 üst göğüs kaslarına daha çok vuruyo ama ön omuzları da daha fazla zorluyo Yapilis ayni duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 biri incline biri flat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Beyler bu sabah koşum sonunda voltranı tamamladm. Achievement unlocked: Full week of sports It's been a hard week full of pain, and the struggle was real. Even though it was extremely exhausting, the results were mentally and physically rewarding! Bir sonraki challenge bir hafta full clean beslenebilmek =) http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/29-03-2015%2012-17-14_zpseoj0di9i.png Resimden pek okunmuyo şimdi farkettim: Pazartesi: Chest/triceps Salı: Back/Biceps Çarş: Legs Perş: Koşu + street workout (quads&glutes on fire) Cuma: Abs/Shoulders/Traps/Calves Cumartesi: Koşu + street (calves on fire) Pazar: Ufak çıtır bi koşu temiz cardio Arada hocayla toplantı, karı kız, parti falan da var işte bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 deadwoll said: Eğer bu sefer bir rutine bağlayıp da 6 ay 1 sene falan düzenli devam edersem parası neyse bastırıp evde kuracağım tesisatı, yerim falan var zaten. Çekilecek çile değil Türkiye'de spor salonu. hijyen açısından en güzeli bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 benim gibi kapisonlu ve uzun kollu giyin hijyen derdiniz olmaz havlu tasımaya useniyorum ahsdfakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 dün gece squat yaparken zabırtdenirooooo diye bıraktım ortama fart'ı neyse pek kimse yoktu salonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 benim öyle bi şansım yok lan. dünyanın en commercial salonundayım heralde 1 erkege 3 kız düşüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar